Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 761
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 315
Това, че си била целувала децата ... ми сори, ама коя майка не си целува децата.
Пък детето, болно от спин, ...
сори, но това от съвременна гледна точка не е нищо особено.

За да е НОРМАЛНО СЕГА, е имало личности ТОГАВА, които са го направили нормално.
Дадох ти пример, че в техните среди хич не е била нормална публичната любов към децата.
А във всякакви среди не е било нормално отношението към болните, особено от определени болести.

То, сори, ама по тая логика и всички научи открития са нищо от съвременна гледна точка, примерно. Wink
Хайде да гледаме малко по далеч от носа си и от половите органи на чуждите хора. Wink

# 3 316
Да, и аз се учудих на твърденията, че Чарлс не е интелигентен. Точно обратното твърдят източниците, а той е и много добре образован, един от първите кралски членове обучаван в училища, а не вкъщи.

# 3 317
  • Разпиляна във въображението
Аз ще я запомня и така

и Хари през 2013 по стъпките й

# 3 318
Дейна, човечна, ранима и симпатична, това беше Даяна!
Категорично вярвам, че е обичала Чарлз, и много, много е страдала от извънбрачната му връзка!
Ех, да беше жива, да се радваше на тези прекрасни внучета, на красивите си снахи и готините си синове!

# 3 319
Eleonora_27 Книжки точно аз не чета, айде няма нужда с такова снизхождение. Ако ще си говорим за книГИ обаче примерът с "Херцогинята" не е много удачен. Пени Джуниър е всеизвестна като защитница на короната и от "лагера" на Чарлс и Камила. Книгата е някаква тотална епопея за Камила и малко хора вярват на изградения така идиалистичен образ от авторката. Моето мнение не е изключение в случая, масово са негативни коментарите за книгата.

Не твърдя, че Даяна е била перфектна, в биографиите които съм чела, една от тях и"Даяна, истинската ѝ история", ясно се описват и много негативи за нея. Всеки сам избира какви изводи да си прави, но да твърдиш, че масата я помни с аферите е повече от абсурдно. Това просто не е вярно. И в Англия съм била и с англичани съм общувала повярвай ми не е така. Масовото хората не харесват или не интересуват от монархията, особено младите, но Даяна се споменава само с добро. Ти може да не я харесваш и в това няма нищо лошо, но не представяй собствените си убеждения за всеобхватна истина.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:16 от Emiliana V55

# 3 320
  • Някъде там
В една връзка са двама,няма как единия да е единственият виновник за разпада и,може по-голяма част от вината да е негова,но със сигурност и тя не безгрешна,най-малкото е можела да се опита да бъде дискретна.
При Даяна,обаче  всичко е било показно и хубавото и лошото,бурно е изразявала чувствата си.Това според мен е причината да са толкова различни и крайни мненията за нея.

# 3 321
  • Чужбина
Такива аргументи като "в Англия съм била и с англичани съм общувала" не са аргументи. Всички сме били в Англия, някои от нас живеят там, други са живели там. Едно "била съм в Англия" абсолютно нищо не означава. Не сме 1990 г. да си обсняваме тука, кой къде е бил.

Ако в  споменатите книги за Даяна пише лъжи, тогава защо никой не съди автора?

Защото авторът е фен на Короната ли?

# 3 322
То ако за всички лъжи се съдеше автора.. съдилищата щяха да работят денонощно

# 3 323
Добре така да го напиша - живяла съм Англия 3 години. Интересувала съм се от монархията що годе и ми е било интересно да питам местните какво мислят и те. На база това си водя заключенията, не съм правила статистическо проучване за цялата страна и поименно да ходя да разпитвам. Твоите мнения така аргументирани са в заключение от нищото.

За какви лъжи говориш не разбрах. Аз не съм твърдяла, че има измислици. И да има лъжи кой ще съди автора? То докато е била жива е нямало кой да се бори за интересите ѝ, пък сега някой ще се занимава.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:19 от Emiliana V55

# 3 324
  • Истински се вижда само със сърцето.
То по презумцията на не съдене на някои автори и издания, означава, че всичко написано в тях е 100 % истина, а дали е така..... и не само за Даяна. Много хора трупат пари пишейки разни истории, къде с факти къде художествена измислица.
Според мен ако започнат да съдят някого от тях още повече ще насочат прожекторите към себе си и то в негативна светлина. Така оставяйки ги всеки сам ще направи преценка за себе си в кое да вярва или не.

# 3 325
  • До сърцето...
Аз дано не мина за фен на Монакската двойка, ама какво да направя, като пак са се отчели - дали са Гала вечеря в чест на  77th Formula One Grand Prix of Monaco
Домакините:

Скрит текст:

Някои от гостите:
Карл Филип HeartHeartHeart и Карл XVI Густаф

Принц Серж от Югославия и съпругата му Елеонора

Херцог и херцогиня Кастро (тия навсякъде се бутат, ама сега от мен да мине - роклята е хубава Grinning )
Скрит текст:

и един Джаки Стюърт извън темата, с тематично облечени младежи
Скрит текст:

# 3 326
Ауу, съпругата на сръбския принц Серж е разкошна! Ма много е секси!

# 3 327
Не знам кой помни Даяна само със скандалите и извънбрачните връзки. Аз я помня с друго с топлотата и човечността към обикновените хора.
Прочетох едно много грозно мнение как си била отишла навреме преди децата и да почнели да се срамуват от нея. Просто нямам думи колко грубост има на тоя свят.

# 3 328
Мисля, че ако Шарлийн си промени прическата в малко по-дълга, женствена, с малко букли по края, ще изглежда много по-добре. Струва ми се, че така ще напомня малко вечните холивудски звезди Simple Smile

Сръбската принцеса е твърде кльощава за да е секси за моите критерии.

# 3 329
Не знам кой помни Даяна само със скандалите и извънбрачните връзки. Аз я помня с друго с топлотата и човечността към обикновените хора.
Прочетох едно много грозно мнение как си била отишла навреме преди децата и да почнели да се срамуват от нея. Просто нямам думи колко грубост има на тоя свят.
Добре,ето тук може да прочетете за супер майката,която до такава степен убеждавала ,че Чарлз не може да бъде крал,че сина й трябва да стане и т.н.та на самият Уилям му е писнало и е искал да се откаже от короната за сметка на брат си.
https://www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/cette-erreur-de-lady-di … -charlotte_428637
Явно е била изключителна за цял свят без най-близките й.

Общи условия

Активация на акаунт