Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 374
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 220
Тя нали снимки с мъже не качваше?

Това с ирония. Иначе ми е ясно защо не качи нито една снимка с Мерал.

# 2 221
  • софия
Апаратамент на мястото, на което е апартаментът, в който се е настанил Фазомер и фамилия, не е баш жълтите павета, ама това ще го пишем към всички други измислени от него истории под шипковия храст.
Аз живея на метри от жълтите павета. За старите софиянци, районът около женския пазар, където е въпросният апартамент никога не е бил добър, особено в последните години, но реших да не издребнявам до там. Нека се изживява като жълтопаветник.
Кварталът там всъщност е много по-кофти от доста по-отдалечени от центъра квартали като Стрелбище, Борово, Бъкстон, та дори и Младост-ите. Изобщо не говоря за най-тузарските и скъпи квартали. Само, защото е близо до центъра, нищо не значи.
Баш, реших да го напиша, че вече и от тази му простотия ми писнА. Жълтите павета е много ясно къде са, но за масовия пришълец щом е до ЖП и е топ център. Мястото, на което им осигуриха апартамента за предаването, вече е друго нещо, но Фазомер е далеч от това ниво.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:42 от zvаnchе

# 2 222
  • София
Апаратамент на мястото, на което е апартаментът, в който се е настанил Фазомер и фамилия, не е баш жълтите павета, ама това ще го пишем към всички други измислени от него истории под шипковия храст.

Аз живея на метри от жълтите павета. За старите софиянци, районът около женския пазар, където е въпросният апартамент никога не е бил добър, особено в последните години, но реших да не издребнявам до там. Нека се изживява като жълтопаветник.
Кварталът там всъщност е много по-кофти от доста по-отдалечени от центъра квартали като Стрелбище, Борово, Бъкстон, та дори и Младост-ите. Изобщо не говоря за най-тузарските и скъпи квартали. Само, защото е близо до центъра, нищо не значи.

Вече е по-важно да е близо до метро. Simple Smile ... Пък на центъра какви стари сгради има, с асансьори с хармоника - да те е страх да влезеш.

# 2 223
С обикновенни мъже не поства. А чалгари, явно - да.

# 2 224
Подхождат си двамата чалгари. А и той е от нейния етнос.

Приличат на два пластмасови зеленчука, толкова еднакви.
А по отношение на етноса, 99% съм убедена, че Ивана е с малцинствен произход. Който не проличава изобщо в бащата, донякъде леко в майката, но Ивана има типичните антропологични черти.

# 2 225
А, с обикновени не качвала..
Няма какво да се лъжем, ако Мерал беше по-красив външно, а и финансово, досега да е напълнила профила си със снимки заедно.

# 2 226
Каква е логиката, ако на Зарко не му е чиста работата, да се появява с публични демонстрации?
Той си вярва, че е очарователен и ще омае хората, евентуално ще получи тяхната подкрепа. В началото, когато не беше се издънил толкова, пишеше във ФБ, сега се покри. Колкото и да е тъп, разбра че планът му не сработи.

Надявам се това предаване да няма друг сезон и след видяното, преди да реши човек да участва в подобно нещо да се замисли, защото обикновените, добронамерени участници станаха за смях покрай такива търсещи известност и слава с цената на всичко.

# 2 227
На мен ми е чудно как един човек, който не е съвсем тъп и знае, че не му е чиста работата, се съгласява да участва в публична тв изява и да се жени пред всички. Обикновено тия, дето нещо мажат и замазват, си го правят тихичко и подмолно, а не си развяват гащите в предавания с огромна зрителска аудитория. Каква е логиката, ако на Зарко не му е чиста работата, да се появява с публични демонстрации?

Фазо е нарцистичен и за това е в реда на нещата в неговия свят да се вижда като добър човек, вдовец, онеправдан софиянец, забавен мъж. Това че е измамник, досадник, лъжец, клошар, емоционален насилник, опортюнист/ възползва се от правни неуредици, за да обяви жилище за свое - това го виждаме ние. Той горкия, фазомер с триста зора намерил, оная фригидната, спортистката, сръдлата, пак му съсипала и вечерта и изненадата...

Така ги вижда той нещата.
Нарцистичен плъх.

# 2 228
  • София
На майка ѝ повечето приятели във ФБ са турци, а в Ивана определено има циганско излъчване. Ето снимка от сватбата ѝ. Поствам я, защото е публична.
Скрит текст:

# 2 229
Малко ми циганеят, но ...

Само малко ли?!
Просто и липсват щедрите златни обеци и синджири, които красят маалата и картината е пълна.

# 2 230
Няма какво да се лъжем, ако Мерал беше по-красив външно, а и финансово, досега да е напълнила профила си със снимки заедно.

Ами, никой не е длъжен да хареса някой на сила. На мен примерно Мерал ми е като мече в лицето

# 2 231
  • София
Ивана с майка си. Снимката е от 2015-та.
Скрит текст:

# 2 232

Ами, никой не е длъжен да хареса някой на сила. На мен примерно Мерал ми е като мече в лицето
Не съм и твърдяла обратното.
Просто се смея на оправданието ѝ "Не качвам снимки с мъже".

# 2 233
Да, Ивана изглежда много етнически, когато е без грим или с грозното сивкаво кафяво червило.

# 2 234

Тоя мъж ли е?

Общи условия

Активация на акаунт