Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 794
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Чужбина
Елеонора всичко е клюка, няма потвърдено, че е била бременна. Различни теории имаше.
А знаете ли, дали има изявление от болницата, че не е била бременна?

Те няма как да не знаят, защото най-малкото е имало аутопсия.

# 3 211
Престолонаследникът на Люксембург със съпругата си и брат си отиват да гласуват за Европейски парламент

Доста лошо избран панталон.
Но, трудно е при такава структура.

Скрит текст:

# 3 212
Имам представа как са обучавали специалните отдели в българската Милиция още преди 89-та.
Все си мисля, че службите на Великобритания са били достатъчно подготвени, за да премахнат някой неудобен.

# 3 213
Аз мисля че спекулациите за бременност излязоха от тази снимка

# 3 214
  • в сърцето на един мъж...
Явно доста хора не знаят, не са чели и не са чували какво е депресия и че това е болестно състояние, в което изобщо не те интересува светът и какво ще се случи около теб. И че даже бременността може да повлияе негативно на това състояние, както изобщо да бъде изключена като фактор, ако решиш да се самоубиваш или да се самонараниш. Даяна е била доста депресирана, не случайно и двете й деца, заедно със снаха й работят точно по проблемите за менталното здраве. Никой от двореца не си е направил труда да й помогне, да я изслуша или да направи нещо по въпроса. Смятали са, че е превзета аристократка и са отминали въпроса съвсем пренебрежително. А тя е имала нужда от сериозна помощ. Колкото до манипулативна и останалите епитети - смешно е хора, които нито я познават, нито имат нещо общо с нея да говорят с такава категоричност.
По въпроса за смъртта й - бях чела доста сайтове тогава, от френската преса, не бих могла да го намеря обаче вече, че е имало разменени проби на шофьорите, че самите шофьори са били разменени, че е имало бяла кола, която е ударила колата, с която са се движили, даже, че е имало предсмъртни снимки на Даяна, но всички вестници са отказали да ги публикуват. Не е правена аутопсия, до колкото помня Филип първи е разбрал за смъртта й, а някъде пишеше, че са я закарали все още жива в болницата. В теориите, които съм чела, не е само мнението на бащата на Доди, че смъртта им не е случайна. Имаше доста доказателства, приведени в полза на твърдението и определено си звучаха доста реални. Твърди се, че тайните служби са замесени. До колко е вярно обаче, няма да разберем, както не се разбра и за Кенеди.

# 3 215
Аз си мисля, че ако някога нещо излезе различно от официалната версия, то ще бъде след смъртта на Уилям и Хари, ако не и тази на децата им. Т.е. Ние ще има да си спекулираме цял живот общо взето, на някои няма и да ни стигне.
Никога нищо няма да излезе. Първо, за да не съсипят Хари и Уилям. Те са важни за баба, а това ще ги унищожи психически.
Второ - става дума за кралицата. Ако е поръчала Даяна на службите, пак те ще заметат следите. Толкова е лесно.

# 3 216
София, Карл Филип и децата

Скрит текст:

# 3 217
  • До сърцето...
Шарлийн може да бъде и хубава, и засмяна Grinning
при посещение на родилното отделение на болницата, носеща името Грейс Кели

# 3 218
Шарлийн има доста груба физика според моите представи за добре изглеждаща жена.
Неприятна ми е, груба и с поглед, който не казва нищо.

# 3 219
Nature Zap Шарлийн като цяло е хубава жена но няма запомнящ се стил на обличане,
всеки път като се появи имам чувството че е облякла нещо набързо в последния момент и затова
не и стои както трябва.. а може би защото е много висока и широка в раменете да ми изглежда това.
а сега и с тази "прическа" - висока черта,изрусена с черни корени и без обем, кралския блясък и шик е пълен мираж.

# 3 220
  • Countryside
Хората не случайно са казали за умрял или хубаво или нищо! Да почива в мир Даяна, няма да се разбере със сигурност никога какво точно е станало. А и не е нужно, няма да я върне, нито някой ще бъде наказан. А Хари и Уил ще са съсипани ако са намесени службите и баба.

Шарлийн е широкоплещеста, заради плуването и определено не се облича добре. Но пък е много хубава усмихната. А онзи дъртия Албер ми е страшно противен и самодоволен тип, дано я оценява и да се радва на децата.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 03:01 от Сиренце

# 3 221
  • Бургас
Императорската двойка посреща Тръмп и съпругата му

# 3 222
Бети - не, но Филип - нищо чудно и  да е замесен.
Аз пък не вярвам Бети да не е знаела. Най-малкото е дала одобренито си, дори и да е било едно кимване с глава. Виж, Филип да е бил инициатор и организатор - това абсолютно го вярвам. Такова злобно, завиждащо и нереализирано същество ми изглежда.
Даяна започна много да говори, да излиза с неподходящи мъже, да компрометира Чарли и явно им е писнало. Как може някой да се съмнява, че е премахната!

# 3 223
Сигурна съм, че баба и дядо имат пръст в смъртта и. Сигурна съм също, че е планирана далеч преди реално да се случи, просто тогава е бил подходящият момент. И да, следи винаги излизат, но докато те са живи такива няма да видим. Имат всички мотиви, средства и власт да извършат подобно нещо и да го прикрият и то добре.
Много по-лесно е да решиш проблема веднъж за винаги вместо да си играеш да замиташ след него цял живот.

# 3 224
Аз не вярвам ,че е премахната майката на кралските внуци.Има безброй начини да я накарат да си седне на ...каквото те решат.Още повече,че и собственото й семейство не я иска обратно,както вчера коментирахме.
Най-елементарното нещо,предвид емоционалната й нестабилност,е да я вкарат в клиника поради психически срив и да я сринат,докато стане безвредна и безинтересна за публиката,но жива.
Шарлийн с широките рамене е толкова затворена в себе си,че за нея нищо или нищо.Сестрите на мъжа й и те са същите особнячки,без широките рамене.Имат си фирма хората и си я гледат.Пък че някой искал да ги снима-ми да снима,няма да му позират,я.
Японците до американеца и словачката са като хора от различни планети.Мелания доста напомня за Шарлийн,същата едра фигура и липса на интерес към президентския бизнес,

Общи условия

Активация на акаунт