Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 720
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Роклята на Шарлийн е хубава, но тя самата пак не ми харесва, като излъчване.

# 3 391
Защото рядко се усмихва

# 3 392
  • София
Няма значение усмихва ли се или не. Невероятно антипатична ми е... Предпочитам дори Камилчето пред нея.

# 3 393
Е, да, но пък децата са сладурчета.

И тези не всеки ги харесва

# 3 394
  • София
Виктория и мъж също са ми неприятни 😂😂😂

# 3 395
Тази последната снимка на поклона норвежката Мете-Марит ли е? И защо така се държат за тези, на които се покланят? Laughing

Един любопитен факт. Норвежките Харалд и Соня за втори път посещават официално Великобритания. Правилото е, че само веднъж се прави официална визита в рамките на живота на съответния гост държавен глава, но за норвежките крал и кралица е направено изключение през 2005 заради 100-годишнината от ''освобождаването'' на Норвегия от Швеция. Събитието е било и първия официален бал на Камила като съпруга на Чарлз и за пръв път с кралска корона, услужливо предоставена от самата кралица. Не мога да сложа само снимки сега, но пускам цялата статия и снимките са в нея. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/l1gn1A/camilla-paa-historis … ravid-mette-marit

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 02:15 от Fenris

# 3 396
Поклоните са много .....хм, унизителни за правещите ги.

# 3 397
Поклоните са много .....хм, унизителни за правещите ги.
И аз си помислих нещо подобно. В 21в. Ми се струва странно.

# 3 398
Виждала съм съвсем леки поклони, които са доста по- елегантни, и не толкова унизителни.

# 3 399
Аз пък Шарлийн я одобрявам, но децата хич не ми харесват..нямат детско излъчване..

# 3 400
Аз изключително много харесвам Шарлийн и ако изключим широките рамене за мен тя е най-красивата сред роялите излъчва една вродена класа и елегантност която при друга не забелязвам. Мисля че не е щастлива в брака си и и личи затова изглежда така.
Сватбената и рокля е стил и класа, Максима също много ми харесва на сватбата и. Мери изобщо не ми харесва особено платът на роклята ми  изглежда ужасен, намачкан абе нещо като сватбената рокля на Виктория Бекъм същото излъчване ми носи макар да са съвсем различни.

# 3 401
Като че ли момиченцето прилича на баща си, а момчето на нея. И аз харесвам Шарлийн.

# 3 402
  • Някъде там
Харесвам Шарлийн тази меланхолия ми е приятна някак.Дечицата са ми странни,като мънички ми приличаха на извънземни същества,сега са по симпатични.

# 3 403
Тази последната снимка на поклона норвежката Мете-Марит ли е?
Тя е.

Камила много красива с тази корона.

# 3 404
  • София
Роклята на Шарлийн е много хубава, но имам някакъв спомен, че беше без поддържащи елементи на бюста и това много разваляше вида.

Общи условия

Активация на акаунт