🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 777
  • 947
  •   1
Отговори
# 675
  • на правилното място, в точното време
Това беше най-разочароващото и нагласено реалити, което съм гледала. Добутаха я до финал и шеф стана Радето.
Абсолютно съм съгласна! Нагласено! Що ги мъчиха толкова другите! Роу си я толерира отначало. Да си я взима в Дубай, като я харесва . Следващ Мастършеф едва ли ще гледам. Отвраена съм

# 676
  • София
Ами, не съм доволна, но мен кой ли ме пита? Да й е честито на Радка, да се радва, все пак показа добри умения.

# 677
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ей, евала! Моята фаворитка Радка спечели. Според мен напълно заслужено.
До края си мислех, че ще избутат някой от другите двама, но явно мастършефовете все пак са взели справедливото решение.Blush

# 678
Верни верни. Супер. Браво на Радка!!! Победител 😊

# 679
  • София
Хайде сега, до преди ден се нервирахте, че бутат Лора към финала, пък сега не била Лора, ами била Радка.

# 680
Нищо не споменаха за малкия ѝ провал с десерта. 😜
А изражението на Лора - безценно.

# 681
  • София
100 % някой е помогнал на Радка за менюто.

# 682
Ей ви я Лорчето дето гледа като натровена.Замръзналата и усмивка.

# 683
  • Испания

Да ѝ е честита наградата на Радка!

# 684
Това е подигравка не само с участниците, но и със зрителите, които са си губили времето 3 месеца да гледат тази пародия. Flushed

# 685
Предпочитах Радка пред Лора, не че съм й фен. Поне е искрена и неподправена. Лора ви се вижда много изуствена и не ми харесаха нито презентациите й, нито отношението.

# 686
  • инфантилно и разглезено хлапе
Хора, стига с този расизъм, бе. Независимо, че е циганка, Радка през цялото време готвеше по-хубави чинии от останалите, нито един път не се отказа и не падна духом и напълно си заслужва победата, според мен. На Лора манджите са доста постни и елементарни за мастършеф въпреки, че я добутаха до края.

# 687
Аз много се радвам, че Радка спечели. Още от началото шефовете и казаха, че готви много вкусно. Една чиния е презентация, да, но няма ли вкус.. презентацията лети към кофата.
Браво на Радка !!!
Лора ми е твърде лицемерна и мазна ... 🤭😈

# 688
Ами справи се Радка! Факт! Не мога да гадая дали я побутнаха, не опитах нищо от готвенето й Wink но, добре й изглеждаха чиниите! Предястието на доктора не ми хареса на вид, грис халвата на Лора ми беше блудкава... Дано не е нагласено....

# 689
Много се радвам за Радка. Браво!
На финала просто ги намачка с това меню.
Николай – не се експериментира на финал за 100 К.
Лора – грис халва за финал на МШ за 100 К! Честно ли?!

За любител готвач жената си заслужи парите и победата. Изключително жалко и гадно е да се набеждава за толеранс заради етноса ѝ.

Още веднъж браво! и поздравления. Жената се вижда, че се бори и с живота, и в кухнята.
Тези двамата (Лора и кандидат докторчето) са едни мамини синчета и дъщери, още не са дорасли за победители!

Общи условия

Активация на акаунт