"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 214
  • 660
  •   1
Отговори
# 480
JoyО бе Миме, къде ме върна
Предишният ми мъж ме накара да го взема, две седмици преди да родя някъде. Човекът ми носеше сокчета и дкументи в Майчин дом.
После човекът скоро след това овдовя. След почти три години  се разделих с бащата на дреб и след година някъде  нещо се случи. И те така. Малката го обожава, а той издържа всичките ми страности. А бе намерихме се. Съжалявам само че малко късно- на мои 40 години. Ама по добре късно, отколкото по късно.

# 481
  • гр.София
Съдба...каквото трябва да се случи, си седи и си чака времето Heart

# 482
Съжалявам и за още нещо- че никога няма да имам второ дете, ама и на това съм щастлива.

# 483
  • гр.София
Съжалявам, че го искаш, а неможе. По-важното е да си пазиш здравето и да си отгледаш спокойно детето. Радвай се на Лия и на любовта която имаш Hug

# 484
  • Пловдив
Добро ви утро! Simple Smile

Мимче, разбрах че не е за ММ по-назад писаното Wink Сега да не прозвучи оправдателно, ама това дето го споменах се случва веднъж на високосна да го вметне и то да ме подразни...инак хич не не мога да се оплача от него Sparkling Heart
А това с натякването от страна на мъжа, че е По и Най го наблюдавам от близо...при две приятелски семейства е така и им съчувстма на жените, ама те са си виновни, че им разрешанат да ги тъпчат!

Аз да споделя, че на моменти и на мен ми става много мъчно за това че се получиха и при нас нещата за второ дете Sad  Онзи ден в един магазин гледам един юноша като моя как сладко е гушнал детенце на 1-1,5г може би и го целува закрилнически по главичката Two Hearts  Така ми стана мило! И същевременно се натъжих...

# 485
  • гр.София
Добро утро и от мен! Оставих дребчо на градина и сега ще пия кафе .
Мистик, вие инвитро правихте ли, забравила съм?
Аз много често си мисля, как преди години се заричах, че на 35г няма да тръгна да раждам. Уви, точно натам вървят нещата, и въобще ще съм щастлива да стане.
Но, в края на краищата, човек неможе да живее в съжаление и мисли какво не е получил. Все в един момент, трябва да приемеш нещата и да се радваш на живота тук и сега.
Аз си имам някакви мечти и цели, освен второто дете. Напримеееер, много искам да си имаме нещо на морето,мм пък иска в планината Joy

# 486
  • Пловдив
Мимче, дано да имате възможности и да си постигнете мечтите и на море и на планина Simple Smile Дерзайте!

Бях на прага за инвитро, когато видиш ли най-стне се сетиха да ми видях АМХ-то...та заключението беше да ме подложат на зверски стимулации, като никой не гарантира, че знае какво прави и... се отказах...може така да е било писано. А и не се реших да пътувам до София и др.лекар да се изкаже...
Яд ме е, че като по-млада се тръшках, че все не е сигурно около нас /ама това е от задията Simple Smile/ и затова да изчакаме...ни жилище, ни читави заплати, а като се пооправи дереджето то другото не потръгна и така...Живот!

# 487
  • София
Уф, караш ме да ровя Simple Smile Няма такъв самолетен пост Simple Smile

# 488
  • В градината...
Мистик, мен не ме подлагаха на зверска стимулация, въпреки АМХ-то и другите екстри.
И аз исках второ дете. И сега, мааалко по-малда да бях, щях да родя, ако можех.

# 489
  • Пловдив
Мистик, мен не ме подлагаха на зверска стимулация, въпреки АМХ-то и другите екстри.
И аз исках второ дете. И сега, мааалко по-малда да бях, щях да родя, ако можех.
така, де...не мога.

# 490
  • В градината...
Опекох тиквеник. Обаче реших да експериментирам. И сложих сусамов тахан. Като аромат е много добре. Ще вдим на вкус.

# 491
Следя те в готварската във фейса. Имаш много добри попадения.

# 492
  • В градината...
Така. Вкусът е страхотен. Нещо средно между сусамова халва, баклава и тиквеник, много добре се съчета (но не слагам орехи и канела, само ванилия и без запържване на тиквата, както и домашно масло слагам).

# 493
  • Пловдив
Перу, щом ти се отдава...я си направи един кулинарен блог Simple Smile На мен ми трябват идеи.

# 494
  • Пловдив
Ехооо...? Къде се покрихте пак? Simple Smile
С риск да ми се скарат, че постовете ми се един след друг...да наздърна Kissing Face

И да ви питам нещо...
Скрит текст:
тоя път МЦ не ми беше нещо нормален.Течението беше кафяво все едно за последен ден.Оскъдно...като никога.За сефте ми се случва...дойде ми на 22-ри февруари, а снощи напр. имах кафяво зацапване Rolling Eyes  Дали е симптом на критическата или...? Явно трябва да ида на гинеколог...

Общи условия

Активация на акаунт