Великобритания - Тема 78 Пролетно - Лятна

• 33 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Bristol
Ronka, гледала ли си за апартамент в Гърция. Ние така наемаме, където и да ходим, не обичам хотели. Пазаруваме си от местните супермаркети за закуска и вечеря, а на обяд някъде навън хапваме. От България с кола се придвижваме до Гърция.

Тази година и ние пропускаме морето. Седмица в Сицилия го водя като море, въпреки че само веднъж се топнахме в морето, студеничко си беше. Ако не обикаляхме района, аз се излежавах на жезлонг на терасата, къщата ни беше буквално на плажа и бая тен хванах.
Август месец ще отскочим до язовир Доспат и там ще обновя тена Simple Smile

В Бристол много валя, но ту вали, ту слънце пече. Успях три перални да изсуша. Излъсках къщата с помощта на мъжа за деня на бащата 😁 Отметнах и колоезденето сутринта, почти между капките минахме. Около 10 мин от къщи, небето сякаш се отвори и такъв дъжд ме пра...

# 211
  • UK
Не ми липсват горещините, искам само малко слънце за ваканцията, да караме колелета с децата и да идем един-два пъти на къмпинг някъде за нощувка-две.

# 212
  • Оптимист по принуда
На мен ми липсва прибирането в Б-я. Просто не мога да приема цените на билетите, безумни са!!!
Снощи гледахте ли благотворителния мач на UNICEF? Останах изумена как освиркваха чуждестранния отбор Flushed

# 213
  • UK
На мен не, с всяко ходене до Бг, все по-потисната се прибирам, вероятно са неща, които винаги си ги е имало, но не съм забелязвала, може би сравнявам, не знам, мъчно ми е, но все по-малко ми се прибира. Дори на море не ми се ходи там вече, преди години ходехме на Корал, сега като чувам какво става там... Нямам бг тв и пак новините прииждат, от фейсбук, от приятели, от роднини.  Носталгията която ме гони от време на време осъзнавам, че е само по миналото време, не по мястото.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 14:36 от dejie

# 214
  • Оптимист по принуда
Странното при мен е, че аз също  виждам нещата, които ме смачкват там и срещу които чувствам безсилие, но все още не мога да си представя да не се прибера.

# 215
  • България моята родина
......

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 23:19 от Gapamilo9292

# 216
  • UK
Странното при мен е, че аз също  виждам нещата, които ме смачкват там и срещу които чувствам безсилие, но все още не мога да си представя да не се прибера.

И аз съм така. Каквато и да е, на мен ми липсва ужасно много.
И хората и мястото и нищо не ме подтиска.  Ние пролетната си бяхме в бг, сега август пак. И винаги ще се прибирам. Липсва ми морето, слънцето, небето... приятелите, всичко ми липсва. Не мога да свикна тук

# 217
  • Оптимист по принуда
Как сте?

# 218
  • България моята родина
Ами надявам се добре,благодаря че попита.
Надявам се,до седмица да оправя всички документи и да тръгнем.
Утре очаквам сестра,която е специалист по епилепсия да дойде вкъщи да ми обясни диагнозата и насоки за пътя. И бързам да си идем,за да търся доктор там и да започнем лечение,за това се и ядосвам с проблемите с документите.
Чакането тук ме убива имахме записан час за 18.07,а изследванията бяха април.
Общо взето и аз вече жадувам за България,тука не спира да вали от две седмици...

# 219
  • Оптимист по принуда
специалист по епилепсия
Имате диагноза?

# 220
  • България моята родина
По телефона каза,че се касае за това,което се опасявахме Роландова епилепсия.За мен колкото и смешно да звучи е успокоение,защото този вид се израства в пубертета,а толкова по-страшни неща ни минаваха през акъла.Все пак има нужда от лечение,а вече чакахме много.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 23:46 от Gapamilo9292

# 221
  • Оптимист по принуда
Кураж и сили ти желая, ще я пребори тогава детето! Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 222
  • България моята родина
Благодаря Heart

# 223
  • Leeds, UK
Gapamilo , успех и стискаме палци.
Да продължиш да пишеш тук ей и да се похвалиш. 😁

# 224
  • България моята родина
Ще се включа отново,надявам се всичко да се развие в добра насока.
Пък и да се надяваме,че ще се похваля с добро време. Grinning
Хората в Бг казват леле студено е при 25гр,а аз тука с елече вкъщи пускам парното юни на 13гр през деня и не ги разбирам защо са недоволни.
Българинът няма угодия,а и там като ида и с нашенска система ще се ядосвам,тъкмо свикнах на тукашната. Joy

Общи условия

Активация на акаунт