Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 97 998
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 160
Нормален бил. Някоя навита има ли? 😂

# 2 161
Тая Аня вече не я разбирам, честно.
Нали писа, че уж браковете не били реални, сега за развод говори.
Аз ли съм тъпа, че не и разбирам последователността и смисъла на коментарите ?!
Един от браковете, този в хотел Маринела, е бил фиктивен. Докато при Таня, не само че е бил истински, но единият от съпрузите създава проблеми по отношение на развода, защото му е по-изгодно да е женен във връзка с друго негово дело.

# 2 162
Докато при Таня, не само че е бил истински, но единият от съпрузите създава проблеми по отношение на развода, защото му е по-изгодно да е женен във връзка с друго негово дело.
Изобщо така са я насадили, горката жена, защото са и малко другите ядове....
Има да я тормози кой знае още колко този.

# 2 163
Бракът няма как да е фалшив, освен ако не са имитирали, че се подписват. Иначе да - ако процедурата е изпълнена, това са си реални бракове и не могат да се разтрогнат по друг начин, освен чрез истински развод.
В предишния сезон май използваха думата "анулирани", но няма такова нещо - просто хората се развеждат. Анулира се нещо, което не е реално - все едно не е съществувало.

Затова и преди писах, че за мен това е подигравка с институцията. Все едно бракът е игра.

# 2 164
Добре де нямат ли подписан предбрачен договор? Фазо какво ще иска от Таня, дял от нейният апартамент? Ако е така е пълно безумие! А Фазо като го видя на промото ми иде да плювна телевизора!

# 2 165
  • густо майна Филибето
А дали подписват предбрачни договори, че нямат претенции към имуществото на бъдещия си непознат съпруг? За фазомера питам, че все по-странни неща излизат за него. Значи се е оженил, защото това е от полза за някое дело?  ЖДБ!

# 2 166
Успокойте се, не може да иска нищо материално от Таня. Апартамента и е далеч преди брака. Дишайте.

# 2 167
Ако това е истина няма ли право Таня да ги съди?
  Не трябва ли да са еднакви браковете за всички (фиктивни или не) Мерал и Ивана ли бяха в хотел Маринела, не помня вече, а и не мога да разбера от снимките къде са били.
  Това като филм на ужасите вече се обръща.
  Нали развода уж се поемал от предаването по договор, някой писа. Било по бързата процедура, то е ясно защо.
  Вокса да пали свещи, че се е отървал от такъв кошмар.
Съсипаха нервите и здравето на хората, а и за смях ги направиха нарочно. Лош избор, избрани моменти да ги излагат за сеир, нарочно свързани с нищо не посваща им хора. Тези направо не знам, трябва някаква справедливост да има. Направо се ядосвам какво става.

# 2 168
  • густо майна Филибето
Успокойте се, не може да иска нищо материално от Таня. Апартамента и е далеч преди брака. Дишайте.

Абе знае ли човек ка може да се извъртят нещата.... Щом може от добро сърце да подслониш някого в свое жилище, и след десет години да ти го вземат.....Пък иФазо може да предяви претенции, че иска да живее в семейното жилище Simple Smile

# 2 169
Никой не може да има претенции за имущество, което е купено преди брака. Винаги е било така. Виж, ако сега Таня си купи апартамент на нейно име, ще е проблем. Или ако Фазомера вземе заем от банка - също ще е проблем, понеже Таня му е законна съпруга и може да я накарат да плаща.

# 2 170
 Аня казва, че в София нямало възможност да се сключи брак с изнесен ритуал. Така че тези, който са сключили брак в хотела, може би са се подписали преди това в ритуална зала, а на нас ни показват, че се виждат за първи път.

# 2 171
  • Пловдив
Аня казва, че в София нямало възможност да се сключи брак с изнесен ритуал. Така че тези, който са сключили брак в хотела, може би са се подписали преди това в ритуална зала, а на нас ни показват, че се виждат за първи път.
Няма таково нещо ,преди седмица бяхме точно с изнесен ритуал .
Плаща се повече от залата .

# 2 172
Тук вече не знам Никифор и Васа какво са делили, парите от сватбата особено)) Шегата настрана, но няма как Заро или Форо да имат претенции към имуществото на жените. Странно, че май жените в предаването повечето се оказаха по-заможни май. Без Юла де, тя пък може да иска дял от къща в Пловдив така погледнато.
Няма страшно, по закон се дели само придобитото по време на брака. Но пък е права Petia Kageyama за кредити. Заро може наистина да тегли нарочно пари, знаейки че от него няма какво да вземат. Не съм наясно, не съм теглила, ама не трябва ли и двете страни да подпишат, ако кредита е в голям размер и другият е поръчител или знам ли.

# 2 173
Аня казва, че в София нямало възможност да се сключи брак с изнесен ритуал. Така че тези, които са сключили брак в хотела, може би са се подписали преди това в ритуална зала, а на нас ни показват, че се виждат за първи път.
А преди това бъдещите съпрузи подписват ли се съвместно някъде?

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 10:54 от Desislava Dimitrova 607155

# 2 174
  • София

Изнесен ритуал в София не може да има. Става въпрос за самото подписване, иначе после служителката може и на плажа да ни пита ще сключим ли брак. В другите градове - може.
По закон и в семейния кодекс е посочено, че  мястото за сключване на брак се определя от съответната община, в която желаете да сключите брак. Обикновено тези места са ритуалните зали, които се избират от младоженците. Към момента всяка община (с изключение на София) позволява провеждането на такъв ритуал, като длъжностното лице води законен и официален ритуал на избрано от младоженците място.

Общи условия

Активация на акаунт