"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 210
  • 660
  •   1
Отговори
# 150
И аз хоп тук!35+,с две деца,и с мечта (за много околни налудна)за ...още едно мъниче.Ако е писано.Дай Боже!Преживяла зимата аборт.Още го преживява.Това е горе долу.

# 151
  • В градината...
Добре дошла. И аз ако бях на 35 и имах още 10 години пред мен, щях да искам трето.
Утре отиваме за 2 дни на море. Моля се малкият този път да не прави пак ужасни панаири, че да можем да седнем на заведение една цаца да изядем поне. ММ отсега прави уговорки, че ако е като миналата година, ще се яде само в къщата.

# 152
  • Варна
А, тя не беше ли каката с панаирите? И малкия ли се научи?

# 153
  • Пловдив
Перу, вярно каката беше с белите пакостите...или...? Grinning

Добре, дошла на Маслиново дръвче! Успех!

Аз днес и утре съм почивка...то било хубаво да мързелуваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
  • В градината...
Той е вече голям спец. Щом има храна на масата, всичко трябва да е пред него, иначе реве до посиняване. Имахме гости преди няколко дни - яде в продължение на 4 часа без прекъсване.
Това било уж свързано с някакво чувство за изоставеност.
Каката вече е съвсем друга работа. И тя реве и капризничи постоянно, но се промени. А иначе, малкият, щом не е на маса, няма проблем. С него може да се чисти къща, да се копае градина и какво ли не. Само дето се научи да реве от кака си постоянно. Но на него не се връзвам. Претръпнала съм. ПРосто като е публично /в заведение/ и става много съмнително. Врещи все едно го колят.

# 155
Ами Яската има добър учител в белите Heart

# 156
  • В градината...
а, не бе

# 157
  • Пловдив
Начи стана както мислихме...порастна Ида и се промени...видя ли? Simple Smile като мимат едни години и стават други.
Яската може би иска повече внимание...

# 158
  • В градината...
Тя е доста по-капризна от него, постоянно иска внимание. Но явно аз не мога да дам достатъчно - готвя, шетам... А и те карат колелета на улицата, тичат из градината.

# 159
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз отдавна не съм се включвала тук, но Перу да ти кажа, че Ясен си е в напълно нормален период. Не е за разказване какво прави София в магазин и заведение и ММ също не иска да ходим с нея, ама нама друг начин 😂 ще порастнат.
И аз хоп тук!35+,с две деца,и с мечта (за много околни налудна)за ...още едно мъниче.Ако е писано.Дай Боже!Преживяла зимата аборт.Още го преживява.Това е горе долу.

Много са си добре годините, стискам палци Simple Smile

# 160
  • В градината...
Като влезем в Кауфланд сме голям майтап. Само да фиксира бананите и - оле майко, ММ тича с количката към касите в спринт. Че да не ни изгонят Simple Smile

# 161
И при нас има циркове по магазините. И ММ се ядосва, че само нашите деца били така, ама виждам е масово.

# 162
  • Истински се вижда само със сърцето.
Масово е я 😂 Перу добре че тук пазарувам със селфчек устройство и всичко което вкарвам в количката е маркирано вече, така ако и се яде, а тя често иска още в магазина мога да и дам без проблем, че иначе и аз ще тичам 😂

# 163
  • В градината...
Маслините се подяждат още в магазина.

# 164
Радвам се на раздвижването в темата

Целувки от мен на беладжийките Софи и Идка!

Добре дошла и успех на Маслиново дръвче!

Общи условия

Активация на акаунт