Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 746
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 345
Аз пък харесах този тренч на Мелания.Flushed Прекрасни цветове и кройка. На тази снимка не е излязла добре с него, но иначе й стои страхотно.
Летисия е зле този път. Тези къси и широки панталони явно са модерни. И Кейт скоро беше с подобен. Ами грозни са ми и на никоя не стоят добре.

Само аз ли в темата харесвам Шарлийн? Има красиво тяло на амазонка и миловидно лице. Не се усмихва, но явно такъв и е натюрелът: меланхолик. Пълната противоположност на Максима е. Последната е чаровно, пухкаво, усмихнато кюфте: холерик. Казвам го с добри чувства към нея и също я харесвам, да не помислите друго. Innocent

# 3 346
Няма начин това японско бяло да е случайно.100% означава нещо,за да го носи империатрицата постоянно....
Бялото не беше ли траурен цвят в Япония?
Или бъркам с Китай? Помня, че някъде на изток беше точно обратното от при нас...

# 3 347
  • До сърцето...
То много монарси по този Балкански полуостров... Албански, сръбски, гръцки, че и наши си принцове...
Сега пък Николай, румънският принц, влиза в хрониките с извънбрачно дете, след проведен ДНК тест. Той (принца) наскоро сключи брак с Алина, но въпросното дете е от връзка, която той не признава, с Николета някояси (не Лозанова Grinning )
Скрит текст:

който знае езика на съседите...
Скрит текст:

# 3 348
  • Пловдив
Не спирам да се учудвам как УЖ интелигентни хора (мъже и жени, отговорността е споделена) ръсят бебета. И това във времена на СПИН. Тия хора не знаят ли за съществуването на презервативи? Очевидно бебето не е нарочно създадено, щом се налага ДНК тест.

# 3 349
 Специално тия хора знаят за съществуването на презервативи  но  възможността
да родиш бебе от принц, което си е златна карта до живот е лесно той да се окаже "дефектен"..Joy

# 3 350
То скоро наследниците на Величествата ще станат повече от поданиците...всеки човек-престолонаследник или най-малкото херцогиня.

# 3 351
  • София
Днес ми излезе, че са 359 г. от възстановяването на монархията в Англия.

# 3 352
Най-вероятно повечето нямат титли и живеят като обикновените хора, които рядко се сещат, че на теория се водят престолонаследници.

# 3 353
Че и американци се намесиха.

# 3 354
Искам да помоля, ако не представлява трудност, някой да даде мааалко информация за сръбския принц Серж и съпругата му! Примерно, къде живеят,  с какво се занимават, как са приети в Сърбия и т.н.!  Брей,  нищо не намирам в Гугъл за тях
Благодаря!

# 3 355
  • София
Искам да помоля, ако не представлява трудност, някой да даде мааалко информация за сръбския принц Серж и съпругата му! Примерно, къде живеят,  с какво се занимават, как са приети в Сърбия и т.н.!  Брей,  нищо не намирам в Гугъл за тях
Благодаря!

Сигурно защото е принц Владимир в официалната страница http://www.royalfamily.org/royal-family/order-of-line-of-succession/
Доколкото разбирам е станал наското баща, но не съпругата му е родила, нещо за сурогатна майка мернах, но май по-скоро е от друга жена...честно казано се обърках Joy...не съм сигурна че става въпрос за един и същи човек.
http://royalmusingsblogspotcom.blogspot.com/2018/03/a-son-for-pr … f-yugoslavia.html

Все повече си мисля че тези са двама различни хора Joy

ПП Да, различни са, само имат Владимир в името и датите им на раждане са близки с година разлика
Това намерих за бащата на Серж - https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Alexander_of_Yugoslavia_(1924%E2%80%932016)

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 12:10 от Lana

# 3 356
  • Bristol
Белгийският Алберт II се е съгласил и е направил ДНК тест, за да се провери дали е баща на Delphine Boël. Но резултатите няма да бъдат обявени публично, ще продължаваме да спекулира е с идеята има ли извънбрачно дете или не. Повече инфо ТУК

# 3 357
Забравили сме напоследък Мегън Wink
Нещо забавно https://life.dir.bg/zvezdi/dvoynichka-na-megan-e-kandidat-za-kmet-na-madrid

# 3 358
  • До сърцето...
Искам да помоля, ако не представлява трудност, някой да даде мааалко информация за сръбския принц Серж и съпругата му!

Да, това е бащата на Серж - Prince Alexander of Yugoslavia (1924–2016)
От въпросният Александър Югославски (и Сръбски) и брака му с първата съпруга - Мария Савойска - се раждат две двойки близнаци. Първите са момчета - Димитри/Dimitri и Михаил (1958 г), вторите близнаци са - Елена и Сергей (12 март 1963).
По-късно Елена става Елен, а Сергей - Серж.
Брата и сестрата преди втората сватба на Елен

На Серж със сегашната съпруга му е втори брак, а има извънбрачно дете от Кристиана Галеоти (ха-ха, и тук!)
Елен се развежда с три деца и през 2018 г се жени за Станислас Фужерон.

Аз, честно казано, не мога да ги оправя тия сърби. Имаха още едни близнаци - Филип и Александър Karađorđević, и те синове на Александр II Karađorđević (линк за този Александър)

И двама наследници на трона... еднакви имена. Аз се предавам Grinning

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 21:36 от Радика

# 3 359
 Испанката може  са не иска да бъде сравнявана с Мегън ,значи всеки който облече бяла рокля с  колан вързан на корема копира ММ.Тъкмо се бяха кротнали журналистите и имаше малко покой от  кралската снаха .

Общи условия

Активация на акаунт