Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 773
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Бургас
Нарухито и Масако на вечерята,която дават в чест на Тръмп

# 3 271
  • Пловдив
Все е в бяло, сигурно има защо ама..

# 3 272
  • Бургас
Мелания май също е в бяло, но не намирам обща снимка на двете

# 3 273
  • Down south
Мелания май също е в бяло, но не намирам обща снимка на двете

# 3 274
Папараците не са били непосредствено до тях. Пристигнали са малко по-късно. Има 1-2 кадъра с телата... Доколкото съм чела, фотоапаратите са били конфискувани веднага, а от там нататък едва ли службите ще пуснат размазаните тела на хората... и ... не е нужно.
Да не забравяме и че годината е била '97 и снимките са били в друг формат. Не е имало дигитални технологии,  облаци за директно качване и лайв стриймове в ютуб.

# 3 275
Цитат
направените на умиращата Даяна..да е бил един,да са били двама..но те са били 8 -10 и от никъде не изтече фото

Осем - десет папарака са снимали умиращата Даяна? Това сериозно ли е? Къде мога да го прочета?
Nature Zap Във вестниците от онова време..във филма на NG ги показваха.. преследвали са ги като ескорт,
да не би да се отклонят.

# 3 276
И аз съм чела, че са я снимали вместо да помогнат. И за мистериозния бял Фиат ли беше? Бяла боя без изяснен произход. Колата май я имаше на запис, може да бъркам. И супер бързата балсамация, без причина.
Тук въпросът според мен не е дали е тръгнала да се омъжва или много да говори. Въпросът е как ще се гледа на краля на Великобритания и т.н. с брат арабин или сестра със забрадка.

# 3 277
  • Чужбина
Добре де, ако толкова много ги е обичала тия деца, защо не се е замислила, какво им причинява чрез поведението си?

# 3 278
  • София
Нямаше да има никакъв проблем към днешна дата, кой тогава е предполагал, че Хари ще се ожени за чернокожа американска актриса?

# 3 279
  • Чужбина
Е, то и в днешно време не е много престижно да имаш много безразборни връзки с когото ти падне.

Не мисля, че това не представлява проблем за което и да е дете, колкото и широкостроен да е човек.

# 3 280
Нямаше да има никакъв проблем към днешна дата, кой тогава е предполагал, че Хари ще се ожени за чернокожа американска актриса?
Но не и мюсюлманка. Бях гледала накъде, че искала да прави кампания в помощ на Палестина и заради това не се е понравила, но колко е вярно...

# 3 281
  • Бургас
Гала вечер в Монако
Шарлийн

Елеонора от Сърбия

Дукеса на Кастро

# 3 282
  • София
Е, то и в днешно време не е много престижно да имаш много безразборни връзки с когото ти падне.

Не мисля, че това не представлява проблем за което и да е дете, колкото и широкостроен да е човек.

Значи тя не може да има връзки, а Чарлз може да се ч.ка с Камила и всичко друго дето мърда наоколо? Брей... След развода официално има две връзки с Доди и с Хаснат Кан, всичко друго са били афери, за които не се знае със сигурност имало ли ги е, нямало ли ги е...  Какво, като е имала връзки и афери, жена в средата на 30те си години...

# 3 283
  • Чужбина
Какво, като е имала връзки и афери, жена в средата на 30те си години...
Всичко това бе във връзка с децата. Те не мислят така!

# 3 284
  • София
Какво, като е имала връзки и афери, жена в средата на 30те си години...
Всичко това бе във връзка с децата. Те не мислят така!
Дали Даяна или Чарлз, има ли значение? Значи тя трябва да е монахиня, щото има деца, но той не трябва да се пази, нали е мъж, кво му пука, те децата от него няма да видят... Уилям и Хари биха били триста пъти по-щастливи с шавлива жива майка, отколкото с мъртва принцеса, това е важното...

Общи условия

Активация на акаунт