🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 830
  • 947
  •   1
Отговори
# 450
Ако и участниците усещат тази нагласеност, а и спойлера за напускането на Огнян, ако е верен, изобщо не ме изненадва това, че някак цялостното предаване се преиграва. Радостите и ядосванията им са част от спектакъл, а те не са артисти все пак. Лично аз гледам трети сезон и намирам, че тук има прекалено много натаманяване и неумело напасване на ситуации и реакции...А пък ако това се прави някой конкретно да спечели, си е подритване на реноме отвсякъде.

# 451
Искам и аз рецепта за макароните, имам 5-6 неуспешни опита.
По темата - в началото много ме дразнеше Николай, а харесвах Лора. Сега вече Лора ми е антипатична, Николай има малко странни идеи, може пък да минат за иновативни, не знам, но ми харесва. Смятам, че той заслужава да спечели.

# 452
  • Sunshine state
Гласувах за Николай, макар да смятам, че и останалите без Радка, са достойни за финал. Много си изпипва той нещата, някак си подготвен е.

# 453
Еее, искам и аз рецептата Sunglasses
Аз пък гласувах за Добрин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
  • Варна
И аз я искам, благодаря. 😁

# 455
# 456
# 457
А какво е написала на Огнян жена му?

# 458
  • Испания
Прекрасна!

# 459
  • София
Страхотна е. Ето и малко по-голяма снимка. Много ми харесва тоалетът ѝ.

# 460
  • София
Страхотна осанка 😊

# 461
Това дали е снимка от финала?

# 462
  • Испания
Вероятно. Всъщност, тоалетът е хубав само до кръста.

Засега няма по-голяма снимка.

В промото за понеделник е с друг тоалет.

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/v-ponedelnik-v-maste … -mechtata-si.html

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 18:58 от 🍀Smileys®

# 463
За какъв спойлер покрай напускането на Огнян говорите в последните няколко страници? Може ли някой да ми разясни....

# 464
В нашата анкета давам глас за Радка.

Все пак Master Chef e само гръмко име на шоу, но участниците са любители-хоби готвачи. Като всяко хоби кулинарията е скъпо такова, но най-вече е творческо. Ако искаш да се развиваш - учиш, прилагаш, грешиш, твориш...Това, че някой любител не знае названието на определен готварски процес/термин точно в това шоу, ЗА МЕН, не е проблем. Недолюбваната Радка има нюх и интуиция, които ѝ помагат да се справя със задачите. Ако тя е толерирана, не знам какво да мисля за Лора, Таня и т.н.
С конспирация или не, ще потретя, но за мен са равностойни участниците и нямам проблем, който и от петимата е победител.

Общи условия

Активация на акаунт