Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 136
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 815
Отваря се страницата на RG-History/ Историята на Българската - световната Художествена Гимнастика във фейсбук. Честитят рожденият ден на Таня през 2017-та. Ако отваряте през телефон, не се отваря.

# 1 816
Ако отваряте през телефон, не се отваря.
Oк. Мерси Hands V

# 1 817
  • густо майна Филибето
На мен ми излиза. Таня.
RG-History/ Историята на Българската - световната Художествена Гимнастика
6 юли 2017 г. ·

Още една отдадена треньорка на своите възпитанички и на художествената гимнастика Таня Райкова е отпразнувала вчера, своя рожден ден !!!!!!!!!!! Честито !!!!!!!!! С пожелание за много здраве, радост, щастие, късмет и много успехи, както лични така и професионални !!!!!!!!! Дългогодишен треньор в " Левски " а и посланник на българската художествена гимнастика по света !!!!!!!!!!!
Скрит текст:

# 1 818
Отваря се страницата на RG-History/ Историята на Българската - световната Художествена Гимнастика във фейсбук. Честитят рожденият ден на Таня през 2017-та. Ако отваряте през телефон, не се отваря.

Уф, един път технически гафът да не е мой.
Пуснах просто името на Таня и се убедих, че това е една действително активна и положителна личност с всичките и  постижения и драми. И за капак я съешиха екранно с нейния антипод.

# 1 819
Танчето има канал в youtube
https://www.youtube.com/user/tara6939/videos

Ето я тук и като треньор на отбора на Филипини
https://youtu.be/QiABnsfLw88

# 1 820
В рекламите онзи казва на ТАня “Ти прекрати половия ни живот...”. Направо ми се повдигна и ми стана неприятно, че поставя жена в такава ситуация да говори за това в ефир. Абсолютен гнусар!

# 1 821
Аз, обаче с риск да ме порицаете смятам, че никой не може да те изложи, ако ти не се изложиш сам. Таня носи вината си, че е позволила да се стигне до там. По добре истеричната Василена с мнение, отколкото килим на някой. Той я обижда, тя се жалва и му казва, че няма да подпише първа за развод. Тя какво чака точно да види още от него????. Той е абсолютен психопат, лъжеж, използвач и номенклатура, с безкрайни претенции и нула качества. А, относно незадоволените мераци, аз не вицдам къв му е проблема, като гаджето му Мара Шепова си е с него. Не вярвам нормална жена  да му се върже. Относно коментарите на Аня Филипова, личи си, че е интелигентна и са доста на място, но не е правилна трибуната пред всички

# 1 822
  • Sofia
Е точно това поведение на Таня и мен ме изумява! Умна, интелигентна жена, а се оставя на някакъв плазмодий да я унижава! Такъв от дума не разбира! Гадно, слузесто влечуго! Офффф втрисам се чак...

# 1 823
Е точно това поведение на Таня и мен ме изумява! Умна, интелигентна жена, а се оставя на някакъв плазмодий да я унижава! Такъв от дума не разбира! Гадно, слузесто влечуго! Офффф втрисам се чак...

Праг на търпимост просто. Ще става тепърва интересно.
Униженията свършиха, тя вече е дистанцирана, а  той се самопогребва като лиричен герой с всяка следваща минута. Трае ли сърце буйно Фазомерово  да не ръси гадости на килограм, баш сега като му показаха ъгъла.             
Таня е дисциплиниран, последователен човек. В началото емоциите и надеждата я объркаха в посоката, но Фазо и помага с всяка своя реплика да дойде на себе си.
А от една дълбоко огорчена и излъгана жена чакай само неприятности.
Ракът е неподвижен кардинален знак, и колкото и крехка и нестабилна да изглежда тя наглед, ще и стигнат силите да отвее подвижния Телец в лицето на Фазо. С всичките му кила и тонове простотия, с които е пълен.

# 1 824
За тебе някоя лелка с апартамент, голяма пенсия и готварски умения и безкрайно желание да ти слуша простотиите, пардон "хумора" и да ти се възхищава.
Пропусна - и да го желае по гащи Joy
Форито направо ми стана симпатичен, на фона на този отвратотник.

# 1 825
  • Тра-ла-ла
Ракът е неподвижен кардинален знак, и колкото и крехка и нестабилна да изглежда тя наглед, ще и стигнат силите да отвее подвижния Телец в лицето на Фазо. С всичките му кила и тонове простотия, с които е пълен.
Раците може да търпим ужасно много, ИЗЛИШНО много. Не харесваме простаците и да се разправяме с тях. Все разчитаме другите да се усетят и коригират...или нещата да утихнат/ се разминат. И тихичко си трупаме, трупаме и ако се отприщи бентът...човекът отсреща не разбира от къде толкова бързо му е дошла приливната вълна. Joy

# 1 826
Аз, обаче с риск да ме порицаете смятам, че никой не може да те изложи, ако ти не се изложиш сам. Таня носи вината си, че е позволила да се стигне до там. По добре истеричната Василена с мнение, отколкото килим на някой. Той я обижда, тя се жалва и му казва, че няма да подпише първа за развод. Тя какво чака точно да види още от него????. Той е абсолютен психопат, лъжеж, използвач и номенклатура, с безкрайни претенции и нула качества. А, относно незадоволените мераци, аз не вицдам къв му е проблема, като гаджето му Мара Шепова си е с него. Не вярвам нормална жена  да му се върже. Относно коментарите на Аня Филипова, личи си, че е интелигентна и са доста на място, но не е правилна трибуната пред всички

Така е. Това, което сам си направи, никой друг не може.

# 1 827
Е, все пак това беше епизодът преди издебващият авторски клип с прекратения полов живот на зарчето, може би и нейното търпение вече се изчерпало.

# 1 828
Искрено се надявам!

# 1 829
Добре де, колко да търпи и най - вече защо. Ние виждаме една нищожна част /да предположим, че невидяното е добро/ и избухваме от възмущение. Тя контактува с този човек далеч по дълго време и търпеливо, учтиво, внимателно отговаря на безумията му. Ако наистина това продължи, а пък след снимките е останала дори един миг още с него, започвам да не мога да си обясня поведението й.

Общи условия

Активация на акаунт