Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 764
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 285
Всяка жена е свободна да има връзка(и), с когото си пожелае и без да се съобразява с никого. Под никого визирам точно такива като нас - гледащи от далеч и даващи акъл. Simple Smile

Конкретно за Даяна - синовете й са били големи и със сигурност разумни. Едва ли някой е очаквал от нея да се заключи в отдалечен шотландски замък до края на живота си. Wink

# 3 286

https://en.wikipedia.org/wiki/Alice_Keppel

Прабабата на Камила, любовница на Едуард VІІ. Разликата е, че са били по-дискретни от Диана.

# 3 287
  • София
Уили на мач - отборът му отива във Висшата лига https://www.instagram.com/p/Bx-j8BiFrDs/?igshid=41uywitss0tx

Кои са другите любовници на Чарлс? ("всичко друго, дето мърда наоколо")

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 06:46 от Lana

# 3 288
 Не мисля, че Чарлс е имал други любовници, те с Камила са били голяма любов и май ще си останат докрай, трябва да им го признае човек. Още в началото е трябвало да го оженят за нея. Не помня какво са имали против нея, освен, че е по-голяма от него, защото явно е имала аристократична жилка... Само ако знаеха, че един ден и двамата му сина ще се венчаят за жени без грам благороднически произход..

# 3 289
1. Прабабата на Камила - разликата е, че тогава не е имало ... интернет, телевизия, радио. И пак е стигнала новината и до наши дни.
2. Короната навремето е била против Камила защото не е била девствена когато започва връзката с Чарлз. Времена и нрави, какво да се прави.
3. Никой не е очаквал от Даяна да стане монахиня. Очаквали са да е дискретна и да спазва протокола дори и в любовния си живот. Грешката й е, че е залитала по НЕХРИСТИЯНИ. Мисля, че ако Хари не беше толкова назад по веригата за наследяване на престола нямаше да му позволят Мегън, дори и в днешно време. Освен това Маркъл е християнка - протестантка, преди да приеме англиканската вяра заради брака.
4. Потърсете в нета снимки на Хаснат Кхан - голямата любов на Даяна в днешно време. Потърсете снимки на Мохамед Ал Файед в днешно време - вероятно доди щеше да изглежда подобно на него и после ще си поговорим за вкуса на принцесата за мъже .

# 3 290
Прабабата е била красива жена.

# 3 291
# 3 292
  • Чужбина
3. Никой не е очаквал от Даяна да стане монахиня. Очаквали са да е дискретна и да спазва протокола дори и в любовния си живот. Грешката й е, че е залитала по НЕХРИСТИЯНИ. Мисля, че ако Хари не беше толкова назад по веригата за наследяване на престола нямаше да му позволят Мегън, дори и в днешно време. Освен това Маркъл е християнка - протестантка, преди да приеме англиканската вяра заради брака.
Не съм сигурна за религията, но поне очакванията са били поне да спазва някаква дискретност.

На всичкото отгоре:
"Никой син не трябва да вижда позора на майка си." - с това съм абсолютно съгласна. Но на Даяна явно не й е пукало много за това, как ще изглежда един ден в очите на децата си.

Да, майка ми ми е разказвала, че двамата с Чарлз нямало за какво да си говорят. Огромна интелектуална пропаст имало м/у двамата.

# 3 293
Леле, вчера докато си  изпратя абитуриента сте изписали...

За Даяна не знам на какво да вярвам, като че ли ми се иска да мисля, че не са били толкова вездесъщи, че да й решат съдбата. От друга страна още тогава се почна с теории на конспирацията и някои звучат логично.
Помня как стояхме приковани пред телевизора цял ден, когато това се случи, ние в далечна България страдахме и това дълго ни беше тема..
Искам да мисля, че хората биха я запомнили като грижовна майка, другото няма значение.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 10:23 от second

# 3 294
  • Чужбина
Искам да мисля, че хората биха я запомнили като грижовна майка, другото няма значение.
По-младите знаят само пикантните подробности около Даяна. За това, че е била грижовна майка, аз самата, за пръв път чувам.

А конспирациите за убийството й - тя самата твърди, че са убили първият й любовник, който бил охрана.

Даяна явно е имала много сериозно психични проблеми. При това е ползвала напреднала за времето си психологическа помощ.

# 3 295
По младите ЯВНО не виждат каква любов излъчва погледа и тялото й когато е с децата си, и се задоволяват само да чепкат гадости

# 3 296
Пука им на хората каква е била.Но на тези,които тя остави,причини много болка.Затова говорим за дискретност и избирателност,качества необходими винаги,без значение кралица ли си или поданик.Това,че е грижовна майка за мен е нормално,обратното не е майка изобщо.

Прабабата на Камила изглежда съвременно,сякаш принадлежи на нашето време,а не на коронованите крокодили,дето плашат от старинните портрети.Деликатна,хубава,с умно и приятно изражение...изобщо не съм учудена,че е хванала кралското око.Сега и правнучката направи хубава връзка с мъж от кралския род,да се готвят следващите през три поколения,,,

# 3 297
Критикуващите Даяна ще попитам:
Как бихте живели без капчица обич от семейство и от мъж?
Не ми е любимка, но е грозно да се издават присъди.

# 3 298

Да, майка ми ми е разказвала, че двамата с Чарлз нямало за какво да си говорят. Огромна интелектуална пропаст имало м/у двамата.

Да, Чарлз не е особено интелигентен.

# 3 299
Не мисля, че Камила е била единствената любовница на Ч, нито смятам, че той й е верен откакто са заедно.  Същото не смятам иза Уилям, Хари в момента е в рая, но и той ще има тръпки извън брака. Лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт