"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 204
  • 660
  •   1
Отговори
# 510
Ние с ММ и двамата сме на работа, но при мен ходенето е при повикване по спешност, иначе Хоум офис съм. Той обаче си е по цял ден, с нормално работно време. И основно той пазарува, така че както и да го погледнеш, не сме изолирани. Казах му да пусне отпуска, ама не му разрешават точно на него да отсъства. Само за един петък се примоли сега и то със зор. Детето учи виртуално, голям смях е с някои предмети.
Дидка, много пораснал сладур, бързо да му мине ръчичката!

# 511
  • В градината...
Ние си бедстваме - фризерите и мазата са пълни, имаме един чувал брашно, две каси олио и т.н., но не заради ситуацията, а на село така си пазаруваме. Има ли нещо на промоция, се взема в големи количества. ММ се шегува, когато ме попита - имаме ли захар, ако кажа има малко, занчи е под 10 кг. Wink
Имам обаче колеги, които са много зле. В момента не работим, а плащаме осигуровки, та някои нямат пари и за хляб.
Дидка, това да не е Ясен?

# 512
  • Пловдив
Браво, бе Перу! Simple Smile
И при мама е така.

За пари и доходи няма да говорим, че... е зле за много хора.

# 513
  • В градината...

# 514
Ма божее какъв е бонбон.

# 515
Перу,още първия път,когато видях Ясен на снимка ,казах,че нашия тати си е хвърлил някъде семето.Сега вече съм сигурна.🤣 . Реакцията на баба му и леля му  в първия момент беше-"Къде си сниман,бе Цуци?".Баща му пък се смее-"Колко много си приличат!".
Ц се е отъркалял с тротинетка на двора,върху камъни,в петък сутринта.Чак в събота се понаду  малко  и ЛЛ ни изпрати на снимка.Яд ме е на мен,обвинявам се ,че не разбрах веднага и се оставих да ме убедят,че е само натъртена,че не ме стискал с пръсти,защото бил малък и се пазел,пък и нито имало голяма подутина,нито синьо.Той си поплака 10 мин,бутах ръката,а той казваше,че го "боли само малко".

# 516
  • Варна
Въх, тия двамата как си приличат наистина...

# 517
  • В градината...
MM ме пита пък за Ц. - къде е сниман Ясен на тази снимка?

# 518
Удивителна прилика Simple Smile
Ние и двамата с ММ работим, редуваме се. Запаси нямаме особени, та често се пазарува. Не вярвах, че като не се работи и сме си в къщи трима от четиричленно семейство продуктите ще свършват толкова бързо.

# 519
  • В градината...
При нас няма разлика в яденето и готвенето. И преди ядяхме само домашно. Дори сега ми е хубаво да се занимавам с това. Бяхме спрели хлебопекарната от година, но сега пак я вкарахме в действие. Седмично купувам и по 7 л.мляко и квасим. Но така беше и преди.

# 520
  • В градината...
Дидка, показвам на майка ми снимката на Ц. и тя ме пита - вчера ли стана? Това с ръката?

# 521
  • Пловдив

Ама вярно си приличат тия дечковци Simple Smile

Перу, ако някъде споделяш какво и как готвиш ми свирни Wink

# 522
  • гр.София
Много са ви хубави децата Heart Eyes
Мистик да и двамата сме у дома.
Играем на федербал, футбол, джага, въздушен хокей, черен петър, домино и на училище. После се почва-лего, зоопарк, полицаи и разбойници и т.н и т.н... Нямат край Joy
Можете да си представите каква лудница е, неможеш да стъпиш от играчки. Ако тав карантина не пречупи манията ми за подреденост, значи няма спасение за мен хахаха.

# 523
Добро утро!

Мария, забавно е у вас Smile
Ние с ММ ходим на работа, децата се мъчат с дистанционното обучение.
Вечер до късно обяснявам задачи по математика.
Дидка, дано да издържи без проблем Цецко гипса. Не ви ли сложиха от цветния дето може да се мокри?
Пазете се момичета и бъдете здрави Kissing Heart

# 524
  • Пловдив

Как сте днес, момичета?

Общи условия

Активация на акаунт