"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 223
  • 660
  •   1
Отговори
# 180
Перу, за мойто ли казваш? То скоро седем ще удари. Инак времето лети. Га че вчера ми се събираше в шепата, а днес вече може да чете.
Догодина ще е първи клас.

# 181
  • В градината...
Пардон, грешка. То мойто пет ще прави. Значи хептен бързо лети времето ...

# 182
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче чета ви бе, ама д не спамя излишно Simple Smile
При нас е едно О също, ние на работа, детето на градина.
Иначе моята е по-малка ама ще тръгне на училище когато и Лия 😂

# 183
  • Пловдив
Добро утро! Днес съм на кафе със слънчогледи...любими Two Hearts

Мимче, разбрах...успех в търсенето! Heart Exl И на нас не ни е особено широко, ама за сега няма вариант за друго Simple Smile

# 184
Добро утро!
Мария, успех и няма да се даваш на лошите мисли.
Да си намерите вашето местенце и да го превърнете в уютен дом.
Ели, започнала си работа. Браво. На Софи сигурно много й харесва при децата на градина.
Мистик, приятна почивка по гръцко
Перу, как мина вашата почивка на море с децата?
Ние ще ходим на море чаааак септември
Хубав петък и приятни почивни дни!

# 185
  • В градината...
Мария, къща си е най-добре. А ако е и тип хасиенда, на един етаж..
Ние бяхме за два дни, другата седмица за още три отиваме. След две седмици пак. Този път беше добре. С още едно семейство, имаха батко, който вечер е м беше аниматор. А и стояха будни до 11 часа и така хем вълкът сит, хем агнето цяло. В къща за гости с три спални, игра на воля. Сега пак сме на същото място.
Утре ще ги кръщаваме. Вторник го измислихме и сега кипи организация. Що ми хрумна след църквата, преди ресторанта, да дойдат гостите у нас на сладки. Че досега събирах листа с търмъка и чистих навеса. Ама нищо, нали затова я правихме тази къща.

# 186
  • Пловдив
Ооо, Перу, прекрасно е!  Heart Eyes Много красиво у вас...

# 187
  • гр.София
Бе ще почнеш и ти да казваш, че става по-лесно ама...имаше си път да минеш.
Много ви харесвам къщата и навеса и двора. Колко подръжка си е това не ми се мисли. Мм да се стяга с тоя двор дето го искаме Grin

# 188
Привет момичета!
На всички, дето се колебаят за възрастта и раждането да кажа, че на 40 и бебе е супер. Наслаждавам се на всеки миг и не го мисля. Е, като видя какви млади майки има се сещам, че аз така бях преди 15 години.
Ние сме на море в Гърция,  едва събрах багажа в колата Joy Снощи мм върви напред гушнал най-голямата  кака и бутат количката. Тя на токчета, нагласена. Викам му -виж как те гледат със завист с това младо гадже и бебе Joy.

# 189
  • Пловдив
Поздрави от гръцко! Kissing Heart

# 190
  • гр.София
Весело Мистик, много хубав залез! Къде сте там?

# 191
  • София
Моля ви да ми стискате палци, имам позволение за опити пак. И нужда от морална подкрепа!

# 192
Добро утро!

Стиснати палци за get_real

Хубава почивка на Мистик и Ава

# 193
  • Пловдив
Благодаря!

Мимче, в пренаселено Керамоти сме Simple Smile и въпреки това пак не е фраш ...

# 194
Привет и от мен! Ние бяхме в България за 1 месец и тъкмо се прибрахме. Правих изследвания на ТСХ и пак се оказа много завишен - 9. От години имам субклиничен хипотиреоидизъм и само ТСХ е завишен, останалите хормони са в норма, антитела също. Когато забременях със сина ми ТСХ беше 8 и веднага с високи дози го вкарахме в норма. Слава Богу не съм имала никакви проблеми с бременността. Мисля тук където живея да пусна пак едни изследвания и да отида на лекар. С това ниво не мога да си позволя да забременея, че като знам рисковете... През това време годинките минават, след 5 месеца ставам на 38г. Усещам, че ако искам второ дете няма за кога да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт