Страсти – градините в София, кампания 2019/2020 - тема 2

• 29 820
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Задължително ли трябва да пише на служебната бележка за коя градина трябва да послужи?

# 571
  • София
Задължително ли трябва да пише на служебната бележка за коя градина трябва да послужи?
Мисля, че не. Поне не видях.

# 572
  • СОФИЯ
https://www.sofia.bg/web/guest/education-messages/-/asset_publis … p_p_col_count%3D1

Уведомяваме Ви, че възникна технически проблем с Информационната система за обслужване на детските заведения и подготвителните групи в училищата (ИСОДЗ и ПГУ).

В момента се работи усилено по отстраняването му.

Моля, да ни извините за причиненото неудобство. Ще бъдете своевременно уведомени в момента, в който проблемът бъде отстранен.

# 573
Някой запознат ли е кои страници от трудовата книжка трябва да се копират (тази с текущата заемана длаъжност е ясна, но кои други, празните и тях ли) ?

Ако таткото е в период на предизвестие и това е упоменато в служебната бележка би ли било причина за отказ за записване от страна на директора на ДЗ ?

# 574
Здравейте някой знае ли кога ще обявят свободните места за второ класиране

# 575
Свободните места за второ класиране са от незаписалите се от първо. Ще стане след края на записването за първо - един час преди да заключат системата ще ги преместят от незаписали се в свободни. Не очаквайте да има кой знае колко места.

# 576
  • СОФИЯ
Задайте още 7171 пъти този въпрос, няма да получите различен отговор. След като приключи записването при настоящото класиране.

# 577
Извинявам се чак зададох пак този въпрос тъкмо влязох във вашия форум и не съм видяла кога е зададен. Извинявай те

# 578
  • София
Някой запознат ли е кои страници от трудовата книжка трябва да се копират (тази с текущата заемана длаъжност е ясна, но кои други, празните и тях ли) ?

Ако таткото е в период на предизвестие и това е упоменато в служебната бележка би ли било причина за отказ за записване от страна на директора на ДЗ ?
Снимат се първата страница, където са имената ЕГН-то и номера на ТК и последната с актуалната месторабота.
По втория въпрос - мисля, че могат да откажат записване, но не съм на  100% сигурна.
Задайте още 7171 пъти този въпрос, няма да получите различен отговор. След като приключи записването при настоящото класиране.
Всъщност не е така. Още следващия понеделник ще обявят част от свободните места, останали незаети по няколко причини. Примерно недостатъчно кандидати или в резултат от алгоритъма за класиране. В края на другата седмица ще станат ясни и свободните места от незаписали се, или отказаните кандидатури. Всяка година го пише в календара и хората се чудят как обявяват свободни места, преди края на срока за записване.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:08 от Пак тя

# 579
https://www.sofia.bg/web/guest/education-messages/-/asset_publis … p_p_col_count%3D1

Уведомяваме Ви, че възникна технически проблем с Информационната система за обслужване на детските заведения и подготвителните групи в училищата (ИСОДЗ и ПГУ).

В момента се работи усилено по отстраняването му.

Моля, да ни извините за причиненото неудобство. Ще бъдете своевременно уведомени в момента, в който проблемът бъде отстранен.

Поради кризисната ситуация с неработещата система възникват притеснения в доста родители дали в момента не се пренареждат резултати. Няма да е лошо да се даде едно официално изявление, а не бездушно съобщение на сайта на  общината.
Иначе за поредна година системата не работи в ключов момент. Нещо не е наред с "майсторите".
А за мен си остава ден, в който бях готова с документите, но не можах да си запиша детето в градината. И ще пускам пак отпуск, за да го запиша в удобен за ИСОДЗ ден... Безобразие!

# 580
Е чак да се пренареждат резултати...Нали всички са ги видяли вече. За неудобството е така, за ядосване си е.

# 581
Е чак да се пренареждат резултати...Нали всички са ги видяли вече. За неудобството е така, за ядосване си е.
Аз съм ги видяла и какво от това! Директорката не ги вижда, пред нея няма списък с приетите!
Мълчанието поражда твърде много съмнения. Влезте в групите за образование във фб и четете коментарите на родителите.
А дали ще се удължи срокът за подаване на документи, след като системата се срина? Редно би било!

# 582
  • София
Аз съм ги видяла и какво от това! Директорката не ги вижда, пред нея няма списък с приетите!
Мълчанието поражда твърде много съмнения. Влезте в групите за образование във фб и четете коментарите на родителите.
А дали ще се удължи срокът за подаване на документи, след като системата се срина? Редно би било!

Приетите нали са получили мейл, че са приети, няма как да пренареждат каквото и да било. Да не говорим, че имаше файлове с приетите, включително и в майки от тази тема. То и без това малко хора се записват първия ден, защото събират документи.
А по фейс групите такива глупости се пишат.

# 583
Аз съм на два договора във фирмата ми (за 6 и 2 часа), но в трудовата книжка са ми вписали само този на 6 часа. Дали ще има проблем при записването?

# 584
  • СОФИЯ
Аз се извинявам за грубостта в предходния си пост, НО много моля всички новорегистрирани по ясни причини от петък, да не очакват че съм личен консултант на ЛС. Надявам се, че в тези неопределени ФБ групи все пак се мотае и по един юрист, които да отговаря на някои сериозни въпроси.
Отговорих на няколко потребители, при това точно, но категорично натискам бутон "Игнор" и не отговарям на други въпроси от личен характер и частно естество. Задавайте ги тук в темата. Ще получите повече отговори, при това от реални потребители на ИСОДЗ, какъвто аз лично никога не съм била. При вида на 0 поста и една педя въпроси на ЛС Innocent в мен се стабилизира правилно.

Общи условия

Активация на акаунт