🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 787
  • 947
  •   1
Отговори
# 600
На Лора това горчивото от ядки на кайсия не ми допада. Като си спомня колко гадно горчиви са тези ядки, поне за мен... Както и да го балансира, все гадно ми звучи. На Николай пак някакво странно... На Радка отново ми звучи най-апетитно.

# 601
С тази сурова риба, Лора изгуби всякакъв шанс за победа. Николай се изложи със сервирането и като че ли това обиди шеф Роу.

# 602
Аз съм за доктора.

# 603
  • София
Ами много й личи на Роу симпатията към определени участници. Николай прави модерни неща, а тя го порязва с остър език още от обясненията му за ястията. От Радка и Лора не мога да преценя коя ми е по-неприятна и по не на място на финала.

# 604
На тази снимка, Лора и Николай се поздравяват и сякаш игнорират и подценяват Радка.

# 605
  • Испания
Половината викат "Лора", другата половина - "Ники". Ужасно!

На тази снимка, Лора и Николай се поздравяват и сякаш игнорират и подценяват Радка.
Скрит текст:

Както през целия сезон.

# 606
Шеф Михалчев се обяснява за момиците как обичал така да се усещат и шеф Токев се хили. Големи скици.

Дано не спечели Радка. Трябваше Добрин да е там вместо нея.

# 607
  • София
Така си е постлала Радка, за това не викат за нея.

# 608
  • Sunshine state
Така си е постлалаРадка, за това не викат за нея.
Мда, ама някои хора още малко и комисията по дискриминацията в Брюксел ще сезират, само и само да я докарат до победа. Пфф..
Аз ще гледам по-подробно като се прибера.

# 609
  • София
Определено си личи, че Роу симпатизира на Радка и го показва.

# 610
Ама шеф Роу как се нацупи, хахаха, лелее, страшна е.Кой знае как и стоят мирно в ресторантите.

# 611
Добре де на кой от тримата ви хареса най много предястие то.
Между другото съм за доктора, ама нещо не ми хареса как се представи до тук.

# 612
  • out of space
Всичко ще отиде към своя логичен завършек Grinning

# 613
  • Испания
Силвена направи абсолютно основателна забележка на Николай. Не само в ресторант се сервира първо на дамата. Или не?

# 614
  • Варна
Вълнувам се, голям адреналин е сигурно да готвиш пред най-любимите си хора. Гордост и отговорност. Радка показва голямо развитие и апетитно ми звучи, изглежда всичко! Николай не ми харесва като човек, но уважавам знанията му, показва нещо различно,  но пак тези глави... Със сервирането голям гаф направи като обиди Роу. Лора я харесвах най-много, но вече не. Започнах да клоня към Радка. За първи път гледам това предаване и нямам високи очаквания заради това, наслаждавам се. Михалчев го обичам, това е. Силвена е уау в този тоалет, много и отива. Страхотен тандем са тримата, заради тях гледам основно.

Общи условия

Активация на акаунт