Спам тема (И кой каза??? 1,2,3,4,5...) от 01.05 до 31.05

• 36 490
  • 2 317
  •   1
Отговори
# 120
Исе, номерът който трябва да вземеш от митницата се намира на известие, което най-вероятно е в пощенската ти кутия. Няма ли кой да пратиш да го вземе? Митниците предлагат и доставяне до адрес, но за целта трябва да имаш номера на пратката, за да се обадиш там и да попиташ какъв е редът да го доставят до адрес... да речем на твой познат/позната в София.

# 121
  • Euskal Herria
А каква е опцията да излезеш с кучето и по време на разходката да купиш кана ?
Нулев шанс, не му е толкова дълга пъпната връв. Той и в тоалетната гледа да се вмъкне с мен, че знае ли се, може да зачезна Simple Smile.
Прибрахме се вече, свършихме плануваните задачи. Сега, докато стане време за вечеря, само релакс.
И мнооого приятно ме изненада приятелка (спамърка) Kiss :
Скрит текст:
Дано успеем на лято да се видим.

# 122
  • На Марс
Тя: - Ти никога не ме слушаш, и ако то чуваш само това което искаш!
Той: - Права си що да не ударя още ина бира.

# 123
Аз се хоризонтирам с книжка. Утре пак съм на тръстиката. Колеги са пуснали и днес и утре почивни, та ще ги видя чак във вторник. Ама аз нямам отпуска и ще бачкам. А трябва да ида и да видя за обувки утре.
От сега като знам колко задачи имам за утре....

# 124
Кат закупиш обувките да ни ги покажеш, Лане Mr. Green вече не си деТствен на обувки, начи може да ги снимаш.

# 125
Ша си помисля Кико. Току виж снимка на буйките ми подтикнала потребителки към мръснишки помисли и сакрални действия докато ги гледат, акт, който би наранил жестоко крехката ми душевност.

# 126
ми лане, не си купувай обувки на висок ток ... толкова е лесно да предпазиш потребителките от к'вото там!

# 127
  • На Марс
Ай наздраве за шоферката Simple Smile

# 128
  • Euskal Herria
Лане, тоя път може да покажеш и повечко - докъмто кръста примерно WinkSmile

П. П. Аз съм стара чанта, видяла съм много, та... няма да ми се разхлопа сърцето. Така че показвай смело.  Smile

# 129
ми лане, не си купувай обувки на висок ток ... толкова е лесно да предпазиш потребителките от к'вото там!
Бубе, аз заради това си купувам класически мъжки обувки и токчетата за мен са табу. В противен случай мъжки потребители с тираджийски манталитет,  скрити зад женски имена биха налетяли хищно към такъв тип обувки, с мръсни помисли и пълни ръце Mr. Green
Наздраве за шофьорката! Леко и безаварийно шофиране!

# 130
Аз чистосърдечно си признавам, че нямам... повтарям НЯМАМ фетиш към обувки Grin

# 131
  • Euskal Herria
Ееех, Кикооо... направо уби мечтите на някои... ъъъ... хора Wink.

# 132
Ми как ще имаш Кико, как?  Ти дорде ги погледнеш и те вече са голи Mr. Green

# 133
Те може да са голи и без да ги погледна, Лане, нали виждаш как форумът насарчава жената да се прави на недостъпна... да им измръзнят зарзаватите... нека са си голи Laughing

# 134
Кико, пропуснах да уточня -  голи и на колене пред теб. А ти с бюстие и токчета Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт