Тя живее там с баба , майка и брат. Както разбрахме и видяхме, отказа да отвори стаята на брат си, направо заяви,че няма да я покаже. За нея е другата стая, обзаведена забележи със спалня. На мен веднага ми светна, но не исках да пиша. Бабата и майката следователно ползват хола за стая. Вероятно и бабата е болна женичка, нея не я дадоха. Не бих се учудила Юлия да дели спалнята с майка си. Не го считам за срамно и аз така съм живяла известно време, като ученичка. Всеки си оправя нещата както може и се простира докъдето може. Срамно няма. Това при положение, че апартамента е тристаен. Ако е двустаен вече не ми се мисли къде и как са се разпределили. Няма възможност да е четристаен, там няма такива панелки.
На този фон и на това положение, да иска да има семейство и дете, ми понапъни се малко де. Мишо не е нещо, но е бил хубав и сега е симпатичен (вече е постриган), не е някакъв сухар, нито пък човек дето да не може да го води. Сам той каза, че като има семейство ще мисли да разшири къщата, явно има възможност отзад. На години са с добра разлика, ми Юла да не е някаква убавица толкова или изучена, или богата. Нормално момиче, също и Мишо е нормално момче.
Тя, ако мисли, че тези с джиповете ще и се свалят и водят насам-натам се лъже. Стара е за тях, а и не е забавна. То и самочувствие няма, защото няма стил и си го знае.
Много ме е яд. Дори и за Юлия, изпусна да си оправи нещата и подреди живота. Можеха и тук после да дойдат и изобщо да се устроят.Най-важното беше да си има сериозен човек до нея и роди дете. Да, ама не стана.
Може и Мишо да я е изгонил или направил така да се махне. То всичко си има граници, той гледам е търпелив, ама не е глупак. Пък и щом Юла е писала да го поздрави, а той я е изтрил от приятели, май тя е тази дето е оплескала нещата.
Опитвам се да видя нейната гледна точка, защо няма да се премести при Мишо. Иначе, аз си казах мнението за Юлия в самото начало - без никакво желание за лично усъвършенстване, но очакване, че тя заслужава повече. И Мишо вече сигурно е в графа "неудачници". И в софийски квартал да беше, вероятно пак щеше да се откаже от това, което може да ѝ предложи. А май дори не се замисля, самата тя какво може да му предложи.