Кралски работи и клюки - май 2019

• 181 858
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ей тук е момента, както си говорим да си призная, че от доста време си мисля че братът на новия император, се напънаха с жена му да родят престолонаследник. Явно беше, че Масако има проблеми. Явно е че императрица няма има. И те какво да правят... Кофти звучи и може и да не е истина, обаче все това си мисля

# 91
И аз смятам, че целенасочено родиха детето, като нищо и ембриони да са избирали.
Двете сестри винаги са се обличали странно и все повече започвам да си мисля,че го правят нарочно.

# 92
  • Някъде там
Хайде "Франсис" утре да си се родила или най-късно на трети , че после ще отсъствам, а и ни омръзна само майка ти да дъФчем...😉😁
Ордените на Кейт.🤩

Лека нощ от мен.

# 93
Sweat Smile
Аз пък ако съм на Мегън, на инат няма па да родя. А да ви видя после. Grinning

Ммммда,  дукесата ще ни направи номер и няма да роди Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 94
  • София
Чакам най-после да се съобщи нещо за бебето на Мегън. Като се писа, че майка й пристигнала го приех за сигурен знак, че е дошъл часът...ама нищо не стана...уж терминът беше април...април мина. Четох, че било се родило..явно патица. Дай Боже всичко  е наред. Ама някак с това бебе все неизвестности- едно ли е,две ли са,фалшива бременност ли е, накрая не се и ражда..мен ми мина и мисълта дали е заченала естествено..ако приемем че е наистина бременна..
скоро все пак ще има някаква официална информация

# 95
Добре, а действащия Император на Япония не може ли да внесе/приеме предложение за промени в закона в полза на собственото си дете?
Баба Бети как каза наскоро "Първото е наследник, без значение момче, момиче или трети пол!"?

# 96
  • Русе/София
Винаги,абсолютно винаги като видя двете сестри се сещам за Пепеляшка.

Същата асоциация правя и аз. Laughing

# 97
  • Бургас
Добре, а действащия Император на Япония не може ли да внесе/приеме предложение за промени в закона в полза на собственото си дете?
Баба Бети как каза наскоро "Първото е наследник, без значение момче, момиче или трети пол!"?
Явно не. Иначе досега да са го направили.

# 98
2019 е, говорим за Япония, където е нормално да те обарат във влака и има вагони само за жени заради това. И късите поли са с нещо като панталонки отдолу за да не ти снимат под полата, било някакъв голям фетиш.
Не ги знаех тези неща за Япония. Явно съм имала грешни представи. Тук в БГ доста идеализираме тази държава...Frowning
И изобщо, мерси, че ме ограмотявате за тяхното императорско семейство, не съм се интересувала подробно досега. Flowers Rose

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 22:34 от Анонимен

# 99
Винаги,абсолютно винаги като видя двете сестри се сещам за Пепеляшка.

Същата асоциация правя и аз. Laughing

Мдаа. 😆

Айде, да идва бебка.
На мен ми се иска да е беличко, но каквото такова. Сигурно ще е сладко.

# 100
Боже, на колко години са императорът и жена му в Япония? Сякаш са минали стотака, изглеждат по-възрастни от бабичката в Англия.
Бременната в Англия сигурно е родила кралското отроче, но вероятно чакат да придобие по-човешки вид, за да го покажат. Назначената да му бъде майка най-вероятно репетира ролята.Като станат готови, ще се покажат.

# 101
  • София
Новото императорско семейство ми е като старото. Синът много прилича на баща си. Пък и без това не ги различавам много, ако не са едни до други.
И аз знам за Япония, че все още обществото им е прекалено патрирхално и цари сексизъм. Предполагам все пак, че зависи в коя прослойка си и какво ти е семейството.
Моя преподавателка беше ходила на някакви обменни начала. Беше разказвала, че там омъжиш ли се, в повечето случаи си оставаш домакиня. След това много трудно намирал работа. Най-ужасно било, ако мъжът ти те оставк или почине-обречен си едва ли не на глад...пари от никъде не идват. Но пък може сега да е различно или тя да е събрала впечатления само от някои хора.

# 102
  • Пловдив
Не е по-различно, наскоро ни разказаха, че при момчетата след като завършат - ако до 1 година не си намерят работа по специалността, вече не се гледа на тях с добро око. Един вид не са кадърени. За момичетата казаха, че се женят, раждат и си гледат децата. И това е. Мъжът носи парите и общо взето нямат глас. Споменаха и ходенето на мъжете в клубове, жените знаят, но нищо не могат да направят. Въобще не е добре да оставаш без мъж там.

# 103
  • Майничка

Не го каза баба Бети, а парламентът.

Действащият император на Япония има протоколна и символична функция и никаква законодателна такава. Да не говорим, че контролът в/у императорското семейство е направо близък до викторианския контрол в/у неомъжените девойки.

Едва ли някой здравомислещ човек би пожелал такава участ за дъщеря си. А представям си в какъв законов казус би изпаднала евентуална бъдеща императрица, ако реши да се омъжи. След Втората световна война статутът на "член на императорското семейство" е сведен само до един клон на императорската фамилия, останалите са плебс, дори и със "синя" кръв. Т.е., играе го "кралица-дева", жени се за чичо си / братовчедчето си или императорският съвет си затваря очите и се прави, че императрицата е мъж и допуска простосмъртен съпруг.

# 104
  • София
Благодаря за темата! Бебе Съсекс със сигурност ще се пръкне в нея Satisfied Бяло, черно, рижо, къдраво, чернокосо - да се роди живо и здраво!
Не мисля, че може да са близнаци, защото те в повечето случаи се раждат около 37-38 седмица, а Меган според мен 40 седмици ги е закръглила вече. Залагания признавам, ако са правени по Коледа, сега вече е ясно, че ще е всеки момент Simple Smile Мисля, че ще спазят кралския протокол по отношение на обявяването и името няма да е е някакво изкилифинчено. Баба Бети може да е на 93, но е с акъла си и държи положението все още. Който иска раждане по холивудски, да си ходи да ражда в Америка. Хванала се е Мегън на хорото и ще го играе по техните правила Wink

Според мен играта на гените е много трудно да бъде предсказана. Ето няколко снимки на квартерончета от майка мулатка и бял баща. Мисля, че третото само е от баща мулат и бяла майка. Божа работа. Но както виждаме, къдравото си избива в 99 процента от случаите.

Скрит текст:

И известните сестри-близначки Кира и Реми, родени от майка мулатка и бял баща:

Летисия на посещение в медицински център в Мозамбик.

Скрит текст:

И от вчера, не видях да е пускана. Не знам от стойката ли така криви й изглеждат краката, но тук доста се набива на очи.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 01:01 от Флорънс

Общи условия

Активация на акаунт