Великобритания - Тема 78 Пролетно - Лятна

• 33 991
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря Simple Smile

# 301
Наплашили са ви неоснователно за социалните. Дори някой "доброжелател" да подаде сигнал, по-скоро ще ви съдействат да си намерите жилище с нужните условия, ако ще живее при вас за постоянно. А пък само за гостуване - въобще няма смисъл да го коментираме.

# 302
  • Bristol
И аз да кажа, че няма проблем да сте в една стая. Наслаждавайте се на моментите заедно. Толкова бързо растат децата... 💕

# 303
Момичета от къде да си поръчам или купя анатомична възглавница.

# 304
Момичета от къде да си поръчам или купя анатомична възглавница.

Погледнете в Mothercare

# 305
Днес само при нас ли духа, все едно ще ни отвее 😂😂? Иначе грее слънце и е топло.

# 306
Ronka, дръжте си го вятъра. Не го щем 😂 Тук днес беше за плаж.

# 307
  • Leeds, UK
И при нас беше разкошно време, но не можах да му се насладя, че бях на работа. Поне детето беше Ок. Моята приятелка го взе след училище и с нейното обикаляха из парка с езерото няколко часа.

# 308
  • някъде в орбита...
Перфектно време, голяма жега, извадихме басейна Nature High BrightnessNature High BrightnessNature High Brightness

# 309
Ние може утре най-накрая да си извадим металната конструкция на газебото и да го сглобим отзад на патиото...Други години го опъваме средата на април някъде,обаче тая с тия дъждове до сега изобщо не сме имали възможност и все отлагахме.Иска ми се най-накрая да открием летния сезон.Днес макар и малко по-слънчево пак си беше хладно сутринта и вечерта също.Аз съм си с пуловер и леко яке все още.
...Тъй като едната спалня се освободи от обитателя си-голямото ни пиле нали излетя от семейното гнездо и към днешна дата е оттатък голямата вода.Та сега сме в ремонт на въпросната стая.Ще я правим нещо като хоби руум-за музикално,артистични, читателски и шивашки дейности.Всички книги,барабани,китари,кийборд,бои,четки,платна, както и шевната машина ще стоят там.Вече боядисахме тавана и стените с щерката,която е тук при нас за лятната ваканция.Тя е основния работник в боядисването.Голям мерак има да работи и да прави нещо.Даже отсега планува и разглежда каква къща щяла да си купи и как щяла да я обзаведе.Simple Smile..Мъжът ми след това ще слага мокет,че било по-шумоизолиращо за неговите дейности(въпреки,че уж имаме приготвен и предвиден  паркет от преди време,когато слагахме в трапезарията).
Памперс,честито и успешна поява на новия член на семейството в края на годината...
И аз съм с подобни вълнения,защото пък нашето първо внуче се очаква да се роди сега в август.Плануваме да си направим една екскурзия до тях също.Стягам и подаръците. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 13:10 от Zhani

# 310
  • Bristol
О, Zhani, аз си мислех, че съм с едно от най-големите деца в нашата темичка, а ти внуче чакаш Simple Smile
Моят син 4 години не живя с нас и имахме свободна стая, дъщерята се вихреше в две спални. Сега за няколко месеца си дойде и уж септември пак ще се изнася, та в момента е супер натоварено в къщи.
Аз нашата спалня освежавам, започнах края на март месец 🤪 Обаче все ме няма в къщи и не знам още колко време ще отнеме.
Миналия уикенд ходихме на разходка до Лондон, Churchill's war rooms, закъснял father's day беше. В неделя с колелото се разходих до Tintern Abbey. Утре колоездя, пак към Уелс отивам, а в неделя сме се събрали за първи път група българки и един поход из Brecon Beacons сме запланували да направим. Много се надявам да си паснем и за в бъдеще да продължим да се организираме. Градина, домакинстване, освежаване на спалнята са между работата и хобитата ми. Имам проект и за хола, но първо спалнята да свърша. Дъщерята иска и нейната стая да я променяме, но нямам време, а тя като я гледам, четката и боята не ги пипва. Предложих й да помага за моята стая, да види как става и евентуално после под мое наблюдение да промени нейната, но не се получи Sad
За хола съм се загледала в едни biofuel камини, но още не съм сигурна и събирам инфо.

# 311
Ами минава си времето,Мери и децата си растат...на 29г. е вече.От няколко год. са женени,та можеше и по-рано да имат дете,но те не бързаха-учене,работа,екскурзии.
В нашия град вече има голям брой българи,основа се българска общност и наесен ще се открива и българско училище за децата в почивните дни,ще се празнуват и някои празници,пикници и т.н....Моите бяха навремето не само единствените българчета тук,ами и единствените източноевропейчета.След като дойдоха поляците и балтийците нещата се разчупиха.Дъщеря ми съм си я учила на български аз(четене,писане),а сина ми си беше ходил до 5-ти клас в БГ на училище,та си знаеше основните неща.Сега ще е по-лесно за новопристигналите.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 13:39 от Zhani

# 312
  • Bristol
Ох, и аз мъкнех от България учебници да учат български 🤪 Наистина нямаше източно европейци и за местните бяхме голяма атракция. Моят беше на 4 годинки като дойдохме, в училището му така се радваха на всяка научена от него дума и фраза на английски и всички в училището го знаеха като чужденчето, което не говори английски 🤪
Като се преместихме в Бристол, пак никакви българи наоколо. Веднъж в магазина една девойка пред мен застана на опашката. Гледах, гледах, усетих че е чужденка и така ми заприлича на българка... Престраших се и попитах от къде е, така намерих първата сънародничка Simple Smile

В Бристол вече от 5 години имаме българско училище!

# 313
Момичета здравейте, има ли някоя мама, която да е работила за агенция и по това време да е забременяла? 

# 314
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да, кажи какво те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт