Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 226
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Брей какъв бил Форчо..
По-ясно доказателство от това, че тия глупости нищо не значат, здраве му кажи!

# 226
Нали беше писал в един сайт на нашата съфорумка Деси и тя сподели преди няколко дни, май още в предната тема , че си разменили няколко съобщения и той казал, че се развежда и така..

# 227
  • София
А коя зодия е Никифор с гръмкото име на гръцки победител?

# 228
Скорпион.

# 229
Никифор е гръцко име и означава победоносец буквално.

# 230
  • Sofia
Според мен класацията по антипатичност обират Никифор и Лиско. И двамата делят първото място, защото са ми антипатични по различен начин 😂 ако ме разбирате. Тоест, притежават различни отблъскващи енергии, макар да имат общо помежду си, а именно пипажът.
Никифор е мазно мекотело, като онези лигави същества от детските анимации, които имат по 8 пипала и ръсят зелена слуз, опитвайки се да те сграбчат в гнусната си прегръдка, опипвайки мазно с пипалата.
Лиско- той е мазен по друг начин 😂 Андрешко, или Лисицата от детските народни приказки. Опитва се да те омае с неземен чар, прилага уж изпитани хитрости и тактики, а накрая се омотова в собсвените си лъжи.
Това с мекотелото и слузта изби рибата 😀🤭 Визуализирах си го цветно.... Направо съм в потрес и още се треса Flushed Кошмари ще ми докарате бре хора Rolling Eyes

# 231
Дрехите на Васа ми изглеждат китайски. Нищо лично и нищо против Китай Simple Smile

Една от роклите които се размятаха май още във визитката и съм виждала в китайския мол при нас,даже ми хареса на първо четене,но като я разгледах ми минаха мераците.

# 232
Да, и после пак ми се включи, за да ми обясни, че много подбирам и ще стана стара мома.

# 233
Настаних се удобно в 22ч да гледам, че нищо...Що така няма тази вечер?

# 234
Настаних се удобно в 22ч да гледам, че нищо...Що така няма тази вечер?
Няма да има тази седмица.

# 235
Да, и после пак ми се включи, за да ми обясни, че много подбирам и ще стана стара мома.

Е не, сериозно? Grinning
Много тъпо поведение е това. Явно Мишето не умее да губи. Simple Smile

# 236
Ти не го ли пита за това ли е стар ерген, защото много подбира или е просто несериозен 😀

# 237

BaDBluEeYeS - благодаря - помня, че се писа, но не съм разбрала, че е коментирал, че се развежда!

Верно ли? Много тъпо наистина! Sad Направо изби рибата - явно комуникацията в тези сайтове оставя непоправими последствия! Sad

# 238
Момичета,

Голяма работа сте ! Хубави теми, не ме разбирайте погрешно но аз ще се въздържа от вот за класацията, защото съм пристрастна. Реално виждам, че ни показват това, което искат да видим а не всъщност това, което са в действителност участниците.  Проблемът на Мери е, че е много отговорен и си мисля, че по скоро е воден от чувство за отговорност към Ивана и в отговор на тинейджърското и поведение, което е оправдано за нейната възраст му се включва червената лампа и влиза в някакъв режим на загриженост, който ни се сервира през екрана, като пристъпи на ревност. Изхождайки от това мисля, че и останалите участници имат добри качества и ни остава само да гадаем на база личен опит или опита на съседката. Мерал днес се е чул с моето момче Simple Smile и са се разбрали за почивните дни ако времето е хубаво да ходят на поход езда в планината. Това с ездата го правят, когато чашата им прелее и мисля, че нещо се случва! Чудно ми е, защо се коментира това, че живее на квартира при тези цени на имотите в София е напълно оправдано.

# 239
  • SF
Каква класация правите?

Аз съм сигурна, че Мерал не е показал пристъпи на ревност. Ако беше, щяха да бъдат излъчени с голям кеф на зрителите. Но съм и сигурна, че Ивана не му е давала поводи за ревност.
Мерал, когато видя това хубаво момиче в Ритуалната зала, какво си е помислил?

Общи условия

Активация на акаунт