GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 598
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
И без... изтриване на постове😂😂😂

# 1 801
НВО твърдяха че са по-по-най, че са чудо невиждано, че няма такава битка, че няма аналог...
Силата на рекламата...
Не зная тук ли беше или в друг форум, но още преди излъчването на епизода пиках, че с толкова предварителни хвалби очаквам да е боза. За съжаление така и се получи.

# 1 802
  • София
 При мен.. гледането не беше Ок
От взиране, от кафяви... очите ми станаха... сини
🤣

# 1 803
  • Варна
За Крастър е казано, че е  по-близо до враните от Нощния страж, отколкото до диваците. Имаше някаква връзка със Стража, ама съм забравил каква е.
Баща му е врана, но не помня да е казано че е по-близо до враните. Напротив, мрази ги. Майка му е дивачка и го е отгледала сама.

Аааа сега кой ще раздава двойки? Не помня Манс или казваше или Игрит на Джон Сняг, че той по-близък до враните.

Happy, НВО твърдяха че са по-по-най, че са чудо невиждано, че няма такава битка, че няма аналог....ами то вярно се оказа че няма аналог, даже в "Живите мъртви" виждам повече неща.
Laughing Не ти.
С кое по-точно е близо до враните? Карстър тъче на два стана, помага на диваците и на Стража, а всички го мразят.

Нова анкета ще има ли?

# 1 804
  • HH
Е точно в твоя телевизор е проблема Джонка. Нямаш коментар, в който да не си използвал думата “боклуци”. И цялата мелодрама от човек с геймърски компютър 🤣 Мога да ти обясня и за моя лаптоп и за телевизора, на който гледах, но това в крайна сметка никой не го грее.
Щях да ти го кажа още оня ден. Ти си толкова ентусиазиран, че като гледаш не осъзнаваш какво виждаш. И с писането си така, започваш и после редактираш и добавяш по 5 пъти.

# 1 805
Каня ви всичките, ама трябва да сте много тихи, щото гледам, докато бебето спи отатък 😂 Това все пак няма да ми пречи да пия бира 🍻

# 1 806
За Крастър е казано, че е  по-близо до враните от Нощния страж, отколкото до диваците. Имаше някаква връзка със Стража, ама съм забравил каква е.
Баща му е врана, но не помня да е казано че е по-близо до враните. Напротив, мрази ги. Майка му е дивачка и го е отгледала сама.

Аааа сега кой ще раздава двойки? Не помня Манс или казваше или Игрит на Джон Сняг, че той по-близък до враните.

Happy, НВО твърдяха че са по-по-най, че са чудо невиждано, че няма такава битка, че няма аналог....ами то вярно се оказа че няма аналог, даже в "Живите мъртви" виждам повече неща.
Laughing Не ти.
С кое по-точно е близо до враните? Карстър тъче на два стана, помага на диваците и на Стража, а всички го мразят.

Нова анкета ще има ли?

пробвах, но не става. Не знам защо. Ще си чакате новата тема. Предлагам ти да я направиш този път.

За Крастър

Скрит текст:
Той е от селото ми. Ти нищо не знаеш, Джон Сняг. Един истински мъж краде жена отдалече, за да подсили клана си. Жените, които лягат с братята си или с бащите си, или с близки от своя клан, оскърбяват боговете и биват прокълнати със слаби и болнави деца. Дори с чудовища.

Крастър се жени за дъщерите си — възрази Джон. Тя отново го щипна.

— Крастър е повече от вашата порода, отколкото от нашата.
Баща му е бил врана, който откраднал жена от селото Бяло дърво, но след това избягал и се върнал на Вала. Тя отишла веднъж при Черен замък да покаже на враната сина му, но братята надули роговете си и я прогонили. Кръвта на Крастър е черна и носи тежко проклятие.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 17:39 от Лорд Сняг

# 1 807
  • София, България
По темата която писах по-горе за Кайбърн

Скрит текст:

# 1 808
По темата която писах по-горе за Кайбърн

Скрит текст:
Кайбърн ->кайбър(н)ски кристали... Wink

Сори за офф-а, не се сдържаФф.

# 1 809
  • Варна
Има нова анкета.

Игрит по този начин се разграничава от Крастър, но реално Крастър няма нищо общо с враните освен че баща му е донор на сперма.

# 1 810
  • Русе
Ирония! Дивите са по прогресивни от кралете, които се женят за кръвната рода. Джони дали е запомнил нещо от уроците на Игрид

# 1 811
Хексе има. Крастър се жени за дъщерите си, има инцест. Според Игрит Свобдния народ не практикува екзогамия от което излиза, че Крастър е по-близко до северняците и южняците, отколокото до диваците.

# 1 812
Крастър е изключение. Не е нито към диваците, нито към вестеросците. Никой не би му оправдал начина на живот. Нощния страж си затваряше очите, само защото онзи им помагаше от време на време.

# 1 813
  • България
За анкетата.
Гласувах за Варис ще предаде Денерис.
Но предполагам, че първо Брон ще предаде Церсей.

# 1 814
Такава опция ако имаше, и аз щях да съм за "Брон ще предаде Церсей". Иначе от изброените много се колебах между Санса и Дани, в крайна сметка Санса избрах, само защото ми се върти в главата, че не Дани ще предаде Джон, а той нея, но го очаквам едва към края, а анкетата е за "първото предателство ". А преди това от нейна страна очаквам нещо, което ще отблъсне Джон, но не бих го нарекла точно предателство, защото няма да е умишлено, просто ще им се разминат целите.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 18:56 от Бледолилава

Общи условия

Активация на акаунт