Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 109
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 860
Е, ние не знаем все още, какви травми са и нанесени и колко навътре го е взела. Може и да си оправят отношенията по- нататък.
 Преди малко гледах промото за следващия епизод и сцената с тях я нямаше, може и да са се усетили от предаването и да не я покажат.

# 1 861
  • Sofia
Баба ми имаше една приказка - късай та фърляй овреме. Надявам се и Таня да е направила така и след края на предаването просто да зачеркне всичко.

По напред нали Лисунгеров щеше да се жалва в Страсбург за апартамента. Сега може да се жалва от продуцентите, той е жертва, вярно че на собствената си глупост, но той не мисли така с това голямо его.

Скрит текст:
Страшно ми опротивя този човек, а и ми напомня за един друг, чиято жена го търпя докато не се разболя и си отиде от този свят. Не казвам, че жените сме безгрешни, но такива голчовци със самочувствие, мачкащи всички само да изпъкнат има много.
Пази Боже от мъж комплексар! А такива дал Господ! После жените били слабият пол, може и така да е било, но и ако сега е така, щеше да има по-малко комплексирани мъже!

# 1 862
Аз не вярвам обещетението да е от порядъка на 5 бона. Та те на епизод генерират многократно повече. 5000 по никакъв начин не биха ги компенсирали.
А в договора едва ли има клауза, че се задължават да подбират само нормални партньори на участниците, най-много да има изискване да нямат криминално досие. Но пък съм почти убедена, че има клауза, че не носят отговорност за нанесени емоционални щети или непреки физически. Сто процента са си вързали гащите. Също така към момента на снимките Таня не е имала идея какво е говорил Лисан зад гърба й, това се вижда чак сега, така че по онова време от нейна гледна точка сигурно не е изглеждало чак толкова фрапантно поведението му.

# 1 863
Ама как ще го няма в промото като си е там! Няма да го махнат 😠 а всъщност трябва предаването да свалят от ефир!

# 1 864
Е, ние не знаем все още, какви травми са и нанесени и колко навътре го е взела. Може и да си оправят отношенията по- нататък.
 Преди малко гледах промото за следващия епизод и сцената с тях я нямаше, може и да са се усетили от предаването и да не я покажат.

Тук си е. https://www.facebook.com/watch/?v=2070323303264522

# 1 865
Не мисля, че ще излъчат половите щения на Фазомер Жълтопаветников по телевизията преди понеделник.

# 1 866
Не мисля, че ще излъчат половите щения на Фазомер Жълтопаветников по телевизията преди понеделник.
Къде да ги излъчат? Предаването е във вторник.

# 1 867
Също така към момента на снимките Таня не е имала идея какво е говорил Лисан зад гърба й, това се вижда чак сега, така че по онова време от нейна гледна точка сигурно не е изглеждало чак толкова фрапантно поведението му.
Ама нали видяхте промото? Гнидата се промъква  с камера докато тя вечеря и говори че бил лишен от Sex и че го искали по без гащи. Кой нормален човек би го изтърпял? И Таня много добре знае какво говедо има насреща си, още в онзи момент. Да не можеш два залъка да хапнеш без да те издебне Зарю с полови щения и малоумни брътвежи, запечатани на видео. И забележете какво не му харесва в Таня - лежала си и гледала ТВ, после си легнала и спала до късно. Еййй, страшни простъпки, няма що. Ама му слага вечеря, готви, глади му ризи, аз не видях той за нея освен певеца да е направил, освен тъпи физиономии и тъпи подаръци.

# 1 868
Ама му слага вечеря, готви, глади му ризи, аз не видях той за нея освен певеца да е направил, освен тъпи физиономии и тъпи подаръци.
един фазомер и подари, другото го прибра за онези дето го искат без гащи.

# 1 869
Не съм гледала промото, мислех, че го е казал зад кадър като онова за любовниците.

# 1 870
Гнидата се промъква  с камера докато тя вечеря и говори че бил лишен от Sex и че го искали по без гащи. Кой нормален човек би го изтърпял?
Защо имам усещането, че след описаното, Таня ще избухне в смях! И ако го направи той дали ще се вбеси още повече или ще започне да се подмазва.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 21:00 от Mama_Nana

# 1 871
Зарчето освен тази Шепова, не зная дали някой друг го бленува със или без гащи.

# 1 872
  • Sofia
Ама му слага вечеря, готви, глади му ризи, аз не видях той за нея освен певеца да е направил, освен тъпи физиономии и тъпи подаръци.
И фазомерът го е купил от някой магазин за 1 лв. Съдран чувал е бай Лисан, от къде пари... Той е свикнал да получава, а не да дава 🤣😂🤣

# 1 873
Относно неграмотно написаната дума от мен съжалявам, се извинявам основно на себе си, че се излагам. Относно иронията за парите и неустойките, успех на вас щом стоически да търпиш е голяма гордост, успех. Относно парите, които за мен били нищо, не ме мислете. И да това, че съм бойно настроена за простотията първо, не означава, че се държа толкова просташки и второ не знам какво се обяснявам на хора с толкова пораженческо мислене, които са готови да изтърпят в името да не им взезмат някой лев. Жалка история. Ако бяхте изтъкнали други аргументи, да бих се съгласила, но тези точно са жалки.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 20:55 от Denicius

# 1 874
И фазомерът го е купил от някой магазин за 1 лв. Съдран чувал е бай Лисан, от къде пари... Той е свикнал да получава, а не да дава 🤣😂🤣
Купил дрънци. Намерил го е някъде.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт