Кралски работи и клюки - май 2019

• 181 855
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много са красиви показаните дечица. Първото е на Холи Бери, прекрасно е. Дано и бебе Съсекс да вземе най-доброто от родителите си.
Летисия си е с криви крачета, но те не са нос, че да бъдат оправени. Grin

# 106
Да им е честит новия император на японците.

# 107
Брех, влизам да проверя, ама още нямало бебе, брех Simple Smile колко още ще го стиска Мегън, цял свят няма търпение вече Simple Smile
Залагам, че ще е момиченце, ама къв цвят, Божа работа Simple Smile

# 108
Днес съм казала, че ще е, ама така като гледам няма да позная.
Дано всичко да е наред, пък когато-тогава.

# 109
Добре, а действащия Император на Япония не може ли да внесе/приеме предложение за промени в закона в полза на собственото си дете?

Япония е имала няколко императрици през вековете,
така че не полът е проблем, а предполагам психичното заболяване на майката-  застраховат се, ако  го е наследила дъщерята ...

# 110
  • Бургас
Можеха още като се ожениха да сменят правилата и да кажат първородното дете наследява престола без значение от пола. Обаче още действат правилата, че ако принцеса се омъжи става обикновено поданик, ние чакаме императрица. В тоя ред , къде е сестрата на Нарухито? На някакви снимки появи ли се? Все пак брат ти бе става император всеки ден

# 111
Те дълги години нямаха деца, накрая с помощта на Вера Кочовска се роди това момиче, ако помня правилно. Тя обаче скоро май се омъжи за обикновено момче и така отпада вероятността да е империатрица

# 112
  • Бургас
Те дълги години нямаха деца, накрая с помощта на Вера Кочовска се роди това момиче, ако помня правилно. Тя обаче скоро май се омъжи за обикновено момче и така отпада вероятността да е империатрица

Извинявай, обаче нищо не разбрах.

# 113
За настоящото императорско семейство писах
Сега виждам, че Аико не е омъжена, но тя е родена 2001г, а баща и е 1960г т.е. на 41 е станал баща

# 114
  • Бургас
Много години нямаха деца, да. Сега имат момиче, което още ходи на училище. Сегашният император има сестра, която се омъжи и изчезна. Аз за нея питах
Вера Кочовска и нейното участие в зачеването не мога да коментирам. Не съм запозната

# 115
Помня, че тя не беше многословна по тези въпроси, но още тогава каза, че няма да имат повече деца, освен Аико. Не в прав текст, но нещо от сорта, че трябва да променят законите си, за да може жена да наследи престола

# 116
  • Countryside
Помня, че тя не беше многословна по тези въпроси, но още тогава каза, че няма да имат повече деца, освен Аико. Не в прав текст, но нещо от сорта, че трябва да променят законите си, за да може жена да наследи престола
Много интересна история, би ли дала повече подробности?
Японците имат много кусури, но сексизмът им е прочут в целия свят и не е измислица за съжаление. Не знам японките как ги търпят, сериозно.

# 117
За бебето на Мегън на мен ми се върти че ще е момиченце рижо като баща си но по-мургаво като майка си така си го представям.За дата нищо не ми говорят звездите хаха.

# 118
Леле, аз определено научих нови неща от темата. Определено не си представях Япония така.
В моите представи е една напреднала страна не само в технологично отношение, но и в мислене. Това, което пишете, звучи доста тъжно. Ще прочета повече по темата за живота в Япония.

# 119
  • София
Обаче на мен ще ми липсва Мичико. Много фин стил на поведение има тази жена. Не знам как ще се справи Масако, но предполагам, че от двореца отдавна са работили с нея.

Психическите проблеми на Масако не са по рождение, а дойдоха след като стана ясно, че не може да роди момче. И то пак повтарям, не от нея, а благодарение на други хора от двореца.

Общи условия

Активация на акаунт