Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 067
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 315
  • Terra incognita
Това за Мерал 😉
Скрит текст:

# 316
Хайде и аз да се разпиша с малко спам - https://www.youtube.com/watch?v=DIiwXBNTmgU
Сръбското предаване - Брак на невидено, булката е нашенка. Стегнато, приятно, хората не са в първа младост, хотелът не е в Комо, в някаква си Баня в Сърбия, обаче оставя някакво хубаво чувство за двама души, които макар да не са в първа младост, намират другар в живота. Значи може и с малък бюджет да се прави нещо интересно и позитивно.
Още веднъж извинете че не съм баш по темата, ама от предаването си заслужават, като ни държат на сухо две седмици и няма материал за обсъждане.

# 317
  • густо майна Филибето
Баш си по темата. Сватбата много повече подхожда на начинанието. Хората си казват по някоя дума преди да кажат Да. Не са включени приятели и роднини, защото провалът е напълно възможен. Видях, че има и тема. Отивам да науча повече Simple Smile

# 318
Много са естествени и водещата е съпричастна .

# 319
Тоя формат не е измислен от българи, но нашата телевизия успешно го побългарява, като набляга на печалбата и сеира. За пореден път показва как не може да следва определен формат - както е и с Биг Брадър, който превърна във Вип Брадър, за да могат избрани наши хора да гушнат тлъсти хонорари, без реално да спазват правилата на формата. Казват, че всички излизат и влизат, когато си искат, ползват мобилни телефони и изобщо нямат нищо общо със световната идея на това предаване. Е, отвреме навреме им лъсва простотията и неграмотността, за да могат все пак да бъдат интересни. Пък искат и някой да им се връзва и да праща есемеси.

# 320
  • SF
Има една приказка: дай на простака пари и власт и му гледай акъла.
Аз бих казала: пратете Юлия в чужбина и й гледайте комплексите и селяндурщината.
Ша ма прощава, рядко се изказвам така за някого, ама тя си го проси. Има нужда някой да я приземи 🤭
Софиянка голяма. Пък после провинциалистите сме били селяни. Ето, типичен пример за млада софиянка- залупена, проста, комплексирана.

VickyTaylor, не знам от кой град си и как я карате там, но така не е хубаво да се говори. Не обобщавай софиянките, защото имам хиляди примери за софиянки, различни от Юлия и достатъчно примери с провинциалистки, които си приличат по много неща с Юлия. Глупави хора можеш да срещнеш навсякъде - и в София, и в Париж, и във Варна, и в Ню Йорк и Москва, а както се вижда, и във форума на бг мама..... Значи ли, че всички в Москва, Ню Йорк, София, Варна, Париж и всички, пишещи тук  са глупаци???
Как може да кажеш "типичен пример за млада софиянка"!!
В такъв случай, вижте Мишо и си правете изводи за пловдивчани колко им е акълът, колко пътуват и колко са учени.

И освен това Юлия няма поведението на комплексарка. Познаваш ли значението и какво се крие зад думата "комплекс"  - това е осъзнат дефицит, недостиг. Ти просто обичаш да обиждаш.

# 321
  • Пловдив
Аз пък не разбрах Мишо с какво Ви обиди в дадената ситуация та той си го "отнесе". Мишо е интелигентен, внимателен и много съобразителен мъж и определено не заслужава обидите Ви. Да, не знае английски, но пък владее езика на музиката съвършено и мнозинството англоговорящи не могат да му стъпят и на малкия пръст в това отношение. Съжалявам, но опитът Ви да уязвите съфорумката обиждайки Мишо е меко казано грозен!

# 322
  • SF
Нито един от участниците в "Женени от пръв поглед" не ме е обиждал.
Не уязвявам съфорумка, правя й забележка.
Ти от цялата работа това ли разбра, че Мишо ме е обиждал? ooooh!
Колко да е интелигентен този Мишо, за когото нямаме право да пишем, защото не ни е обидил? Колко е интелигентен? Според мене малко е интелигентен. Съвършено владее езика на музиката? Мнозинството англоговорящи не могли да му стъпят на малкия пръст??? Как само си ги пляскате тези изводи!! Кога успя да сравниш мнозинството англоговорящи с Мишо? Как ги сравни? IQ тест ли им направи?
Ами мнозинството англоговорящи дори не подозират за съществуването на съвършено владеещият езика на музиката, за му стъпват по пръстите.
Едната е типична представителка на младите софиянки, другият е съвършен музикант, с когото мнозинството англоговорящи не могли да се мерят (??! да ги питаш защо).
 hahahaАма май Юлето е типична представителка не само на младите софиянки.

# 323
  • густо майна Филибето
За някои хора тук само английския е мерило за висок интелект. Joy Твърде е възможно говоренето му да го владеят най-добре от всичко останало.
 Що пък трябва да е висок интелекта на участник в такова предаване, не можах да разбера? И изобщо, от тази тема разбрах, че ако една жена на 35-36г все още не изплаща 1000лв ипотека за жилище, или поне 400 за наем, като едновременно с това не посещава поне две школи за езици, не ги е овладяла  до степен да води свободно разговор, или най-малкото да си поръча пица в Италия,не са й останали пари да обикаля света и се обогатява,не  си кръщава котките, няма дълги прави крака и хубав задник - направо да ходи да се застреля, вместо да си търси мъж и да се възпроизвежда.
На Мишо засега в темата най-големия проблем си остава прическата. Simple Smile

# 324
  • София
Има една приказка: дай на простака пари и власт и му гледай акъла.
Аз бих казала: пратете Юлия в чужбина и й гледайте комплексите и селяндурщината.
Ша ма прощава, рядко се изказвам така за някого, ама тя си го проси. Има нужда някой да я приземи 🤭
Софиянка голяма. Пък после провинциалистите сме били селяни. Ето, типичен пример за млада софиянка- залупена, проста, комплексирана.
VickyTaylor, много грубо, и не защото съм софиянка. Все едно аз да нарека "комплекси и селяндурщина" поведението на  хората, ползващи за пръв път метро, които нито се ориентират в посоката, нито как да си отворят вратите. Комплекси прозират в твоя коментар и си представи, ако думите ти бяха на една от участничките в предаването как щяха да бъдат коментирани. За съжаление такива като теб, като пристигнат в София и се държат по същия начин пренебрежително към съгражданите-съселяните си. Disappointed Ако искаш уважение, уважавай!

# 325
  • Terra incognita
Софиянките да не се обиждат. Бързам като пиша и не съм се изрсзила правилно. Нека го кажа така: млади "софиянки", които смятат, че месторождението автоматично ги прави хай персони.
Извинвте ме, ако съм обидила някого. Нападката ми беше единствено към Юлия и такива като нея.
Виждам, че някои са ме разбрали, въпреки това 😉

# 326
  • София
Няма защо да се обидя към думи, предназначени за друг, казани от човек, когото не познавам. Още по-малко пък защото са насочени към софиянки. Самите вие влязохте в лични нападки към мен, че Юлия като била продавачка със средно на 36, да не е проста, а аз за каква съм се мислила, много важна съм като имам 3 висши. Това беше цитат. И призивът ми за пореден път е да не се квалифицира, персонализира, коментира кой потребител какъв е, къде живее, какво е образованието му, знае ли английски, а да се коментират единствено участниците, такива каквито са (представени). Юлия е ограничена, но не защото е софиянка.

# 327
Мерал донякъде го разбирам за "играта". На сватбата той беше малко по-обран от булката като емоция. Не, че не се зарадва, че му се падна хубаво момиче, но на мен ми се струва, че той сякаш от самото начало усети, че е твърде пренавита и сякаш преиграва. Също така ми се се струва, че той гледа доста реалистично на себе си и си търси по-обикновена жена, а не звИзда, като каквато се изживява Ивана. Може би някоя като майка му, която да върти домакинството, да си гукат двамата, да стои малко по-ниско от него социално, за да може да му прави евала. Така го виждам аз. При него ако е имало преиграване, е било повече да се покаже колко е ларж, добър итн. Но не и за да се покаже по-влюбен, отколкото е. Докато Ивана наистина направи голямо театро на сватбата ( подобно на Юлия) - държа се така, сякаш е видяла принца от приказките. И аз да бях, и аз щях да съм подозрителна към нея.
Юлия пък го раздаде много по-отворена, отколкото е всъщност.
Мишо може и да не е нобелов лауреат по лингвистика, но за нея си е съвсем добре, даже го виждам доста по-извисен духовно. В крайна сметка, човек се събира с някой, не за да си мерят знанията, а за да си живеят добре и в разбирателство. Ако й се беше паднал някой умник на Юлка, нямаше да й изтърпи фасоните и час, най-малкото заради огромния контраст между претенции и реални качества. То хубаво да си покажеш характера още в началото, но на никого няма да му е приятно да се прави на много щастлив и влюбен в компанията на такова мрънкало.
Подозирам, че тази първоначална пренавитост при две от жените във формата може би е била продиктувана от сценаристите и жените, нали са по-податливи на режисура, се поддават. Но поне малко от същия ентусиазъм да беше запазила Юлия и за почивката. Барем, ако не станат нещата с Мишо, да я оцени и хареса някой от зрителите, та след това подобно на Форката да си спечели верни фенове.

# 328
  • Пловдив
Аз  симпатизирам  на Мерал.
Харесва ми и мисля ,че е искрен и отговорен  .Е ,нормално е да се отпусне и да пийне ,може би така ще може да се отпусне и да му дойде куража .
Той  наистина има сериозини намерения с/д мен .
Ивана, много много не гледа отговорно  на тази връзка .
За Мишо и Юлка доколкото разбрах не са заедно .
Таня и Светозар определено за моите фаворити !
Харесват ми от самото начало  .

# 329
  • густо майна Филибето
Спокойно, мили дами, че до седми има пет дни.
Хвърлихте ли едно око на сръбското предаване? Не е на английски, но се разбира Wink
 Интересно ми стана това с българката Йорданка. Не наблягаха на недостатъците, незнанието и неумението на участниците. Съвсем обикновени хора. Живота им е свързан с много ръчен труд. Животни, градина...

Общи условия

Активация на акаунт