Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 134
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 830
Аз, обаче с риск да ме порицаете смятам, че никой не може да те изложи, ако ти не се изложиш сам. Таня носи вината си, че е позволила да се стигне до там. По добре истеричната Василена с мнение, отколкото килим на някой. Той я обижда, тя се жалва и му казва, че няма да подпише първа за развод. Тя какво чака точно да види още от него????. Той е абсолютен психопат, лъжеж, използвач и номенклатура, с безкрайни претенции и нула качества. А, относно незадоволените мераци, аз не вицдам къв му е проблема, като гаджето му Мара Шепова си е с него. Не вярвам нормална жена  да му се върже. Относно коментарите на Аня Филипова, личи си, че е интелигентна и са доста на място, но не е правилна трибуната пред всички

Така е. Това, което сам си направи, никой друг не може.
Така е, но в реалния живот. В предаването е възможно да е обвързана с финансови неустойки, ако прекрати предсрочно участието си. И не стига, че е емоционално разбита, ами сега и да си плаща, за да се отърве.
Макар че, ако това е причината, юридически има начин да се измъкне от такъв тип клаузи, трябва да се свърже с добър адвокат.

# 1 831
  • Sofia
Е, все пак това беше епизодът преди издебващият авторски клип с прекратения полов живот на зарчето, може би и нейното търпение вече се изчерпало.
Много се надявам да е така и в следващия епизод да ни покажат Танчето такава, каквато трябва да бъде! И да навре бай Лисан Фазомеров Паветников там, където му е мястото!

# 1 832
Коя е тази жена Мара Шепова дето била гадже на плужека?

# 1 833
  • София
Преди време, още на екран нещата бяха по-нормални за Таня и Светозар, неговите другарки коментираха с него на страницата му как Таня си търси само някой коч да я...  Той пък просташки припомняше страстната целувка на жена му на сватбата. Няма да ги цитирам повече, но явно за тези простаци това е основна тема, а за Светозар някакъв начин на изтъкване, разменна монета... Половият атлет!  Простотия до шия е тоя човек. Толкова, колкото и злобата му. Не съм срещала по-грозно същество. Нищо не би ме накарало да стоя с него в една стая, без значение от договори и уговорки. Това е грешката на Таня. От такъв не се искат обяснения, става още по-нагъл.

# 1 834
Аз като цяло пасивно поведение на очевидна психопатия не понасям. А, Заро изобщо не е сложен образ явно, че го е яд на Таня, че не може да я достигне, затова иска да я свали на неговото ниво. За мен странното е, че на такъв тип манипулации повечето пъти се връзват жени с ниска самооценка. Аз не мога да си представя такъв тип държание и да му готвя и да му слугувам, направо хвърлям всичко по него и излитам.

Това е нарицателно за мануален еротоман, разбирай чикибоец Grinning
Относно неустойките, за мен това е несериозна причина, какво искаш да ми кажеш, че ще седиш да те малтретират, за да не даваш пари..???!!

# 1 835

Дясната му ръчичка 😊

# 1 836
Ох, извинете невежеството ми....Благодаря за обяснението.

# 1 837
  • София
Слагам в скрит текст, да не се възмути някой. 😎
Скрит текст:

Според мен участниците не виждат и не  знаят всичко, което другият говори/записва за предаването. Помните ли как Форко избухна след един от епизодите, за нещо, казано от Василена пред камера, докато той не присъства. Така че може Таня едва сега да вижда тия словоблудства. Освен това себеоценката и самочувствието на жена с такова заболяване не са реални, а смачкани. Виждала съм го. С това си обяснявам търпението ѝ. Но и то ще е до време, според мен.

# 1 838

Grinning
Най-вярната...

Аз не вярвам, че Таня и Светозар са заедно към днешна дата. Може в момента да я виждаме колеблива и объркана, но съм сигурна, че има трезва преценка за ситуацията и ще вземе (или вече е взела) правилното решение. Нашият герой е от кучетата, които само лаят, но не хапят, затова не бих се притеснявала за нея в дългосрочен план. Свърши ли предаването, постепенно ще се отърси от неприятните емоции.

В началото Светозар е разчитал, че разнообразният му репертоар ще му спечели дивиденти. Той пък (за всеобща изненада Simple Smile) се оказа абсолютно неефективен и в момента наблюдаваме типичното поведение на свръхчувствителния към отхвърляне и критика мъж. Винаги е "въпрос на мъжка чест, не на игра", както се пее в песничката. Затова и се чувства длъжен да "изравни резултата" и да я спаси. (Малко късно се е сетил и явно дори на тези години не е осъзнал, че ако сам потъпкваш честта си, нямаш основания да изискваш друг да ти я пази...)
И тук е разликата в реакцията между мъжете и нас. Когато сме отхвърлени, ние сме по-склонни да се затворим и да търсим в себе си причината или ако все пак насочим вината към този, който ни е отхвърлил, то в повечето случаи няма да използваме агресия. Накрая ще се оттеглим и просто ще чакаме да ни "мине", а това за един мъж би било равносилно на развяване на бял флаг. Всички видяхме, че при Светозар конкретно има и други характерови особености, които са фактор и го подтикват да бъде дори по-агресивен в тази "битка".   

# 1 839
  • Тра-ла-ла
Най-най-най гнусното е, че сценаристите и разните му специалисти умишлено подлагат на тази гавра жена, имала рак. Нулева съвест.

# 1 840
Denicius, нямаме представа какъв е размерът на неустойките. Възможно е да си е съвсем резонна причина Таня да стои все още.

# 1 841
  • София
Desislava Dimitrova 607155, е колко да са неустойките на това скалъпено риалити? Нито хонорар взимат, нито нищо. Отишла е там да ѝ намерят мъж, те и тропнали психопат. Защо да го търпи? Васа как си тръгна? Ако тя не беше поискала, Никифорчо щеше да си кюти и да се надява. Тоя ще ми говори тъпотии, ще ме обижда, ще се прави на света вода ненапита на мой гръб, ще ме злепоставя по тв, и аз ще ходя с него на екскурзия, щото съм подписала договор. Ще ги разхвърча набързо, не аз, те ще ми платят вредни. Чакай, че се ядосАх. Relieved

# 1 842
Съжелявам ви искрено, Десислава Димитрова,  ако разсъждавате така. Много е жалко, ако една жена не може да си позволи гордостта.

# 1 843
Съжелявам ви искрено, Десислава Димитрова,  ако разсъждавате така. Много е жалко, ако една жена не може да си позволи гордостта.
Виждала съм договор на участник в риалити предаване за пеене. Неустойката беше 50 000 лв.

# 1 844
Възможно е да сте права, но първо човек трябва много добре да си прочете договора и да прецени. Аз лично, въпреки че бих участвала в такова предаване не бих се съгласила, ако видя тази неустойка. Това е среща на сляпо може да е луд и всякакъв. Оставаме насаме, това не е биг брадър поне да ни снимат. За мен да е такава неустойката е нелогично. А, има и голям смисъл тогава да се съдите.

Общи условия

Активация на акаунт