"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 210
  • 660
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
Циндил, ако сте решили да пробвате от септември, по-добре направи вливката тогава. Щото ако не стане тогава, тя ще ти покрие и следващия месец, дейността му е 8 седмици. На теб как ти е препоръчано да го слагаш? Какви са ти резултатите?

# 136
Аз също вливах Интралипид, първата вливка ми беше седмица преди трансфера, втората при положителния тест. Имах и още една след това. Моите ТЛА бяха много високи, това май се дължи на хомозиготното носителство на ПАИ 4Г/4Г. Имах и терапия с клексан.

# 137
  • Пловдив

Успех, момичета!

Циндил, аз не бих споделила също...може би сте мн.близки, но майка ти не е права. Това си е ваше решение, защо да ти говори така...неразбирам?

Амини, как са малките ти сладурчета? Любимци са ми да знаеш! Heart Eyes на море ще ги водите ли?

# 138
МИСТИК добре са, все повече проявяват характер и не слушат. На море бяхме за три дни и май това ще е...

# 139
  • Пловдив
МИСТИК добре са, все повече проявяват характер и не слушат. На море бяхме за три дни и май това ще е...
Simple Smile няма да ти е лесно, но така се расте! Kissing Heart

# 140
  • гр.София
Амини целувки за близнаците! Ще ти става все по-лесно, ще видиш. За слушането какво да ти кажа, сякаш децата вече са доста по-своенравни и имат голямо желание да командорят. Но пък това да е. Да са здрави, другото се преживява Joy Аз вече не му се карам и нервирам за нищо, стига да не застрашава живота му или пък ако тръгне да се сбива с друго дете. В родния ми град ми прави все по-силно впечатление, че на децата се прави забележка за всяко нещо- ама стани от земята, ще се изцапаш, не бъркай във фонтана, ще се намокриш(тва при 38° жега), не викай толкова, заболя ме главата....и още хиляди. Еми извинявай, ама и аз бих се изнервила от толкова забележки, за мен напълно неоснователни. Навремето, нашите ни пускаха на улицата тримата и не са стояли с нас, тва още от 5-6год. възраст, никой не е изисквал да сме чисти, сухи и спретнати.
За ТЛА, аз нямам мутация 4г/4г, незнам защо е завишен. Ама са поправими нещата.

# 141
  • Пловдив
Ох...аз сега много се притесних  Confused
Днес пусках контролно Пролактин...нали съм с диагноза и на терапия, та резултата трябваше да е около 200-250 единици, а той е в тавана.Писах сега на доктора да видим.

# 142
  • В градината...
Мистик, що така? Да не си прецакала нещо при изследването?
Нашите деца ги пазим само да не се отъркалят в локвите, които се образуват пред нас след дъжд. Вече претръпнах.
Но каката като вземе да налага малкия и да го блъска по стъпалата, че да се изтърколяяял надолу, няма как да не се реагира. И все от този род.
Амини, да гушнеш бандитите!

# 143
  • Пловдив
Добро утро!

Ходих тая сутрин пак да пусна Пролоктин,в др.лаболатория и Андростендион също.Ще пиша като излязат по обяд и ако пак е високо ще диря доктора... Tired

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 08:30 от mystic woman

# 144
  • гр.София
Добро утро!
Мистик как са новите резултати? Пролактина е доста капризен хормон, и се надявам да е грешка предишния резултат.

# 145
  • Пловдив
Извинявам се за последователните постове, но да кажа за резултата...пак висок,не е грешката в лаболаторията, а се надявах  Confused
Ходих и до доктора...увеличи ми дозата на лекарството и след месец нов тест.Ако пак е висок ново лекарство.

# 146
  • гр.София
Колко висок над референтните е? Ех, значи...

# 147
  • Пловдив
Колко висок над референтните е? Ех, значи...
над е, да...от де дойде това нещо нямам никаква идея Sad

# 148
Мистик, Мимка,добре е ,че открихте проблема.Сега смело и с вяра напред !
Моите хормони вече са доста високи.ФСХ 23 ,ЛХ 16.  ЛЛ каза да не се отказвам от мечтата си. Всичко било Божа работа.
Та,след като прочетох преди малко поста на Две в едно тръпката ме зачовърка.Тези дни,ако не ме посети лелката ще направя едно тестче.
Две в едно,хайде мила! Силно стискам палци.

# 149
  • Пловдив
Дидка, а детето как е?Там как се развиват нещата?

Къде чете поста на две в едно?

При мен няма шанс да се случи нищо...

Общи условия

Активация на акаунт