Великобритания - Тема 78 Пролетно - Лятна

• 33 637
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Ронка, пращам ти от нашето слънце да ви стопли. Направо гори днес🙈Тъкмо се радвах, че валя последните 2 дни да напои хубаво и набързо изсуши всичко. Поне събрахме дъждовна вода за градината.

Стискам палци да не се разболеете и бързо да се климатизирате.

Аз мисля вече за края на тази учебна година и началото за другата. Поръчах подаръци за учителките. В края на месеца ще поръчам и униформите за догодина...И на детето РД трябва да организирам преди края на учебната година, за да може да раздаде поканите. Планът за лятната отпуска и той мен чака. За ваканцията още не съм му намерила занималня за две от седмиците...Въобще лятно-есенният сезон лудницата при мен е на ниво от събития, работа, организации, схеми 😂 Но си го обичам. Особено,когато и времето е такова слънчево.

# 166
  • Оптимист по принуда
Ронка, не му се давайте на сопола!

Ние най-после отметнахме Sherwood forest. Прекрасно място. Тръгнахме със слънце, естествено в началото на гората ни заплющя як дъжд, но после светна. Имаше Major Oak Woodland festival, средновековни занаяти, стреляне с лък, много хубаво...

# 167
Деми, благодаря за препоръката! Сложих го в списъка с бъдещи дестинации.

# 168
Pampers какви подаръци поръча за учителките?

# 169
Pampers какви подаръци поръча за учителките?

ето тези чанти

# 170
  • София
Pampers, чудесна идея за подарък на учителките!
Кога се подаряват тези подаръци - на самия последен ден в училище или може в някой от дните от последната седмица? Моята дъщеря завършва праймъри, много си обича двете титулярки учителки и иска да им направи подарък.

# 171
В деня на преместването в горния клас мисля да ги носим.
А при вас няма ли да има тържество по изпращането на У6? Мисля,че тогава е удачно за подаръци.

# 172
  • UK
Деми, пак във Sherwood Forest се намира и една гора Sherwood Pines за каране на колелета, с няколко маршрута, маркировка, карти и всичко плюс колелета под наем, за който си няма. Най-лесният маршрут е идеален за деца, ние много обичаме да ходим там.
И аз още не съм решила какви подаръци ще подаряваме и на кого, че те са и много народ при нас, на 5 човека се очертава. 

# 173
  • София
Ще има тържество със сигурност, не зная подробности, тъй като до момента бяха актуални SATs и лагера от миналата седмица:) Предполагам скоро ще ни дадат повече информация. Значи за тогава ще се подготвим с подаръците за учителките.

# 174
Сигурно ще е много хубаво. Аз много се разчуствам на такива събития🙈

# 175
  • На острова
Ау, много са симпатични торбите! Ще взема и аз да поръчам 😆

Памперс, пише, че има поле за име - за учителката името ли? Как изглежда?

# 176
Ау, много са симпатични торбите! Ще взема и аз да поръчам 😆

Памперс, пише, че има поле за име - за учителката името ли? Как изглежда?

Не ги персонализирах. Ще дойдат като на снимката. Иначе в сайта имат много сладки варианти с име. Лично на мен за този не ми пасва.  Не видях и примерен вариант как би изглеждало.

# 177
Към мамите с бебета, само при нас ли са спряли  девелпмет чека на 9-12м? Получих писмо, че вече не се прави, ако искам да говоря нещо с хелт визитър като се запиша предварително, но девелъпмент чек не се прави. Преси 2г всичко беше много по-различно.

# 178
Искат още акт за раждане и доказателство за адрес на родителите. Триезичният акт от общината върши работа.

Записват детето където има места из училищата в района в годината, в клас според рождения му ден. 7г в момента са У2 и У3.
Pampers може ли да Ви пиша ЛС имам няколко въпроса ако не ви е проблем да ми помогнете като ми отговорите

# 179
  • Варна
Реших аз да изкарам триезичен акт за раждане на децата, но в общината ми казаха, че Великобритания не приема този документ, тъй като не е ратифицирала конвенцията. Та ще ми издадат дубликат и ще го превеждам. Трябва ли да е с апостил задължително?

Общи условия

Активация на акаунт