Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 797
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 225
Aз пак да попитам - кое точно ви кара да мислите, че Даяна не може да умре в катастрофа като най-обикновен човек? Това, че е била женена за престолонаследник, майка на такъв и гадже на милярдер не й дава застраховка ПТП.
Висока скорост, високо самочувстие, миг невнимание и... край, това беше. Виждаме го ежедневно по нашите пътища. И Меган, и Кейт и всяка списваща в темата е с еднакви шансове пред такова събитие. Тук титлите не играят роля.

И княз Кардам, престолонаследникът на екс-българско царство, почина след катастрофа (последствията от нея да бъда точна). За него няма конспирации, защото не е бил рус и шавлив.

# 3 226
И аз не мисля ,че Даяна е убита от някакви специални служби,защото е грубо замислено и изпълнено. Разчитали са на случайности? Не и специалисти убийци.

# 3 227
Мери тук много ми прилича на Ина Фотева

# 3 228
Това не е ли Мари?

# 3 229
Максима в Германия от 22 май:

И в Хага от 23 май:

И двете рокли са хубави, но втората й стои по-добре.

За теориите за убийството на Даяна да кажа, че аз лично нямам рационални аргументи. Имам само усещане за несправедливост и за човешка намеса в смъртта й. Но да не задълбавам, защото наистина няма никакви доказателства за това.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 09:56 от Анонимен

# 3 230
  • Разпиляна във въображението
Голяма симпатяга е.

# 3 231
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Очите ми останаха в обувките към първия тоалет на Максима.

# 3 232
Aз пак да попитам - кое точно ви кара да мислите, че Даяна не може да умре в катастрофа като най-обикновен човек? Това, че е била женена за престолонаследник, майка на такъв и гадже на милярдер не й дава застраховка ПТП.
Висока скорост, високо самочувстие, миг невнимание и... край, това беше. Виждаме го ежедневно по нашите пътища. И Меган, и Кейт и всяка списваща в темата е с еднакви шансове пред такова събитие. Тук титлите не играят роля.

И княз Кардам, престолонаследникът на екс-българско царство, почина след катастрофа (последствията от нея да бъда точна). За него няма конспирации, защото не е бил рус и шавлив.
+100
Теории на конспирацията винаги ще има, защото са по-интересни и занимателни от прозаичната и банална истина (за момент си представих баба и дедо като терористи и ми стана смешно Laughing )
Максима пък на мен ми харесва повече с първия нежно розов тоалет с готината шапка и обувки. И на втората снимка не е лоша, но с първата обира овациите. Страхотни обувки, обеци и най-вече шапка. Както и дискретният грим, всичко в тон.

# 3 233
Първата рокля й е малко тесничка на Максима, като наденичка е в нея. Иначе е хубава самата рокля, както и аксесоарите.

# 3 234
Скоро имаше интервюта от разследващи инцидента, че има много разминавания в показанията на различни свидетели и служители на болницата, в която е закарана. Сериозно беше и времето, за което са я закарали до самата болница. По спомени пътят до там бол 15-20 минути, а на линейката й е бил необходим повече от час.
Не знам дали баба и компания са намесени в самият инцидент. По вероятно с били уведомени веднага и са “взели мерки” нещата да се случат “естествено”.

https://www.google.co.uk/amp/s/amp.theguardian.com/uk/2007/nov/1 … narchy.davidbatty

Не е точно това, но подобно с повече детайли. Не успявам да го намеря сега.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 10:50 от G&B

# 3 235
Айс, от вчера имам лекото усещане, че не приемаш мнението ни по темата за катастрофата. Разбрахме. Няма нужда да даваме аргументи,  черно на бяло, да правим разследване, при положение,  че се намираме в клюкарска тема.
В отговор на въпроса ти - не е невъзможно,  просто разминаванията и несъответствията в оповестените доказателства.   

# 3 236
Не говоря конкретно на някого в темата, а на всички общо. Simple Smile

# 3 237
  • София
Отново невероятна Максима ❤❤❤

Събитията около смъртта на Даяна (линейката, пробата и т.н) изглеждат съмнителни, но това не означава че не е инцидент. Друг е варианта, че може и да са се възползвали от възможността, за да не ги злепоставя повече без да е било планирано. Истината знаят броени хора, според мен някой ден може би дори Хари и Уилям, ще знаят, но никога ние няма да разберем истината.

# 3 238
  • София
Аз пък съм уверен, че Уйлям и Хенри вече знаят всичко за смъртта на майка им.

# 3 239
Не говоря конкретно на някого в темата, а на всички общо. Simple Smile
Отговарям веднага - да, според мен си е съвсем възможно и да загине в катастрофа, като обикновен простосмъртен.

Общи условия

Активация на акаунт