"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 218
  • 660
  •   1
Отговори
# 165
Весела почивка, Перу, на вашето място ли ще ходите?
Стиснати палци на всички

# 166
  • Пловдив
Еее, Мимче, привет! Kissing Heart как сте вие? А децата?
Драсни 2,3 реда...

# 167
Мистик Simple Smile добре сме, каката е тийн леко, Т почва училище август, малката е драма куин. Прибираме се другата седмица за ваканция.

# 168
  • Пловдив
Браво! Ще се разтъжите с близките Kissing Heart да си изкарате добре!
Весело лято!

# 169
  • В градината...
Мимче, хубава ваканция!

# 170
Торта и питка детенце приготвя за РД на мама.

Цеци иска бебе сестричка.Щяла да се казва Мими и била на мама в корема,ама ще я донесе щъркела. Хи хи хи.
Успех ,момичета!

# 171
Честит рожден ден, Дидка! Бъди много здрава и щастлива и дано се сбъдне желанието на детето за сестричка! Хубав празник!

# 172
  • Пловдив
Привет! bouquet

Дидка, ако е днес хубавия повод - да си жива и здрава!Желая мнооого скоро щъркелът да кацне на вашия покрив  Wink  Hug

Другите момичета...как сте?

# 173
  • гр.София
Честит празник Диде! Бъди здрава и да се сбъдне желанието на Цеци Heart
При нас нищо ново, почиваме активно, после работим активно. Гледаме за жилище. И общо взето лятото почти мина., плашещо неусетно. Мисля след другия Ц да сложа интралипид и да почнем с опитите. Мм даваше зор преди тази О, но тя се падна от десния яйчник и ме достраша. И двата пъти със спонтанните стават с О от дясно и сега съм си внушила, че нещо не е наред с фоликулите там. Друг пък е въпроса, че през другите месеци, когато О е от ляво пък не става.... Абе кофти работа. Даже нещо съм се сдухала на тая тема и гледам да не мисля по нея. Ама мм и детето ми припомнят. Даже ако знаете как бих си осиновила едно момиченце, но знам че мм изобщо неиска и не мисли в тая насока. По скоро би останал с едно дете отколкото това.
Иначе ни чака една планина и после още едно море.
Свате къде си мило?
Уанче вече не четеш ли?

# 174
Мимс, хвърлям по едно око. На моренце сме. Утре се прибираме. И ни завърта въртележката

# 175
  • Пловдив
Добро ви утро!

Мимче, вие нали си имате апартамент?Или нещо не съм в час аз...  Thinking
Аз малко кат бабите, ама ...няма да го мислиш прекалено...ще се получат нещата  Hug

Ние в неделя заминаваме за гръцко, та се моля да не измрем от пек или пък да наличаме якета  Praynig Ще пратя поздрав от там!  Wink

# 176
  • гр.София
Ооо Мистик супер, влюбена съм в Гърция! Даже сега щяхме там да ходим, но плановете ни се промениха в последния момент.
Имаме си жилище, но вече ни е малко. Търсим къща или по-голям апартамент на партер да има поне дворче.
Сигмич, нищо не разказваш вече.... Кой знае колко е пораснала Лия., представям си каква принцеса е.
Беше ми приятно да прочета и Мимчето, Илейн и Амини. Ма да бяха продължили с включването Hug

# 177
Истинска принцеса е  People Princess

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 22:44 от sigma

# 178
  • В градината...
И само на пет...
До вчера рева за дете... Как само минава туй време.

# 179
  • гр.София
Ааа на 6 е снахичката, че и и половина Grin
Много е красива, и все повече прилича на теб Kissing Heart
Кога ще я пускаш 1ви клас, сега или догодина?

Общи условия

Активация на акаунт