Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 117
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Съжелявам ви искрено, Десислава Димитрова,  ако разсъждавате така. Много е жалко, ако една жена не може да си позволи гордостта.
Виждала съм договор на участник в риалити предаване за пеене. Неустойката беше 50 000 лв.
Че какво са 50 000 лв. за Denicius!? Като чета категоричността и, нея и 100 000 лв. не биха я спрели да си развее гордостта като знаме...
"СъжЕлявам искрено", Denicius... ама... Flushed

# 1 846
Съжелявам ви искрено, Десислава Димитрова,  ако разсъждавате така. Много е жалко, ако една жена не може да си позволи гордостта.

Не разбрах в кое една жена да си позволи гордостта.
Да тръшка врати и демонстративно да прави панаири, тръгвайки ли си?! Аз мисля пък, че човек би показал повече сила, ако устои в рамките на тези 24 дни.                                                                                                                                               Гордостта и достойнството сами по себе си са непреодолима стена, където и да си.
Таня ги притежава, още повече стоицизмът и стабилността и са в състояние да дисбалансират докрай това разлюляно нервозно кюфте.
Тя бе уязвима, когато не бе наясно със себе си и имаше очаквания. Сега вече е бетон. Нека фучи около нея Фазо колкото си ще с половите си миражи .

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 19:39 от Walnuss

# 1 847
Възможно е да сте права, но първо човек трябва много добре да си прочете договора и да прецени. Аз лично, въпреки че бих участвала в такова предаване не бих се съгласила, ако видя тази неустойка. Това е среща на сляпо може да е луд и всякакъв. Оставаме насаме, това не е биг брадър поне да ни снимат. За мен да е такава неустойката е нелогично. А, има и голям смисъл тогава да се съдите.

Не е никак нелогично, Denicius. От твоето 'съдействие' им зависи предаването и е очаквано да се подсигурят добре предварително. С други думи, подпишеш ли договора, даваш съгласие да търпиш да те правят на маймуна два-три месеца, без право на възражения. Не е изненадващо, това са законите на големия бизнес, а в него човечността и етиката са на последно място като фактор. Нека все пак да служи като напомняне, че човек трябва три пъти да мери и един път да реже.   

Естествено, винаги можеш да прибегнеш до услугите на адвокат при извънредни обстоятелства, но поначало си в по-неизгодна позиция.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 20:50 от tidaflyr

# 1 848
  • Брюксел / София
Андрешко е отвратителен. Таня го пита с какво заслужих два дни мълчание, той се жалва, че нямало секс. Ама Таня не е длъжна да прави секс с него, ако няма желание. Страшен наглец и малоумник е този: лъже -маже, не работи, груб е, невъзпитан, че и чикиджия на всичко отгоре. Стана агресивен след като Таня го отхвърли, пълен психар.
Специалистите са за бой и за това всяка вечер преди заспиване да гледат Андрешко по без гащи. Чудя се дъщеря му как се чувства след тази огромна излагация на създателя си. Да вземе да му каже две думи, очевидно поддържат връзка нали заедно избираха костюма за сватбата.
Децата на Таня също би трябвало да вземат отношение в нейна защита.
Ебаси сапунката се заформя, но никой не заслужава такова отношение каквото Таня е принудена да търпи.
Колкото до неустойките: щом Василиса се отърва - значи има начин.

# 1 849
Не казвам, че и в това предаване е толкова, но дори само 5000 лв. да е, пак е много. Освен това, в миналия сезон се усещаше желанието на специалистите да съберат сродни души, докато сега прозира желанието за сеир и рейтинг на тази основа. Така че е нормално Таня да се е подвела по отношение на истинските намерения в този сезон.

# 1 850
Много ми се иска какъвто и договор да е подписвала Таня, не може в него да е имало клауза че е съгласна на публично унижение и издевателства, та много ми се иска да пусне една искова молба за претърпени морални щети, а така също за обида и клевета  към нищожеството. Да го видим като ответник в съдебната зала тоя плужек как ще се гърчи. Подляр. Но продукцията солидарен ответник по същия този иск. Бънди, найс а?

# 1 851
  • София
Неустойките във всеки договор са съразмерни с това, което се предлага. В случая по договор никой от участниците няма право да откаже да сключи брак. Има голяма разлика с това да поемеш ангажимент да изпълняваш песни в музикално риалити и да се откажеш, защото те мързи или си открил, че не можеш да се справиш. Тук трябва да бъдеш определено време с непознат пред камери и да общуваш с терорист. Дори и в Биг-Вип Брадър, където си получават и хонорар за всеки ден престой, и награда - няма толкова големи неустойки, ако решиш да напуснеш.  Да не говорим, че с адвокат винаги се намира начин да е взаимноизгодно.

# 1 852
В Брадъра е правило, че не може да се прилага насилие и тогава се намесват, но физическо такова. Помните психическия тормоз, който наложи онзи малоумник Кулагин и никой нищо не му направи. Потриваха ръце какъв сеир се заформя и колко ще е рейтинга. Представете си какви са моралните ценности на хората, които стоят зад тези формати, щом поощряват и съзнателно търсят екземпляри, способни на подобни неща... Тия рейтинги като чавка са им изпили акъла и са готови на всякакви низости, само и само да се коментират продукциите им. Не им ли стигнаха тези пари, не знам!

# 1 853
Момичета, не се палете толкова. Предаването стартира в края на февруари и тогава горе-долу би трябвало да са приключили снимките и договора да е изтекъл... Така, че Таня е оцеляла, спокойно.
А този Зарю е отвратителна гад, наистина.

# 1 854
Ха, чета и не вярвам какво е казал онзи напудрения хахо.
Речникът ми е слаб явно да изредя всичко дето заслужва.
Неустойки ли? Ма да бях аз, дето съм една смотла и се треса от нерви на всяко притеснение, пак щях да им дам да разберат на това предаване. Много начини има, трябва просто да пита адвокат Таня с договора да отиде или дъщерята. Дори и да е бетон, пак има начин. Васа не е по-умна от Таня и пак се измъкна, а дори не беше подложена на такъв тормоз и унижение.
Таня е и в ремисия, това е голям стрес за нея с този плужек. Морално я срина, а и здравословно. Това беше направено със съдействието на предаването. Най-малкото щях да го направя за резил този идиот та нямаше и да смее да гъкне, както Форко, само като кон щеше да кима. После щях да заведа дело за емоционални и здравословни щети, неизпълнение от тяхна страна на предаването на договора. Таня е влезнала за брак с нормален мъж, а не с олигофрен психопат.
Трябва да го нарекат предаването Женени от пръв поглед, от втори разведени.

# 1 855
  • София
Момичета, не се палете толкова. Предаването стартира в края на февруари и тогава горе-долу би трябвало да са приключили снимките и договора да е изтекъл... Така, че Таня е оцеляла, спокойно.
А този Зарю е отвратителна гад, наистина.
Радвам се, дано е така! Но това означава ли, че не трябва да сме възмутени от продуцентите, "специалистите" и Бай Фазомер за психическото и напълно незаслужено насилие над Таня!? Дали!???

# 1 856
Еми то е ясно, че снимките са приключили и предаването към днешна дата. Но ние пишем, в онзи момент как трябва да постъпи Таня и дано го е направила.
Че е оцеляла също е ясно, обаче с какви травми и колко навътре го е приела, как се е отразило на здравето и и какви последици може да има. За това предаването има вина и трябва да си я понесе. Не стига, че събраха всички двойки на принципа несъвместимост да имат сеир, ами и знаейки за болестта на Таня я включват, женят я за свой човек явно, правят си сеир на неин гръб и накрая излизат невинни. Ми не става така. Това е професионална некадърност и за това се плаща също.

# 1 857
Василена може и да е заплатила нещо, за да се отърве.

# 1 858
Много ясно, че е платила. Иначе нито една двойка няма да играе в тоя театър.

# 1 859
Баба ми имаше една приказка - късай та фърляй овреме. Надявам се и Таня да е направила така и след края на предаването просто да зачеркне всичко.

По напред нали Лисунгеров щеше да се жалва в Страсбург за апартамента. Сега може да се жалва от продуцентите, той е жертва, вярно че на собствената си глупост, но той не мисли така с това голямо его.

Скрит текст:
Страшно ми опротивя този човек, а и ми напомня за един друг, чиято жена го търпя докато не се разболя и си отиде от този свят. Не казвам, че жените сме безгрешни, но такива голчовци със самочувствие, мачкащи всички само да изпъкнат има много.

Общи условия

Активация на акаунт