Кралски работи и клюки - май 2019

• 180 959
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Някъде там
Добре аз пак питам това официално потвърдено ли е или жълтурите пак си измислят?
Защото във страницата на фондацията имената на четиримата са си там,и никъде не пише че ще се разделят.

# 3 511
  • в сърцето на един мъж...
Е добре до вчера са били заедно, от днес не са. Защо да не е доброволно? Какъв би бил повода да накарат някой от Съсексови да се откажат? Ако са се отказали все пак.

# 3 512
Добре аз пак питам това официално потвърдено ли е или жълтурите пак си измислят?
Защото във страницата на фондацията имената на четиримата са си там,и никъде не пише че ще се разделят.

"Засега обаче официална информация какво ще последва за в бъдеще няма. Причината е в конкретните процедури, които трябва да се изпълнят. Следващото заседание на Royal Foundation е насрочено на 19 Юни.
Най-вероятно тогава ще се даде и повече яснота по въпроса."
Цитат от български сайт

# 3 513
Съсексови няма да подкрепят някой или нещо ако не им е дадена подкрепа от по-горе да го направят. Ма вие си хейтвайте де как Мегън еднолично си го е решила.

# 3 514
То хубаво, че ги подкрепят, но наистина ще е добре и на кралските организации да обръщат внимание.
Да,щеше да е хубаво да ги подкрепят,ако някой ги забраняваше и дискриминираше.
Същите имат такива свирепи права,че хетеросексуалните трябва да се крият,за да не ги бият.
Бих оценила двойката високо,ако беше дала рамо на класическо семейство ,особено след скорошна сватба и раждане.Къде ти ценности у хлъзгава социална катерачка,тя ще подкрепя всичко,що носи лайкове.
Изглежда ми нормално,че братята се разделят и не ми се вярва да е по искане на Съсекс.Мисля,че Уилям ще бере ядове с тях.Мегън сама по себе си не е проблем,но с Хари и Арчи ,вече е.Нея монархията не я интересува,защото не е нейна фирма,тя се надява да си направи своя.

# 3 515
Помня, че и Уилям преди време се появи на корицата на някакво списание, предназначено за гей общността, в подкрепа на същата тази общност, а заглавието гласеше нещо в смисъл ,,никой няма право да бъде дискриминиран, обиждан или осъждан заради сексуалната си ориентация,, Помня, че тази постъпка на Уилям беше широко одобрявана и коментирана позитивно. Ако някой намери статията може да пусне линк.

# 3 516
  • Някъде там
Еми ще чакаме 19ти да видим,истина ли е.
На жълтурите не вярвам.
Доста неща написаха които не излязоха истина.

# 3 517
# 3 518
ох, как не се сетих!  Joy Joy Joy
Вчера ми попадна някаква статийка, че си взели бавачка за бебето, но тя напуснала цели 2 седмици след постъпването си и сега си гледали сами детето.Явно бавачката е била със здрави нерви, щом е останала толкова дълго, но все пак не достатъчно, за да поотгледа малкия Арчи. Laughing
Nature Zap Охх,след като роди в къщи,сега ще си гледа сама и детето,сериозна жена,каквото каже го прави..Joy

# 3 519
  • Sydney
На Мегън и Хари най им подхожда да живеят в Оз... далеко и все пак под кролото на Короната... свобода и всякакви по-разкрепостени организации, Хари има инициатива тук, харесван е... ще наглеждат земите собственост на фирмата и ще са далеч, че да има дразги и тнт... пък и е доста поамериканчено, така че измислих ги, да напуснат колибата в Уиндзор и да вземат някоя в Улуру (или по-близо до цивилизацията)...

# 3 520
ох, как не се сетих!  Joy Joy Joy
Вчера ми попадна някаква статийка, че си взели бавачка за бебето, но тя напуснала цели 2 седмици след постъпването си и сега си гледали сами детето.Явно бавачката е била със здрави нерви, щом е останала толкова дълго, но все пак не достатъчно, за да поотгледа малкия Арчи. Laughing
Nature Zap Охх,след като роди в къщи,сега ще си гледа сама и детето,сериозна жена,каквото каже го прави..Joy
Излезе информация, че е родила в болница.

Имаше една бавачка американка, която е гледала много звездни деца и за нея се спрягаше, че ще гледа и Хариното бебе. Тя ли е напуснала или някоя друга?

# 3 521
Тази, която се спрягаше, лично беше отрекла да е била наемана. Още преди много месеци.

# 3 522
Ясно, мерси.

Може да са наели от онези специалните с униформите и шапките.😁

# 3 523
От доста време се пише, че между двете семейства има напрежение. Да, основно по жълтите медии, но аз мисля, че няма дим без огън. Обикновено, когато дълго и упорито се пише за нещо, накрая се оказва вярно, колкото и да е отричано преди това. Та моето лично мнение е, че най-вероятно наистина има нещо мътно в тази история. Възможно е наистина да има проблеми, но да се прави всичко възможно да се покриват нещата, поне за пред хората. Дали проблема е между Кейт и Меган, дали е между Уилям и Хари, дали е между Уилям и Меган или баба се дразни заради прекалено голямото внимание към Меган и по-малкото към Кейт не знам, но съм сигурна, че става нещо. И е въпрос на време да се разбере какво точно.

# 3 524
  • Бургас
Летисия

Масако

Общи условия

Активация на акаунт