Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой заслужава да спечели този сезон?

Опции:

# 30
 • Мнения: 277
Не съжалявам, че изгониха Сияна. Не ми е симпатична . А Радка освен, че прави шоу , готви вкусно. Вероятно най вкусно от повечето. Лора не ми е симпатична още от началото. Аз съм за Рори. Simple Smile

# 31
 • Мнения: 869
И аз не съжалявам, че изгониха Сияна. Много голямо самочувствие и го.ям провал. Но и мястото на Таня не е там. Жалко, че не можем да опитаме вкуса. Доверяваме се на журито и оценяваме външния вид.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 08:16 от meri1966

# 32
 • Мнения: 295
Аз пак се връщам към постъпката на Добрин и какво не ми хареса в нея.Когато на него му дадоха най-малко време за готвене, се скъса да злобее.Все на някой трябваше да се паднат тези 20 минути.Такъв е регламента.Той го изкара като най-голямата несправедливост на света.И какво стана след това?Когато имаше възможност да прецака Рори хич не се и замисли.Значи както е към него е несправедливо, долно и какво ли не, а той като го направи на друг е в реда на нещата?Сияна нямаше избор, трябваше да даде на някой 20 минути, а той имаше.И други ги прецакват от време на време по регламент, ама стискат зъби и го приемат.Видя се разликата в реакцията на Рори като му взеха  записките и на Добрин когато му дадоха 20 минути.

# 33
 • Мнения: 1 563
Бай, бай, Сияна. Беше ми от най-симпатичните, но вчера отново сгафи. Да натъртваш постоянно, че си най-добър в сладкарството, а да се провалиш два пъти точно в десертите, това е доста странно и необяснимо. Очаквах няколко пъти Таня да си тръгне, но въпреки лошо намацаната ѝ торта, този път не съжалявам, че остана. В задачата със сармичките само нейните и на Радка изглеждаха перфектно и аз бих ги изпратила двете на балкона още тогава, независимо, че техните на количество бяха по-малко. Освен това синият отбор, събран от кол и въже, докато другите бяха избрани уж по заслуги и качества, честно си спечели отборната битка. Не обичам риба, но щях да предпочета чинията с лаврака. Месото на червените го показаха в момент, преди да бъде нарязано и не изглеждаше добре. Котлетът е подводен камък и удари "лодката" на червените. Затова не съжалявам, че Сияна си тръгна.
Никой не блести кой знае колко този сезон, но сякаш това прави епизодите много интересни. Изобщо не ме притеснява фактът, че не мога да се сдобия с фаворит за наградата, а финалът наближава. По-лесно се гледа така - безпристрастно. Даже не ми се прииска да разбера на лични кой е победител, а аз съм любопитна сврака по принцип. Смущават ме само някои несъответствия. Като поведението на Добрин - изглежда ми симпатичен човек, но се държа безобразно, когато го оставиха да готви само за 20 минути. После пък стана всеобщ "любимец" по време на мастъркласа и всичко това ми навява съмнението, че малко режисират поведението на участниците в кухнята. Радка също беше доста дразнеща до един момент, както и Николай, но не остават такива от начало докрай, а някак епизодично избухват в негативна светлина. Надявам се това да са си мои внушения, защото просто не обичам режисьорски намеси в такъв тип предавания.
А най-забавният момент за мен от вчера беше изражението на Лора, когато разбра, че техният отбор е победил. Тя от самото начало е смятала, че е на потъващия кораб. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 08:47 от Mesmunda

# 34
 • в резерват
 • Мнения: 3 550
Сякаш има тенденция в различните
 тв формати да оставят по един дразнител.
 И всички да тръпнат, че аха ще го изгонят и хайде пак същото следващият епизод.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:17 от Арбанашка кокона

# 35
 • Мнения: 2 088
Защо от предаването така подценяват зрителя и пробутват нагласени сцени?
Финала поне не е ли на живо, че вече се знае не само кои са останали, ми даже кой печели?!

# 36
 • Мнения: 1 563
Аз пак се връщам към постъпката на Добрин и какво не ми хареса в нея.Когато на него му дадоха най-малко време за готвене, се скъса да злобее.Все на някой трябваше да се паднат тези 20 минути.Такъв е регламента.Той го изкара като най-голямата несправедливост на света.И какво стана след това?Когато имаше възможност да прецака Рори хич не се и замисли.Значи както е към него е несправедливо, долно и какво ли не, а той като го направи на друг е в реда на нещата?Сияна нямаше избор, трябваше да даде на някой 20 минути, а той имаше.И други ги прецакват от време на време по регламент, ама стискат зъби и го приемат.Видя се разликата в реакцията на Рори като му взеха  записките и на Добрин когато му дадоха 20 минути.
Така е, но въпреки това не прилича на себична и самовлюбена персона. Беше много мил вчера, когато спечелиха отборната битка  - така прегръщаше всички и ги целуваше, беше истински благодарен за приноса им. Самовлюбеният тип просто би навирил нос.

Скрит текст:
Симпатичен аватар с този ми ти "дарове морски на цени хорски" ...

# 37
 • София, Брюксел
 • Мнения: 4 349
Поведението на Добрин като капитан е силно преиграно - той много държи да покаже, че е добър лидер и отборен играч, постоянно нахъсва уж другите, но ми е много фалшиво това. Същото и за победата - малко преиграни благодарности. Но както каза Лора - дори и да не харесваш лидера си, даваш всичко от себе си (в реалният живот, обаче, след известно време екипът губи мотивацията с такъв лидер).

# 38
 • София
 • Мнения: 1 039
Още щом видях гостите /доста жени/, си помислих, че сините ще спечелят.
Свинския котлет не е лесен за готвене, поне за мен.
Радка много ме радва. Никой не коментира, но тя подходи най-умно с печенето на блата.
На Николай блата още преди да среже се виждаше, че е суров и тази идея да го сложи в тиган Flushed
Сияна сама си е виновна и заслужено отпадна.
Тортата на Таня нямаше форма, но пък казаха, че е вкусна.
Аз не виждам никаква конспирация Thinking

# 39
 • Мнения: 2 396
И аз се дразня на побутването на Таня напред. Тя самата всеки път се приготвяше да си тръгва, явно и тя разбира, че не е за този етап на предаването.

# 40
 • Мнения: 19 434
Жалко за Сияна.

# 41
 • UK
 • Мнения: 93
Още съм в шок, че Сияна си тръгна. Не че ми е любимка, но чак пък по-зле от Таня... Да не вземе Таня да спечели с някакъв обрат?!

Емо ми е много симпатичен и се надявам да продължи напред.

Радка си ги умее нещата - и празовити, и блятовити!

# 42
 • Мнения: 167
Така както е тръгнало - Таня президент! (пепел ми на клавиатурата)
Рори ми е много приятен за гледане, но си мисля, че това негово неглиже държание рано или късно ще му изиграе лоша шега. Но пък каквото-такова, важното е да е себе си. Докато Добрин - няма такава фалшива личност като него! Подмолен и фалшив ми е, дано да бъркам.
Направи ми нещо впечатление - когато им сервираха чиниите на гостите, ги дадоха как мият чинии и си обсъждат сготвеното...не миеха ли чиниите, които току-що бяха сервирани в ресторанта? Може и да бъркам...

# 43
 • Мнения: 158
Ако приемем, че всичко е нагласено, елиминирането та Сияна донякъде го приемам като разчистване на път за Лора.
Не че Сияна не се дъни за пореден път от самонадеяност, но на Лорка ще й е в пъти по-лесно да побеждава срещу такива като Таня и особено когато вече няма друг добър сладкар за конкуренция.
В крайна сметка днес наистина ли ще ги дават пак или имаше грешка в анонса?

# 44
 • София
 • Мнения: 12 220
Двата пъти, когато прави торти, Сияна се проваляше. Това, че се има за сладкар, й изигра лоша шега. Вярваше, че може да импровизира и да покаже нещо интересно, но сладкарството е много тънко нещо. Там наистина трябва да знаеш какво правиш.

Общи условия

Активация на акаунт