Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 367
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 235
Ама излезе, че българина е страхотен полов атлет и ч-мата са ненаситни. Брях бай Ганьо каква полова шпага бил. Няма гащи на задника, ама мераци, бол. Излиза, че предаването го играе сводническа роля

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 16:53 от Denicius

# 2 236
  • Варна
Ако Ивана е ромка, не се учудвам, че искаше да се жени. На 23 г. при тях си стара мома.

# 2 237
# 2 238
Профилът му е зачистен защото няколко жени му писаха, а не заради продукцията, или защото е хакнат. Но това са подробности.

# 2 239
  • София /Абсурдистан
Ама недейте така моля ви се с това отношение към брюнетките, то и аз на боя го докарвам, ама не съм от братовчедите  Mr. Green
Момичето е хубаво, но лейка, за съжаление ...

# 2 240
Ама недейте така моля ви се с това отношение към брюнетките, то и аз на боя го докарвам, ама не съм от братовчедите  Mr. Green
Момичето е хубаво, но лейка, за съжаление ...

Как против брюнетките като цяло?! Че за мен две тъмнокоси актриси са едни от най-красивите жени на света - Моника Белучи и Пенелопе Крус.

# 2 241
Тази Ивана много ми прилича на Мегз, обаче с това непрестанно плюскане само след година-две ще навири д*** като на Кардашиян Simple Smile Може пък това да й е целта.
Моята конспиративна теория е, че Лисан и Таня, също като Ивана, са уредени участници в шоуто. Може би чрез познати в тези среди са били накарани да участват и прилъгани, че има подходящ човек за тях, за да се хване зрителската аудитория 50+. Фазо има медийни изяви и познати, Таня също, както и е била Мисис Баба Талант преди време. Ивана е там с цел реклама и за да привлече младежката аудитория, Мерал е избран за като представител на друг етнос, Василена е самотна майка, т.е. привличат определена група зрители с цел рейтинг. Не може да се разчита само на двойките на средна възраст, че настава скука, няма сеир и рейтинг.
Браковете им не ги мисля. Вярвам, че са сключени в режим на разделност, което закона позволява от няколко години, както и че имат клауза за развод по взаимно съгласие за сметка на предаването, ако и само единият от двойката пожелае да се разведе.
Последната двойка не ги виждам как ще приключат навреме в четирите епизода, които остават, като още нищо не са ни показали за тях. Освен и те да кажат, че се разделят  веднага след пътешествието.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 19:20 от @NoName

# 2 242
Успокойте се, не може да иска нищо материално от Таня. Апартамента и е далеч преди брака. Дишайте.
Лъки, то е достатъчно да и прави въртели и да я тормози.

# 2 243
Утре ще е отвратително, щом Фазомерът ще говори за кекс... А като е имал толкова навити любовници, защо не се е оженил за някоя от тях?
На мен ми е любопитно как ще реагира Таня.

# 2 244
Подхождат си двамата чалгари. А и той е от нейния етнос.

Приличат на два пластмасови зеленчука, толкова еднакви.
А по отношение на етноса, 99% съм убедена, че Ивана е с малцинствен произход. Който не проличава изобщо в бащата, донякъде леко в майката, но Ивана има типичните антропологични черти.

Като патладжан и тиквичка Neutral Face

# 2 245
Браковете им не ги мисля. Вярвам, че са сключени в режим на разделност, което закона позволява от няколко години, както и че имат клауза за развод по взаимно съгласие за сметка на предаването, ако и само единият от двойката пожелае да се разведе.
Това звучи обнадеждаващо, дано е истина.

- Ще се разсмее;
- Ще занемее;
- Ще му покаже вратата.

# 2 246
  • Sofia
Аз не знам роми да правят Църковен брак Thinking
Майка и прилича малко на ромка,както и Ивана,но не смятам че са такива...

# 2 247
На нейно място бих се разсмяла и доста бих се посмяла. /нека видят, че имам чувство за хумор!/ После бих го посъветвала да си събере бързичко антенките, зъбите, сандъка и фазомера, да си вземе мешката и бегом при онези, дето го искат без гащи. Всъщност най-добре ще е да си събира и зъбите от пода, ма нека все пак да сме по-обрани.

# 2 248
Според мен, докато Таня е била на меден месец, децата ѝ са изровили какво има из нета за жълтопаветника. От първия момент на епизодите в България тя даде назад.

# 2 249
Знам какво ще последва, но ми е тъжно че вече не може да се направи разлика между цигани и турци и цигани и българи.

Общи условия

Активация на акаунт