"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 208
  • 660
  •   1
Отговори
# 495
Мистик,имала съм розови капки и се оказа овулация. Кафяво течение от миомен възел и кафяво-черно при биохимична бременност. Може да е и заради нисък прогестерон(казаха ми го в "Света Мария). Не е само симптом за критическа.На мен ми идва когато си поиска(17-40 дни).Задължително на преглед.  
Как сте момичета,как са дечицата?
Прегръдки

# 496
  • Пловдив
Скрит текст:
Този път и на мен ми дойде по-рано и за капак по тоя начин...и аз си мислих за нещо хормонално, ама...
Има ли значения на кой ден трябва да ида на преглед или не...?

Дидка, как е твоят разбойник? Нормализираха ли се при него стойностите?

# 497
  • В градината...
Мистик, добре дошла в клуба. Това е предменопаузата. Пиша в тази тема. На мен от ноември до сега ми  дойде веднъж за 2-3 дни.

# 498
  • Пловдив
Ама то още не ми е прескачало...викаш и това ще дойде, а? Simple Smile

# 499
  • В градината...
Започва със скъсяване на цикъла, задържани фоликули ... Идва по никое време и започва да прескача.

# 500
  • София
Да. Аз вече имам скъсяване на цикъла, чакам последващите неща.

# 501
  • Пловдив
Уф...вътрешно си знаех, ама как да го приема? Disappointed  Но като се замисля мога да си обясня другите промени с мен...
Като отмине тая грипна вълна ще ида на доктор.

# 502
Перу,имаш ли други симптоми ,освен липсата на цикъл? На мен все още ми идва,но е предимно капки.Много съм нервна,имам безсъние, нямам апетит, постоянен силен шум в главата ,постоянна отпадналост.
Мистик, Ц е още с неутропения,студена пот,изстиване на тялото,сваляне на 2-3 кг и наваксване,след което спада някой лимфен възел.Когато е болен показателите на ПКК влизат в норма.От ноември  е все болен,но много бързо се оправя.Прекара уж грип и на петия ден-пневмония.Септември направи фебрилен гърч (според ЛЛ)и до сега има,но слаби и вече не е вдигал висока температура за толкова кратко време и без причина.ЛЛ иска да се направи ЕЕГ,защото няколко пъти ,докато спи тялото се изпъва и не успявам да му свия нито ръце,нито крака.Луда работа.Баща му е убеден,че е от...ти знаеш кое.Иначе,вече не му млъкват устата,нищо че не казва Р и Л, размества сричките в някои думи и когато думата започва със С казва Ф. Задълбочава се в професията доктор,гледаме картинки и схеми от анатомията,понякога бърка органите ,но ни лекува. Сега си хапваме зелен чесън,който той засади,ама пооскуба ягодите-били трева.С ходенето му на училище и работа(в Англия за много часа и щял да се върне в понеделник,щот там имало пари) цирка е пълен.

# 503
Баща му е убеден, че.... Кажи че ми стана интересно. Теб винаги те чета с голяма доза интерес.

# 504
  • гр.София
Мили мои как сте? Какво правите в това извънредно положение? Момичетата в чужбина нека се включат с добри новини! Надявам се че сте добре и се пазите!

# 505
Аз съм в болничен.Но,дирикторката иска да ходя 2-3 пъти в седмицата по селата (учениците са около 85% ромчета) да нося писма и да пиша протоколи.
Иначе,по цял ден бягам след Ц.

# 506
  • Пловдив
Здравейте!
Добре сме, ама мен ме гепва паниката от време на време Head Band
При мен на работата е зле...върви ктм затваряне хотела. Само днес бях, оправих си документите, взех заплата за мин.месец и у дома...така поне до нач.на април, че имаме ДДС да предадем. Всички резервации са отменени или отложени. Та така...

Дидка, работа ли си намери? Много е порастнал разбойника Simple Smile къде счупи ръката?

Мимче, то и в твоята сфера са сега почивни дни, нали?

# 507
Какво се е случило с героя?

# 508
  • гр.София
И двамата с мм не работим и от събота сме си вкъщи. Не излизаме, не се събираме с други хора и смятам, че поне това, което се изисква от нас може да го направим. Трябва дисциплина и отговорност от всички, иначе няма как да се оправят нещата. Иначе съм потресена от сбирките, които се организираха тия дни по площадки и паркчета. Днес май повече хора осъзнаха, че не е шега работата.
Кажете какво правите у дома? Здрави ли сте и близките до вас хора? Аз много се притеснявам за родителите си и бабите ни. Едната е много своенравна и смята, че това са врели некипели. Другата е болна жена, която много трудно се справя с една обикновенна настинка. Майка ми постоянно снове по магазините, за да ги осигури с необходимото, а баща ми е извън града и кой го знае колко се пази. Оффф, толкова ги мисля...

# 509
  • Пловдив
Лошо е наистина...
И аз говоря на нашите, ама...майка ходи по работа в града и казах на баща ми да я чака в колата. Да, ама тя ако лепне нещо пак ще му го предаде, та...Confused  незнам как.

Миме, и ТМ ли е в засегнат сектор?
Моят ходи още.

Общи условия

Активация на акаунт