🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 765
  • 947
  •   1
Отговори
# 795
При едно пътуване в Турция ни сервираха много вкусен десерт и ни казаха да отгатнем от какво е. Оказа се от пилешко и мляко. ....
Ох, това ме подсети, че преди време в един китайски си бяхме поръчали някакво хрупкаво пиле в сладко-кисел сос или нещо подобно, на картинката Grinning изглеждаше супер, едно такова златничко, апетитно, а като го донесоха се оказа, че е две в едно - основно плюс десерт(пак изглеждаше апетитно, до първата хапка) т.е. ядохме баклава с плънка от пиле. С  какво го бяха заляли това панирано пиле, не знам, ама беше нещо като фруктозо - глюкозен сироп. Обаче ние упорити, пени се не пени, ке го ядем и го изядохме. Поне спестихме десерта. Joy

# 796
  • София
Аз в Турция съм ял слънчогледова пита със зеленчуци.

# 797
  • София
От менюто на Николай бих опитала всичко. Такова нещо не се предлага навсякъде.
Но ми направи впечатление, че най-доброто, което каза журито за неговата храна, беше, че вкусовете са интересни. Интересни не означава непременно добри.

# 798
  • София
И аз бих опитала всичко, но и на мен това ми направи впечатление. Особено за десерта, физиономията на Михалчев не беше на човек, пробващ нещо вкусно. Впоследствие похвалиха, все пак няма как на финала да има лоши ястия, но не мисля, че им хареса.

# 799
Михалчев нали пробва ганаша с гъбите докато Николай готвеше, тогава и физиономията и думите му показаваха че е много вкусно. Аз с удоволствие бих опитала десерта на Николай.

# 800
  • Варна
Хареса ми финала. Радвам се, че Радка си сготви храната добре, презентациите и бяха ок. Рстествено, че е подготвила подходящо за финал меню. Напълно нормално е да се е консултирала със специалист. На мен който и да ми обяснява и показва - няма да мога да сготвя ястията. Т.е. жената си свърши работата.
Лора няма да я коментирам. На вкус не знам, но на цвят само десерта и беше хубав. Предястието беше огромно, основното направо боза.
Николай - предястието - пълен провал. Никакъв вкус не може да компенсира чинията с трите 'планетарно'- хаха цвъкнати грозни неща.

# 801
  • софия
На мен най-апетитни ми бяха 'манджите' на Красимира. Но тя самата не ми харесваше много. Ако трябва да сме честни, никой от тримата не заслужаваше да спечели. Начинът на готвене и въобще Радка самата не пасват на този вид предаване и идеята зад него. Иначе самата Радка ми харесва.
Лора има много да учи още и явно беше решила, че ще е победител. Докторът да си гледа по-добре медицината.
Този сезон ще го запомня със симпатягите Рори и Олег Simple Smile

# 802
О, Рори ми беше много симпатичен.

# 803
Рори и Куку са едни от най- симпатичните ми участници от всички сезони.

# 804
Абсолютно.

# 805
Не бих отказала да гледам предаване с тях двамата... С майтапчета, така... Simple Smile

# 806
Много се радвам за Радка, наистина тя имаше най-голям прогрес и развитие от началото на предаването. Другите двама показаха от време на време, много нагло поведение, особено Лора, нещо си беше повярвала. Обърнах те ли внимание на физиономията и, когато съобщиха че Радка печели. Направо се опули, като теле. Grinning

# 807
  • софия
Днес се опитах да намеря по-стари епизоди от предишни сезони, обаче само едно и също излиза. Първи сезон и този с Божана ги знам вече наизуст. Някой знае ли  дали ги има качени някъде?

# 808
А този с Божана къде го има?

# 809
  • софия
излизат видеа с нейния сезон

Общи условия

Активация на акаунт