Звездни компромати - май

• 226 665
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 800
Ice, между тези два типа мъже, които описа, има още мноооого нюанси  други мъже, само да вметна Simple Smile

# 1 801
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Според мен и двете страни по казуса с откраднатия мъж казват по нещо вярно.
Скрит текст:
В момента комуникирам приятелски, ежедневно с двама,които са обвързани.
Единият с две деца,  твърде отегчен от семейството и живота си.
Секса с жена му не е това,което иска, а тя напълняла след ражданията... бил й благодарен,но вътрешно в него тези неща имат своето значение.  Реално погледнато,ако имах интерес  лесно с този човек мога да имам нещо повече. За него нещата са приключили там,само трябва да му се даде лек наклон по направлението и е готов.
Другият е малко по-голям от мен, имат 1 дете с приятелката му,която е страхотна сладурана.Поддържана,има собствен бизнес,готви,а най-вече е приятна като човек. Но след детето той не получавал достатъчно внимание,също така и секса се е променил (станал по-оскъден) и леко почнало а му става тъпо. Ако реша да превключа от приятелска комуникация към друго, готов е.
 Само дето за мен хора,които имат подобно отношение към жена си и децата си са боклуци и никога не се забърквам с женени,леко обвързани и т.н. ... Дори нямат топките да приключат каквото им се приключва,преди да започнат да се оглеждат.
В  крайна сметка и при обвързания мъж и при жената,която е решила да му пристане е въпрос на това какви хора са като характер и стойност.

Недей да бъдеш много сигурна, че ще ти вържат
Хах,
Скрит текст:
сигурна съм,защото познавам ситуацията.
По скоро не мога да бъда сигурна, дали тяхната податливост е поради моята зашеметителност видиш ли или тяхната многоаспектна незадоволеност. Всяко момиче между 20 и 30 с големи гърди и приятна муцунка ще свърши същата работа,стига да го иска. И дори характера да има своето отношение, твърде много се съмнявам,че от такъв човек може да излезне нещо сериозно и той да бъде променен за добро.

Само Тоцито липсва на снимката до Алекс и Мона

# 1 802
Радева и Илияна Йотова на 24 май обсъдихме ли:

https://static.dir.bg/uploads/images/2019/05/24/1735421/orig.jpg?
Един усмихнат няма на тази снимка, на празник ли са или на погребение, тъжна картинка.
И според мен, за да се разтрогне един брак са виновни участниците в него, а не външен човек.

# 1 803

Как пък все се влюбват в дърти , плешиви ама финансово красиви мъже.
Има толкова богати и свободни 😁😁😁
Да не говорим пък колко дърти, плешиви, но некрасиви финансово мъже има, но тях никой не ги закача. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е има ,ама как ще я заведат в най -екзотичните точки на света да се гмурка ида се снима с делфини

# 1 804
Никой не те изслушва по-добре от жена, която иска да те разведе.

Понякога външният вид дори не е основополагащото. Колкото и да е здраво едно семейство, идеални хора няма, нито такива без проблеми. Третият винаги може да се вклини.

# 1 805
  • Пловдив
Нямаше ли подфорум за семейните отношения?
Нека всеки да гледа от своята камбанария.

# 1 806
Скрит текст:

Мерилин през 1945

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 18:39 от G&B

# 1 807
  • софия
                          25 май рожденици
Ian McKellen, 80 Yellow Heart
Скрит текст:
Jacki Weaver, 72
Скрит текст:
Klaus Meine, 71
Скрит текст:
Mike Myers, 56
Скрит текст:
Anne Heche, 50
Скрит текст:
Octavia Spencer, 47/48
Скрит текст:
Molly Sims, 46
Скрит текст:
Cillian Murphy, 43
Скрит текст:
Erinn Hayes, 43
Скрит текст:
Петър Стоянов, 67
Скрит текст:
Калин Сърменов, 56
Скрит текст:

# 1 808
  • Бургас
Какъв сладкиш е била Монро! Grinning

# 1 809
Според мен и двете страни по казуса с откраднатия мъж казват по нещо вярно.
Скрит текст:
В момента комуникирам приятелски, ежедневно с двама,които са обвързани.
Единият с две деца,  твърде отегчен от семейството и живота си.
Секса с жена му не е това,което иска, а тя напълняла след ражданията... бил й благодарен,но вътрешно в него тези неща имат своето значение.  Реално погледнато,ако имах интерес  лесно с този човек мога да имам нещо повече. За него нещата са приключили там,само трябва да му се даде лек наклон по направлението и е готов.
Другият е малко по-голям от мен, имат 1 дете с приятелката му,която е страхотна сладурана.Поддържана,има собствен бизнес,готви,а най-вече е приятна като човек. Но след детето той не получавал достатъчно внимание,също така и секса се е променил (станал по-оскъден) и леко почнало а му става тъпо. Ако реша да превключа от приятелска комуникация към друго, готов е.
 Само дето за мен хора,които имат подобно отношение към жена си и децата си са боклуци и никога не се забърквам с женени,леко обвързани и т.н. ... Дори нямат топките да приключат каквото им се приключва,преди да започнат да се оглеждат.
В  крайна сметка и при обвързания мъж и при жената,която е решила да му пристане е въпрос на това какви хора са като характер и стойност.

Недей да бъдеш много сигурна, че ще ти вържат

Тя първо от къде знае подробности за връзките  им?
Аз на сулю и плю не бих тръгнала да разказвам..всъщност на никой не бих.
За едното чук чук може и да се вържат.Ама за да си съберат парцалите  и да се махнат от семейното гнездо..значи бая трябва да куца там нещо ..

# 1 810
Гледам някакво предаване по бтв а класация на красивите бг актриси. Яна Маринова на 2 мястомясто преди Диляна даже. ЖДНБ!

# 1 811
  • На морето!
Радева и Илияна Йотова на 24 май обсъдихме ли:

https://static.dir.bg/uploads/images/2019/05/24/1735421/orig.jpg?
Ген. Деси ми харесва тук. Изглежда ми и отслабнала.
Йотова както винаги прилича на продавачка в селски хоремаг по време на кметска сватба.

# 1 812
Jacki Weaver, 72
Скрит текст:
Калин Сърменов, 56
Скрит текст:

Тая Джаки все едно е майката на Никол Ричи, толкова си приличат. И на Наталия Симеонова ми прилича.
Калин Сърменов е заприличал на Росен Петров.

# 1 813
  • софия
Uma Thurman
Скрит текст:
Sylvester Stallone, Jennifer Flavin
Скрит текст:
Gary Lineker Blue Heart
Скрит текст:
Rihanna
Скрит текст:
Matt Bomer
Скрит текст:
Jessica Biel
Скрит текст:
Priyanka Chopra
Скрит текст:

Paz Vega
Скрит текст:
Jamie Dornan
Скрит текст:
Ryan Reynolds
Скрит текст:
Rosie Huntington-Whiteley
Скрит текст:
Jessica Chastain
Скрит текст:

# 1 814
Ума е много стилна, само дето с тези обувки е като по джапанки.
Роки е все едно е пластмасов, толкова се набутал с филъри.

Йотова както винаги прилича на продавачка в селски хоремаг по време на кметска сватба.
😂😂😂 Все съм се чудила на какво точно да я оприлича.

Общи условия

Активация на акаунт