Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 404
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 300
Май само аз не симпатизирам особено на Мерал.
На мен ми се струва твърде заядлив, сръдлив и егоцентричен за мъж. Вярно, че Ивана допълнително го дразни и провокира с държанието си, но не съм сигурна дали и с по-кротка и скромна девойка не би имал подобни проблеми. Това, че за каквото и да се говори, все тика себе си на преден план, го намирам за доста комплексарско и отблъскващо.

# 301
Има една приказка: дай на простака пари и власт и му гледай акъла.
Аз бих казала: пратете Юлия в чужбина и й гледайте комплексите и селяндурщината.
Ша ма прощава, рядко се изказвам така за някого, ама тя си го проси. Има нужда някой да я приземи 🤭
Софиянка голяма. Пък после провинциалистите сме били селяни. Ето, типичен пример за млада софиянка- залупена, проста, комплексирана.
Примерът не е типичен. И простотията и комплексарщината са присъщи не само на софиянки, а на доста по-географски разширен кръг от индивиди. А признавам, че Юлия ме загуби точно с репликата си към Мишо "Ами точно защото е като България, ми е грозно и не ми харесва". Дали е излизала от Овча купел тая мома се чудя. Жал ми е за хора, които нямат души и сърца за хубавото в тоя живот.

# 302
ЗначЕ - джакузито си е хидромасажна вана просто някакви италианци са патенотовали марката и само техните хидромасажни вани могат да бъдат наричани Жакузита, останалите са ХМВ, ама Юлия как ги различава не знам..

Малко, като бикчето и жилетката..

Като памперсите. hahaha
И като елките и ксероксите. Grinning

# 303
Alba rosa, не си само ти. Simple Smile Но покрай другите "звезди" Мерал минава под радара.Wink
Имам едно подозрение, че и той е, хмм, представен по гръмко от реалното си положение и статус.
Освен, че не ми е симпатичен аз го намирам и за безкрайно скучен. И не защото Ивана е твърде млада, просто поведението му е надменно. Това съм го живял, тоя филм съм го гледал, тая игра съм я играл...Но не виждам някаквъв интерес, живец.
Майка му е прекрасна жена!

За Юлия и Мишо ще изчакам сглобките от новите епизоди за да си съставя повече впечатления. Засега виждам най-вече желанието на продукцията да ги поставя в изключително тъпи ситуации.

# 304
  • Terra incognita
Джанлука 😂😂😂
Тя по- скоро си представя Филип Плейн и имението в Кан 🤭😂
Само не разбрах, как й е късо леглото, като самата тя изглежда кинт и петдесет?

# 305
  • София
И аз не припадам по Мерал. Възпитан, добродушен и скучен.
Сервираше закуска в леглото, занесе подаръци на родителите на Ивана. С нещо друго да е блеснал? И все прави някакви фасони, склонен е да драматизира и да прави сцени. Има си някакви комплекси, които му пречат да се отпусне, но не му пречат да има изискващо поведение.
Играела ли Ивана роля в тяхната връзка.... Ами играе, да. Всички играят. И самият Мерал - също. Нали вървят подире им с камера. Да не би да се държат естествено пред нея?

# 306
Мерал май беше подпийнал като я пита дали играе роли. Може и да бъркам. newsm78

# 307
Това, което не харесвам у Мерал е , че е склонен към обсебване и налагане. Такива манипулатори са близнаците. Съжалявам, че пак намесвам зодиите, но си имам едно на ум.
Не ми е скучен на мен, визуално даже ми е симпатичен, нищо че е бая матов и леко пупест, ама това че е скрита лимонка си ме отблъсква у него.
Нямаше да го изтърпя. Иначе с една по-зряла Ивана можеха и да имат шанс.
Тя може и да е доста вятърничева , но ми изглежда добро момиче , което ако наистина се влюби би зарязало всичко в името на любовта. Просто Мерито не е нейн тип. Туйто

# 308
  • густо майна Филибето
Ама сте и вие! Може точно защото знае къде е разликата, Юлия да поправи Мишо за жакузито. Grinning
На мен ми се стори много палава на сватбата, сигурно затова леглото й се вижда малко Wink А твърдия матрак да е бил просто положителна констатация, предвид какво ще се случва на него Wink

# 309
  • Terra incognita
Тя ако е истинска палавница, изобщо няма да стигне до леглото 😉

# 310
Тя ако е истинска палавница, изобщо няма да стигне до леглото 😉
Ох бе Викииии. Нали след това трябва да отмаря някъде да широко и меко. hahaha

# 311
Бе ще спи върху него , ако трябва..Я..д-р Ко какво каза Йонито старее иска си своето.
Каква почивка тука? Трябва нон стоп кексене, докато разбере точно как му работи на Мишо миксера и дали няма да се налага да си ползва гаранцията или директна подмяна..

# 312
  • Terra incognita
Мише ще й направи един релаксиращ масаж и ще си полегне в хидромасажната вана.

# 313
Мише ще й направи един релаксиращ масаж и ще си полегне в хидромасажната вана.
Ако не му е развила всички гайки.  hahaha

# 314
Аз съм близнаци и си харесвам зодията (повече от останалите, макар че не вярвам много в зодии).
На мен също не ми хареса баня с прозорец към спалнята - представете си, че съпругът реши изведнъж да изнесе представление))
Това е за по-млади и отворени хора..

Общи условия

Активация на акаунт