Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 799
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 195
  • София
Имаме мотив, но никакви доказателства. Поради тази причина, нищо не може да се твърди просто така.

Най-силният аргумент бяха камерите в тунела. Това го знам от майка ми, защото тя е луда по Даяна (че й е и адашка) и чете всичко за нея. Майка ми е убедена, че има убийство, без да има никакво доказателство за това, разбира се.

Какво за тях...не си спомням, а и не съм се интересувала чак толкова.

# 3 196
  • Чужбина
Какво за тях...не си спомням, а и не съм се интересувала чак толкова.
Доколкото знам от майка ми (признавам, че не съм го чела лично), камерите точно в този тунел, точно в този час, са били изключени. Т.е. няма записи.

Някой по-запознат дано да потвърди или отрече.

# 3 197
  • Истински се вижда само със сърцето.
Човека който мисля започна да всява теорията за убийство беше бащата на Доди Ал Файет, имаше и един документален филм в който коментираха всичко което са правили преди часът на катастрофата и мисля, че акцентираха точно на това, че е възможно да не е обикновен инцидент.

Аз лично смятам, че липсата на колан доведе до смъртта й, а какво е станало в действителност се съмнявам някога да научим.

# 3 198
Според мен масата не може да повярва, че живите икони могат да загинат като Пешо от Поповица.
Даяна, Елвис, М.Джексън не са били "обикновени", а богове в очите на милиони хора. А реално, зад ореола, седи същия човек като всички останали.

Ако е била бременна от арабин, не е ли било по-лесно да й сипят нещо в питието и да пометне, вместо да вербуват десетки хора от 2 държави?

# 3 199
Абсолютно вярвам, че смъртта на Даяна е била планирана. Прекалено неудобна им е била майката на престолонаследника. Обвиняват шофьора в алкохолизъм едва ли не, а близките му твърдят, че е пиел много рядко и е бил изключително стриктен в работата си за да си позволи да се качи пиян зад волана. После толкова улики изчезват от местопрестъплението, замазват нещата в болницата, изключително много информация потъва уж по невнимание и т.н. Доста съм чела и гледала по въпроса, не помня всички подробности, но много неща се напасват, дори и само като теория на конспирацията. Не ми е и трудно да повярвам, че най-могъщата монархия в днешно време има власт и хора навсякъде за да организира, покрие и изопачи едно убийство. Официалната информация в случая също не е никакво доказателство в противното, като се има предвид от къде идва. Най малкото кой с повече авторитет би се опитал да оспори, че да излезе наяве друго? И да е имало е било много лесно да бъде премахнат.

# 3 200
За да се случи подобно нещо, трябва да има много, ама много хора замесени - включително във Франция.
Мисия зад граница. Хората за това учат в академии и трупат опит.
Аз по бегли спомени освен изкл. Камери имаше и някаква размяна на кръвните проби на шофьора на колата. А защо му е на бащата Ал файед да лъже и да отправя такива обвинения?!
Това като конспирацията за една акушерка/?/, която се самоуби, /в <лучая на теорията са я убили/ защото рязгласила на света, че Кейт ще имам момче (не помня вече в подпобности)

# 3 201
  • Чужбина
Ако е била бременна от арабин, не е ли било по-лесно да й сипят нещо в питието и да пометне, вместо да вербуват десетки хора от 2 държави?
Беше, май с близнаци.

Това с питието ... може да се докаже с кръвни проби. Т.е. трябва да е някакво вещество, от което не остават следи. Такива има със сигурност, но не знам, дали има такива за помятане. А и сигурно зависи от това, в коя седмица е била бременна.

# 3 202
Nature Zap Даяна не е случайна жена и не е била бременна.. но нещата са били сериозни
и са вървели към годеж и брак..после най -нормалното нещо е на съпрузите да им се роди дете.

# 3 203
  • Чужбина
Nature Zap Даяна не е случайна жена и не е била бременна.. но нещата са били сериозни
и са вървели към годеж и брак..после най -нормалното нещо е на съпрузите да им се роди дете.
Еве, не е ли била бременна?

Майка ми казва, че била бременна с близнаци. Едва ли си го измисля жената.

Или е просто клюка?

# 3 204
Новината за бременността май излезе пйрва, заже не знам дали бъдещият свекър не я беше потвърдил.
Diana was pregnant

This, according to Mohamed al-Fayed, was the reason for the killing. Diana had become pregnant with his son’s child, he said, and that idea was unpalatable to the British state.

Mr Fayed said that the royal family “could not accept that an Egyptian Muslim could eventually be the stepfather of the future King of England”. And so it plotted to kill her off.

Discussion of a potential pregnancy came up even before Diana died. During a holiday in France a few weeks before, some newspapers speculated that she might be pregnant, and that speculation was buoyed up by mysterious comments Diana made about “a big surprise”.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 20:25 от ver4eto_sv

# 3 205
  • Чужбина
Аха, ясно.

Значи и това не е потвърдено в болницата. Майка ми вярва, че е била бременна, и никой не може да я разубеди, че не е било така.

Но така са върлите фенове. А бащата - той от мъка човекът, в какво ли няма да повярва.

# 3 206
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елеонора всичко е клюка, няма потвърдено, че е била бременна. Различни теории имаше.

# 3 207
Аз си мисля, че ако някога нещо излезе различно от официалната версия, то ще бъде след смъртта на Уилям и Хари, ако не и тази на децата им. Т.е. Ние ще има да си спекулираме цял живот общо взето, на някои няма и да ни стигне.

# 3 208
От сайта на ВВС , чета интервю с адвокат на Мохамед ал Ф.
If the photographers had not been there, then the security guards at the Ritz would not have had to organise a decoy and Dodi Fayed would have had his usual driver. Henri Paul was not known as a drunkard. He had not been drinking at the Ritz that night," he said.

# 3 209
Новината за бременността май излезе първа, даже не знам дали бъдещият свекър не я беше потвърдил.
Nature Zap  В споменатия филм коментираха бащата само като милиардер в чиито вили и яхти
прекарват ваканциите си много известни  хора - аристократи,бизнесмени и други известни личности
..знае се че в арабско мюсюлманския свят на зачеване преди официалната церемония не се гледа добре и е
изключено..още по-малко принцесата да си го позволи.

Общи условия

Активация на акаунт