Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 335
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 205
Фори чак гол охлюв - не! Става човекът, по-скромен и обран е, а пък кифленските изисквания на Васито, дето уж е на 33 , а изглежда на минимум 40 - не е само мое мнение!, те там да й пратят Заро , щото той е от сой, с професия, претенции, апартамент на жълтите павета, само шкембето не ще да е по вкуса на Васи, а и кесията празна, но откъм самочувствие ще си паснат...Smiley

# 2 206
Ставал Никифор, глупости. Свободен е, да му пише някоя девойка ама се съмнявам. Simple Smile В сравнение със Светозар всеки "става" ама нека това да не е критерият.

# 2 207
  • София
...

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:18 от Монако

# 2 208
  • софия
Апаратамент на мястото, на което е апартаментът, в който се е настанил Фазомер и фамилия, не е баш жълтите павета, ама това ще го пишем към всички други измислени от него истории под шипковия храст.

# 2 209
В профила си майката на Ивана е публикува фотос на който Ивана и Меди са си направили селфи.

Ти в приятелите ли си? Публично последната снимка е от 9 май в 13:37 ч. · В съвместен проект с Меди Гогов! Мерал не го виждам.

Не не съм. За същата снимка става въпрос. Да не викате и на Мерал- Меди?

# 2 210
  • София
Никрис, не мога да изтрия поста, помислих, че е постнала селфи с Мерал в бързината. Иначе е нормално, майка ѝ поства всякакви нейни снимки.

# 2 211
Интересно е, на финала колко от тях ще сбият

# 2 212
Дайте я тази снимка да я видим! Ивана би си подхождала повече с Меди, а не с Мери. Не разбрах мачмейкърите скъсаха ли си дипломите?

# 2 213
  • София
Не не съм. За същата снимка става въпрос. Да не викате и на Мерал- Меди?
Меди май беше певецът, в чийто клип беше поканена да участва Ивана.

# 2 214
  • София
Дайте я тази снимка да я видим! Ивана би си подхождала повече с Меди, а не с Мери. Не разбрах мачмейкърите скъсаха ли си дипломите?

# 2 215
Подхождат си двамата чалгари. А и той е от нейния етнос.

# 2 216
  • София
Апаратамент на мястото, на което е апартаментът, в който се е настанил Фазомер и фамилия, не е баш жълтите павета, ама това ще го пишем към всички други измислени от него истории под шипковия храст.

Аз живея на метри от жълтите павета. За старите софиянци, районът около женския пазар, където е въпросният апартамент никога не е бил добър, особено в последните години, но реших да не издребнявам до там. Нека се изживява като жълтопаветник.
Кварталът там всъщност е много по-кофти от доста по-отдалечени от центъра квартали като Стрелбище, Борово, Бъкстон, та дори и Младост-ите. Изобщо не говоря за най-тузарските и скъпи квартали. Само, защото е близо до центъра, нищо не значи.

# 2 217
Не знам дали си подхожда повече с този,но какво задоволство струи от нея,че е до него Grinning

# 2 218
Малко ми циганеят, но ...

# 2 219
  • София
На мен ми е чудно как един човек, който не е съвсем тъп и знае, че не му е чиста работата, се съгласява да участва в публична тв изява и да се жени пред всички. Обикновено тия, дето нещо мажат и замазват, си го правят тихичко и подмолно, а не си развяват гащите в предавания с огромна зрителска аудитория. Каква е логиката, ако на Зарко не му е чиста работата, да се появява с публични демонстрации?

Общи условия

Активация на акаунт