Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 020
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 60
Монако, не забравяй, че Юлия живее в панелен блок и то в Овча купел. Там метро още няма. Правят го, ама.. и не се знае в коя част е. Това не е квартал уау.. и да не продължавам, че ще стане за тема с имоти.
Тя живее там с баба , майка и брат. Както разбрахме и видяхме, отказа да отвори стаята на брат си, направо заяви,че няма да я покаже. За нея е другата стая, обзаведена забележи със спалня. На мен веднага ми светна, но не исках да пиша. Бабата и майката следователно ползват хола за стая. Вероятно и бабата е болна женичка, нея не я дадоха. Не бих се учудила Юлия да дели спалнята с майка си. Не го считам за срамно и аз така съм живяла известно време, като ученичка. Всеки си оправя нещата както може и се простира докъдето може. Срамно няма. Това при положение, че апартамента е тристаен. Ако е двустаен вече не ми се мисли къде и как са се разпределили. Няма възможност да е четристаен, там няма такива панелки.
На този фон и на това положение, да иска да има семейство и дете, ми понапъни се малко де. Мишо не е нещо, но е бил хубав и сега е симпатичен (вече е постриган), не е някакъв сухар, нито пък човек дето да не може да го води. Сам той каза, че като има семейство ще мисли да разшири къщата, явно има възможност отзад. На години са с добра разлика, ми Юла да не е някаква убавица толкова или изучена, или богата. Нормално момиче, също и Мишо е нормално момче.
Тя, ако мисли, че тези с джиповете ще и се свалят и водят насам-натам се лъже. Стара е за тях, а и не е забавна. То и самочувствие няма, защото няма стил и си го знае.
Много ме е яд. Дори и за Юлия, изпусна да си оправи нещата и подреди живота. Можеха и тук после да дойдат и изобщо да се устроят.Най-важното беше да си има сериозен човек до нея и роди дете. Да, ама не стана.
Може и Мишо да я е изгонил или направил така да се махне. То всичко си има граници, той гледам е търпелив, ама не е глупак. Пък и щом Юла е писала да го поздрави, а той я е изтрил от приятели, май тя е тази дето е оплескала нещата.

# 61
  • София
fanfanito, този квартал хич не ми е ясен, никога не ми се е налагало да го посещавам. Simple Smile Опитвам се да видя нейната гледна точка, защо няма да се премести при Мишо. Иначе, аз си казах мнението за Юлия в самото начало - без никакво желание за лично усъвършенстване, но очакване, че тя заслужава повече. И Мишо вече сигурно е в графа "неудачници". И в софийски квартал да беше, вероятно пак щеше да се откаже от това, което може да ѝ предложи. А май дори не се замисля, самата тя какво може да му предложи.

# 62
... май тя е тази дето е оплескала нещата.
Много малко са давали за тях, но поне Мишо през цялото време се опитваше да разбере какво би я зарадвало, какво би и създало настроение. Тя не реагира. Да, беше недоволна от времето, стаята, мястото ... все неща, които не зависят от тях двамата.

Скрит текст:
ПП Познавам софиянка, родена, израснала в столицата още през социализма. Заради любовта на живота си, живя и продължава да живее в едно малко село на 200 км от столицата. Никога не съм я чула да каже, че съжалява за избора си, точно обратно, а вече и доста възрастна.

# 63
Един Форко си намери булка от натрупалата се слава  Laughing,че Мишето няма еее въпрос на малко време може би  Whistling

# 64
  • София
]ПП Познавам софиянка, родена, израснала в столицата още през социализма. Заради любовта на живота си, живя и продължава да живее в едно малко село на 200 км от столицата. Никога не съм я чула да каже, че съжалява за избора си, точно обратно, а вече и доста възрастна.[/spoiler]

Заради любовта на живота си и в една стая ще си щастлив. А "малко село на 200 км от столицата" даже си звучи чудесно, особено ако е на красиво място с гледка и някакви възможности за живот без затруднения - ток, вода, пазаруване, работа и т.н. битовизми. Simple Smile Всъщност най-луксозните имоти са точно по селата около София.
...От първият ден след сватбата (от показаните кадри) Юлия се опитва да налага роли - тя страдалка, Мишо "успокоител". Няма взаимност, има очакване другият да се съобразява с твоето настроение.

# 65
  • София
Коя е булката на Форко? Ей, ТВ славата е голяма работа..

# 66
  • София
А от къде знаем, че Юлия живее в Овча купел? Единствения път, когато чух в предаването да се споменава "Овча купел", беше когато Мишо се пошегува на летището, че няма да заминат и ще карат меден месец в Овча купел.

Кулева при представянето обяви, че Юлия живее в панелка в столичен квартал. А после снизходително и абсолютно недопустимо според мен, добави: "Класика". Рядко изказвам категорични мнения, но от тая жена струи  такъв непрофесионализъм, че не е за вярване.

Та в друг момент Овча купел споменава ли се?

# 67
И аз не познавам Овча купел, но съм ходила натам на гости веднъж и да търся един магазин за бяла техника втора ръка. Първият път бяхме с кола и нищо не се огледах. Вторият сама с градски транспорт, че се и загубих. Не съм придирчива и кифла, ама там си е страшно да живееш за мен, поне в тази част дето се мотах. Старата част на Овча купел е хубава, там имаше и минерална баня, с минерален извор съм чувала и е работела, ама сега не знам какво е там. Бе не е хубав квартал за мен, не че не живеят хора и не се чувстват добре сигурно. Написах го, защото пишеше за метрото, всичко на една ръка разстояние, ами не е така там изобщо. Та Юлия не е ни в някой южен район, ни на жълтите павета.
Сега вечеряхме и новините вървяха. Днес щяло да има футболен мач между Ботев Пловдив и ЦСКА (това май чух) на стадиона в Пловдив в Коматево)) Та Мишо май живее и до стадион, а там може да се тренира, нали Юла е фенка на спорта. Дадоха и самия стадион, около него къщички хубави се виждаха, хареса ми. Че Пловдив нито е далече от София, нито е някакво село. Тя тук какво пази и има та се бори да остане. Много е закостеняла, май очаква Мишо да се премести тук и наеме жилище до техните. То и това е можело да стане, ама първо е трябвало да го завърти, увърти и изплете нещата. Ама няма мозък май наистина. Яд ме е на Юла и това е. Просто като жена и се ядосвам, пропуска си шансовете тотално. Тръпка, тръпка, кат е имала тръпка...все били неудачници. А ако не е такъв според нейните разбирания, дали той няма да я намери за неудачница и да не я иска. Васа и тя , ама там и аз Форо нямаше да харесам, но поне нямаше да правя такива изпълнения. То Васа няма кой да хареса, даже ми е любопитно пак питам този мъж дето е родила от него какъв е. Ама никой не казва , сякаш от въздуха е забременяла пък таз. Бе ..уморих се с тези. Заро пък жертва на имотна мафия. Тези изобщо дават ли си сметка какво е имотна мафия, колко си напрягах главата да си мисля как са му взели жилището и съчувствах, пък то..съседката го измамила. Такива ги представят и говорят,че..

# 68
  • Sofia
Няма как да се получат нещата - Юлия не го харесва и едва ли ще се постарае да го опознае. Държи се студено - не ми е ясно с каква нагласа се е записала да участва, да стане известна може би ..

# 69
  • София /Абсурдистан
Споменаха в началото, че това е кварталът. Ходила съм там на гости на приятелка. Старата част бива, новата е пълна с цигани. Въз основа на какво Юлка има такова самочувствие, не се знае. А къщата на Мишо изглежда поддържана и прилична. Според мен, тя нито иска да се мести, нито да променя живота си, нито пък и трябва някой. Добре си е и така.

# 70
Това казах и аз. Не го харесва. Даже мисля, че ѝ е антипатичен и голяма част от мрънкането ѝ се дължи на това.

# 71
Не знам защо не може да си представите, че някой може и да не хареса този, когото са му избрали в предаването, та ако ще и цял свят да го боготвори. Когато ти харесваш и искаш да си с някой, и от най-голямата съборетина с общи усилия ще спретнете дом. Като не искаш да си с него - нищо няма да ти хареса, на всичко ще намираш кусури.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 01:22 от Не се сърди, човече

# 72
  • София /Абсурдистан
Че то си е повече от нормално да не харесаш някой, който са ти избрали други хора. Особено такива "специалисти " като тези Simple Smile

# 73
Ще има ли тази седмица предаване?

# 74
  • Sofia
Ще има ли тази седмица предаване?
Не, чак на 07.05.2019 г.

Общи условия

Активация на акаунт