Великобритания - Тема 78 Пролетно - Лятна

• 33 625
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте всички. Аз отдавна не съм писала,но ви чета отвреме на време. Уча и пушек се вдига...да видим докъде ще го докарам....
Прочетох за внесените суми и на мен ми е интересно,че ще продавам къщата във София и ще търсим нещо тук. Има още да събирам инфо за това....
Статусите дето ни ги раздадоха ще имат ще ги има ли на хартия?
И се сетих да питам нещо за Р60 ,ако е маркирано като Refund,това значи че има за връщане данък ли? Не ми се е случвало преди...трябва ли аз да подам....ъъъъ....искане за това?
Благодаря Ви,желая весел ден момичета!

# 151
  • София
А пък се сетих за чаритита и настръхнАх,защото си намерих мега яката чанта на Стела МакКартни онази със големите вериги за 5 П. обаче беше надрана и Омрях от яд....Sad((( иначе и аз съм голям фен....ужасно страхотни неща съм намирала....

# 152
  • UK
Аз вчера си взех от едно чарити голяма чисто нова чанта на DKNY, бяла с прозрачни панели отстрани, беше си с опаковани дръжки и всичко останало, за 5.99. Много й се радвам. Simple Smile

Тук е странно тихо, очаквах да има повече хора и шум, хем съм много близо до събитията.

# 153
МГМ, какви събития?

# 154
  • Истински се вижда само със сърцето.

Ето Памперс Simple Smile https://www.bbc.co.uk/news/uk-48531319

# 155
  • Bristol
Охраната на Тръмп ги е разгонила Simple Smile Нали това се притесняваха някои, че посещението на президента, щяло да отвлече вниманието от събитието и истинските герои.

# 156
  • UK
Той Тръмп беше тук за десет секунди рано сутринта и много хора даже не бяха разбрали, че е дошъл,  а той вече си беше тръгнал. По новините се говореше за 60 хиляди души които ще дойдат днес, има доста полиция наквсякъде и е заградено, ние сме точно в зоната до въпросната поляна, ама по скоро изглежда като събота след пейдей отколкото като някакво събитие. На фестивала Викториъс има повече хора. Simple Smile

# 157
Стигнах и аз до новините. Чак от тук сме пращали полицаи за това събитие🙈 Имаше и снимки с Тръмп.

Ама бабет много е нахилена покрай него. Явно е голям шегаджия😂

# 158
Здравейте имам един въпрос към майките работещи в Великобритания.С мъжът ми мислим да емигрираме и тъй като синът ни сега ще става на 7 ще трябва да ходи на училище там.Искам да питам конкретно как стои въпроса с училищата целодневна форма имат ли или са до обяд и съответно каква работа работите ако се налага да ги прибирате лично вие.

# 159
Училището е от 9 до 3:15. Има закуска от 7:45 и занималня след часовете до 6ч. Не всички училища предлагат тази услуга, но по райони има детски центрове, които го правят. Има и опция да наемеш childminder, който да прибира детето от училище и да го гледа докато свършиш работа.
Аз съм със стандартно работно време. Оставям го на закуска и го вземам от занималнята вечер.

# 160
Благодаря за информацията,от това което четох с останах с впечатлението,че може да се запише по всяко време на годината стига да има места, записването е само с паспорта на детето нали така

# 161
Искат още акт за раждане и доказателство за адрес на родителите. Триезичният акт от общината върши работа.

Записват детето където има места из училищата в района в годината, в клас според рождения му ден. 7г в момента са У2 и У3.

# 162
Pampers Благодаря за полезната информация 🙂🤗

# 163
Мами,имам спешна нужда от психолог/за Манчестър става въпрос. Има ли БГ такъв и ако може координати

# 164
Ние най-после се завърнахме в Англия. От хубавото време и топло време, особено последните седмици в Сандански, сега на това мрачно и дъждовно хич не ми е добре. А и е студено, парното сме го пуснали и работи по цял ден. Май ще мине време да се аклиматизираме отново. За капак, вчера като се прибираме и духаше много силен вятър, а на голямата това и трябва да започне пак с епизодите на круп. Утре се канех да я пускам на градина, но май ще задържа, била се разкашляла днес и като нищо и сополи ще тръгнат. Направо ми се реве рече 😭😭

Общи условия

Активация на акаунт