🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 832
  • 947
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Недолюбвана? Че то освен мен и още един потребител май всички други й се кефят. Приемам поста насочен към мен, но аз мнението си няма да променя.

# 466
  • Варна
Кафе, едно към едно с моето мнение. Шеф Радка, само как звучи. 😀

# 467
Шеф Радхен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 468
И аз не съм фенка на Радка... И май единствена намирам положителни качества у Добрин. Също категорично не харесвам Лора... Докторът ми е egal... Много ми харесваше Красимира, но малко ме разочарова и тя с някакви злобни коментарчета от балконЯ...

# 469
  • София
За Радка забелязвам, че мненията са в двете крайности - или много й симпатизират и стискат палци да е финалист, или тотално не я харесват. Аз съм от вторите. Не мисля, че е на нивото на останалите. Държат я за колорит и дори подозирам, че й се дават рецепти предварително за по-завъртяните неща. Все това не е правила, онова не е чувала, пък накрая се справя все едно цял живот с това се занимава. Иска ми се, но не мога да  повярвам, предвид това, което показва от началото на формата, да е толкова самороден талант, та чак шеф.

# 470
  • софия
Лора е очевадно избрана за победител. Този път никакви опити за прикриване не направиха. Не харесвам Добрин, но човекът може да готви и то добре. Красимира ме дразни в много отношения, но и тя е добра. Радка я държат за колорит. Никола подозирам , че е по-добър от Лора, но тук няма как да разберем. Емануел.....просто не мога да повярвам ,че стигна толкова далече. От първият епизод казах ,че не може нищо и си е вярно. Той е най-голямата издънката от финала. Нищо не може да прави освен 2 диетична десерта ....и него за цвят/буквално/ го държат.
За мен Рори и Олег бяха най-симпатичните участници.

# 471
Не понасям Радка. Дано Лора спечели.

# 472
  • Sunshine state
Държат я за колорит и дори подозирам, че й се дават рецепти предварително за по-завъртяните неща.
М, да.. И аз така мисля. Тук вече нищо не е такова, каквото ни представят.

# 473
  • Испания
Кристина Нгуен пред Life: Най-важното за нас с Pavell е приятелството

https://life.dir.bg/zvezdi/kristina-nguen-pred-life-nay-vazhnoto … -e-priyatelstvoto

# 474
  • Майничка
В момента за мен всички останали са на що-годе едно ниво, никой не изскача пред другите (с изключение на тези, чиято младост и свежест ги прави по-лицеприятни). Поне от месец състезанието не е във фаза "Кой се представя най-добре", а "Кой ще се окъка най-яко в текущия кръг". 

Да вземат да им делнат парите, пък в последните излъчвания да устроят на шефовете 2-3 състезателни мастър класове с петстепенно меню, белким оплакнем и ние очите.

# 475
  • Испания
Емануел Июджи: Страстта ми към здравословното хранене дойде впоследствие от резултата

Видях как се чувствам, как изглеждам, допълни той

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/emanuel-ijudzhi-stra … ot-rezultata.html

Дневно MasterChef меню изпраща 3-ма полуфиналисти на решаваща битка за титлата и голямата награда от 100 000 лева

Гледайте в понеделник от 21:00 часа по bTV

https://masterchef.btv.bg/article/news/dnevno-masterchef-menju-i … 100-000-leva.html

# 476
  • Mediterraneo
Кога е финалът?

# 477
  • Испания
Във вторник.

# 478
Не съм любител на риалити форматите, но специално този го гледам с щерката под обединяващото мото "правим нещо заедно", "на седянка сме майка и дъщеря".
Признавам, в началото бях много предубедена към майстор готвач Роу, но има моите адмирации. Импонира ми, допада ми (вероятно, защото се припознавам донякъде) – искрена, директна, открита, дръзка, топла жена с живец.
На финала искам да видя двамата мъже Добрин и Николай, и Радка. Жената е проста, но има невероятен нюх за вкус, вкусна храна. Което за хоби готвач е важно, бори се, не ѝ пука особено от "пуФкав" и нам какви дето я хейтят. Не ме интересува, аз гледам готвачи, а не писатели.

Лора е симпатично момиче, но има нещо изкуствено, лицемерно в нея, фалшиво, което прозира дори и след монтаж. Не смятам, че е и толкова добър хоби готвач. А след тези 2 поредни повторения на изджъркано кексче със сметана отгоре, ами... изгуби ме.

Пернишката буля ми е крайно антипатична още от началото – груба, напориста, с лактите напред, злоблива, болно амбициозна. Не.

# 479

Пернишката буля ми е крайно антипатична още от началото – груба, напориста, с лактите напред, злоблива, болно амбициозна. Не.

Това си е описание на Радка. Отвсякъде. 😏

Общи условия

Активация на акаунт