"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 226
  • 660
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте на всички,скоро ще стана на 36,имам едно детенце на 3.Скоро видях положителния тест,направих и кръвен.Бременността ми бе потвъедена миналата седмица.В момента съм 7 г.с и адски много ме е страх.Преди два дни прокървих и веднага в спешното,изписаха ми утрогестан,но не чуха сърце.Тогава бях 6 г.с+4 дни.Това много ме притесни.Само за това мисля.Лекаря ми даде още една седмица и каза че ако не се чуе вече означава че плода не се развива.Много ми е болно.Исках това дете.В началото се изплаших като видях теста,но после приех всичко и бяхме много щастливи.

# 196
  • Пловдив
Добре дошла и успех! Стискам палци всичко да се нареди...

# 197
Eхо, повече от месец никой не е писал?
Лиза-Георги, дано са се развили добре нещата при теб, макар за съжаление често да се случва.

# 198
Аз  се примирявам с факта ,че няма да имам друго дете. Реших да направя нещо и за себе си.Записах се да уча. Огромни трудности имам по информационни технологии,тъй като в техникума информатика изучавахме само по ЗИП и то един срок.
Прегръдки на всички!

# 199
  • Пловдив
Привееет! Simple Smile

Нищо ново при нас...след ваканцията с нови сили в учебно-работен ритъм.
Най-накрая успях да смъкна Пролактина под 200...дано терапията да действа!

Дидка, браво на теб! Успех и няма да се даваш Wink

Мимче, как сте вие?

Ава..? На колко месеца е бебка?

# 200
  • гр.София
Ми не пишете бре мацки. Свършиха почивките и навлезнахме в есенния ритъм. Работа,  детска градина. 1ва предучилищна е вече, падна му първото зъбче, абе голяма работа 😎
Изкарахме едно страхотно лято. Аз си направих вливка за нк клетките(за да знам че поне за това съм взела мерки), но зарязах всякакво следене на О, очакване на Ц и дори се спрях от прегледите при Перси за сега. Факта, че ще трябва да изкарам бъдеща бременност на инжекции ме накара да намаля темпото и да се отпусна. Много съм спокойна напоследък и се улавям че този месец не съм мислила въобще по темата.  Може би имам нужда от време да приема положението. Не съм се отказала, обаче някак си съм доволна от всичко в момента и съм се пуснала по течението.
Мистик, радвам се че се е повлиял тоя пуст пролактин накрая. Тм завърши ли?
Мия, как е принцесата, какво ново около вас? Покажи някоя нейна рисунка, помня как хубаво твореше!
Уанчето защо я няма. Какво ли става с тях?
Свате, мини и ти. Kissing Heart
Лени 😘

# 201
  • Пловдив
Миме, хубаво правиш Kissing Heart  Млади сте, не се отказвай!
ММ е сега 4ти курс и му престои изпитна сесия...мес.май ще завърши, но и магистратура ще запише Simple Smile Хареса му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 202
  • плевен
Привет,момичета!Писах в темата отдавна.Аз съм доста над 35(41),но понеже имам нов мъж,съвсем спонтанно решихме,че искаме нале дете.И двамата имаме по едно.Дълго не се решавах,защото ме беше страх от годините,от хорското мнение и лошото отношение на родителите ми към мен,когати разберат.В един момент обаче реших,че ако не пробвам мога да съжалявам цял живот.И ето,че точбо на шестият месец опити съм бременна в девета седмица вече.Много съм щастлива,чувствам се добре и се моля всичко с бебето ми да е наред.Казах само на няколко приятелки за сега и те много ми се радват.На нашите събирам все още сили да кажа.
Момичета,не губете вяра,ако нещо е писано дави се случи,то ще се случи в най-подходящият момент.Пожелавам ви го от сърце!

# 203
  • Пловдив
Добро утро!

Веси, браво на вас!Успех!  Hug

# 204
  • В градината...
Веси, честито!

# 205
  • Пловдив
Ееее, Перу, много бързо се изнизваш  Grinning
Я кажи как са децата?

# 206
  • В градината...
На градина. Един месец градината беше ваканция, та малко бяха вкъщи.
Според госпожите, Ида била с огромно въображение.

# 207
  • Пловдив
На градина. Един месец градината беше ваканция, та малко бяха вкъщи.
Според госпожите, Ида била с огромно въображение.
Браво!
Дано грижите са ви намалели по Ида и да се радвате взаимно всички!

# 208
  • гр.София
А ти как си Перу? Намери ли вътрешен покой?  Все си мисля, човек като теб не е за малкия град. Кипиш от енергия и емоции, които или трябва да вложиш в нещо или да задоволиш с разнообразие Kissing Heart
Пропуснах да кажа едно голямо браво на Дидка. Само така момиче! Как е Ц, тм прибра ли се при вас?
Веси честито, спокойствие и само положителни мисли занапред. Който държи на теб ще приеме вашето решение(което е най-прекрасното решение на света)!

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 15:12 от mariq13

# 209
  • В градината...
В момента участвам в предизборна кампания и съм отвратена. Аз голям град не искам. Дори ги заобикалям като имам път.  Нищо не ме привлича. Не обичам молове. Само на кино ходим понякога до Русе. А на село енергия да имаш, все има какво да се прави. Сега чакам вече една снежна зима и гости на топло вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт