GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 677
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 695
Аз пък не знаех , че ББ имат кръв !

# 1 696
E може ли превърнато бебе да порасне в голям бял бродник?  newsm78
Да. За какво иначе да превръщат бебе?
Въпроса е защо не могат да се възпроизвеждат сами. И защо нямат жени?

# 1 697
E може ли превърнато бебе да порасне в голям бял бродник?  newsm78
Изкуствено създадени са.

# 1 698
  • София
Скрит текст:
Е, имаше индиректна битка между НК и Джон, чрез танца на Визерион и Регал. Добре, че днес пуснаха изсветлена сцената и се виждат доста детайли.
Аз не мога да го прежаля още НК, все се надявам някой да го наследи, язък за мото на Старките, Зимата иде, вече няма да струва пет пари.
Губят ми се ББ, като бройка🤔
12 са в кадъра, с бебето като го направи КН... синеоко.
1 умря от ръката на Сам
1 умря от меча на Джон
.........
И.... във последната битка, бяха по малко от 10🙄
Губят ми се бройки....

Сам уби един, Джон-двама, Мийра-един
Благодаря😀
Значи в последната битка, трябва да са 8
Сега ще ги проверя
Май са 7...
Ако не са си играли на жмичка😜
Може и повече да са. Hикъде е е обявено точно колко са ББ.
Интетересни са ББ.
Светлокоси и... синеоки
Приличат си. Нали те са от бебетата на Кастър?
Някои от тях, не всичките.
И от бебетата на диваците значи.

# 1 699
E може ли превърнато бебе да порасне в голям бял бродник?  newsm78
Изкуствено създадени са.
Това е ясно, но крадат само момчета. Защо?
От сериала няма да разбера. Остават книгите.

# 1 700

Видяхте ли фенската теория, че Джон като започна да крещи на Визерион, всъщност бил видял Аря и искал да отклони дракона от входа на гората, за да може тя да мине и да убие КнН?

Интересна теория. Аз не смогвам да изчета темата с тази скорост, а теорията вече била обсъждана. Поне успях да прочета спойлерите за другия епизод и мисля да се оттегля до понеделник. Това е денонощна работа да ви следи човек Simple Smile

# 1 701
  • Бургас
Аз си мисля, че ако сега кацне Дарио с вторите синове ще стане забавно. Хубаво армия, но пък триото ще е чудно. И ще даде повод за заговори и самоотлъчки Simple Smile

# 1 702
  • Варна
Карстър им даваше само момчета - може би е подозирал, че.могат да се възпроизвеждат. А никъде май не е споменато да са вземали от диваците деца.  А и ББ явно сравнитилно  от скоро са будни - Оша май беше споменала нещо в тая връзка.
Освен това не им трябва да са голям брой - винаги могат да си вдигнат трупове.
И още 1 хипотеза - може.би.беетата трябва да са дадени като приношение, а не откраднати,.за да сработи магията

# 1 703
  • Варна
Това е ясно, но крадат само момчета. Защо?
От сериала няма да разбера. Остават книгите.
Те не крадат деца. Laughing Крастър им ги даваше доброволно за да не го закачат. Умишлено само момчета.

Имам предложение за анкета до понеделник:
КОй според Вас ще извърши първото предателство в следващия епизод?
1. Сам ще предаде Джон
2. Тирион ще предаде Дани
3. Варис ще предаде Дани
4 Дани ще предаде Джон
ит.н, и т.н...

# 1 704
Интересна анкета.
Втора анкета предложение от мен :
Неочакван финал и обрат
Даарио се завръща и е на страната на Церсей
Церсей изиграва Денерис и се жени за Джон
Санса предава Джон , крои планове с Аря и е причината за гибелта на Церсей и да сяда на трона
Бран е НК и избива Церсей и останалите живи
И т..н и т.н.

# 1 705
  • Варна
Имаме още три серии до финала, няма смисъл отсега да се пуска анкета за него, тъй като ни чакат много обрати.
А сложни обрати от рода на:
Скрит текст:
Тирион прочита в книгите, които Сам е донесъл от Цитаделата, че Бран е заплаха/нов КНН/ и го убива. Отива на съд, който решава да го изпратят в изгнание. Той отива на Скалата и обявява Запада за независимо кралство. Повежда война срещу всички.
Laughing

Стъпка по стъпка, според мен. Кой пръв ще стъпи накриво?

# 1 706
  • Варна
Крастър им даваше само момчетата, искаше си жените и дъщерите за харема, на него момчета не му трябваха. Т.е.той решаваше.

# 1 707
За ББ ми се върти бройката 99, а това на Джили трябваше да е 100.

# 1 708
  • Варна
HighSpeed, и аз така мисля. Крастър си действаше чисто рациоционално и максималистично. Колкото повече момичета при него, толкова повече бебета, толкова повече материал за подкуп да не го закачат бродниците. За тежката физическа работа момчета не му бяха нужни, жените си се справяха достатъчно добре. А и си е мислил най-вероятно, че някой ден някой от неговите пишлемета може да се обърне срещу него, затова без грам рискове всички мъжки чеда на бродниците.

# 1 709
В тв интервю Емилия Кларк казва, че епизод 5 ще е по-голям от всичко до тук. Брех, ще видим. Едва ли говори за по-голяма битка, защото споменава и че следващите 3 епизода ще са mental.

Все ме човърка какво от финала би могло да разтърси толкова Кит. Нямам впечатление от личността на актьора, но героят му Джон Сноу определено би се трогнал повече от нечия друга гибел, защото що се отнася до него, то той на няколко пъти се впуска в самоубийствени мисии без да му мигне окото. Готов е да се жертва. Но все пак не знам Кит що за човек е, може и за героя си да страда. Ето, след трети епизод казва, че е бил разстроен, че Аря, а не Джон, е убила НК.

Общи условия

Активация на акаунт