Бързи здравословни въпроси и отговори – 21

• 45 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Изследвала ли си някога хормоните на ЩЖ?

# 481
И аз със същото питане, но за мъж. От горещината му се подуват ходилата и му горят. Създават му изключителен дискомфорт.

# 482
  • София
Преди две седмица се изследвах, всичко е в норма. От както станаха тези жеги започнаха да ми се подуват, само лятото имам този проблем.

# 483
Ми то е хубаво да се намери причината, разбира се...повече вода, без сол, без глутен и млечни, вечер вдигане на краката и потапяне в студена вода, носене на подходящи обувки- със стелки ако е нужно, може флебодия/детралекс или чай/билки с лек диуретичен ефект, да се сменя позата през деня...
Въпреки това си ми се подуват...наистина е много горещо

# 484
  • София
На мен постоянно са ми подути краката, ръцете, лицето. Само една-единствена кардиоложка ме попита дали работя на крак по цял ден и това беше. Пия уж доста вода, ям храна с много малко сол, но това е. ЛЛ нищо не казва по въпроса, за нея няма проблем. Миналата година ендокринолог ми пусна стандартните изследвания за ЩЖ, всичко наред.

# 485
Аз освен Х., имам слаба съединителна тъкан, разширени вени...дет се вика, нормално да се подувам...все пак е хубаво да се знае причина, да не е пък бъбреци нещо, лимфен застой по някаква причина...от кг също...

# 486
  • София
Знаете ли добър алерголог в София , който работи с направления ?
И има ли някаква пакетна цена за изследване на алергии ?

# 487
здравейте от няколко дни, сутрин ми пречернява, събирам границите на кръвното и ми е много зле. По принцип преди цикъл ме боли глава, сега това състояние отново съвпада с този период. Бях на невролог и учудващо ми назначи ЯМР с ангиография, въпреки че каза че от прегледа не установява отклонения. Изписа ми потенциатор 5мг по 1 на ден. Това не са ли добавки за мъже и според вас какво се търси от този ЯМР. Много се обърках. Ще се радвам на мнения. Благодаря.

# 488
Да препоръчате нещо за подуване на крака. Вчера глезените ми бяха двойни. Sad Пия много вода, мазала съм се предни години с някакви неща, но нямаше ефект. Ходя на съвсем ниски сандали, което май е проблем.
Рувенор гел!!!!!!!!!!!!

# 489
Моля да ми препоръчате нещо за силни болки във врата. Заспах пред телевизора, климатика над мен, главата ми в много неудобна поза облегната и като се събудих не можах да си раздвижа врата, адски болки. Трети ден продължава.Някакво мазило?

# 490
The only one, попитах дали си изследвала показатели на ЩЖ, защото още преди да разбера, че страдам от Хашимото, стъпалата ми отичаха чудовищно през лятото. След като започнах да приемам синтетичен хормон, този проблем отшумя напълно. Та, при мен си беше изцяло от ЩЖ.

# 491
Здравей Christis, с волтарен съм се мазала и с билкови мехлеми но за врата задължително охлаждаща. Понеже има и силно загряващи, но тях са ми ги втривали с ултразвук.

# 492
на мен доста ми е помагал Ибутоп, имаше един период в който често ми се схващаше врата, Ибутоп ме успокояваше и парацетамол пиех...докато се усетя да си сменя възглавницата.

# 493
  • София
Нормално ли е сред интервениция на зъб ( почистване на стара пломба , отваряне на зъб и поставяне на Арсен ) да имам усещане като, туптене и чуждо тяло ( все още не е болка ) ?

# 494
Нормално ли е сред интервениция на зъб ( почистване на стара пломба , отваряне на зъб и поставяне на Арсен ) да имам усещане като, туптене и чуждо тяло ( все още не е болка ) ?

Да това е от арсена, омъртвява нервите.
Ако почне много да ви боли, изчопляте арсена. Едно време така ни казваха зъболекарите.

Общи условия

Активация на акаунт