Спам тема (И кой каза??? 1,2,3,4,5...) от 01.05 до 31.05

• 36 484
  • 2 317
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Брао бе, земна изпита и веднага каручка. Искам и аз така. Laughing

# 106
  • над кукувичето гнездо
Брао бе, земна изпита и веднага каручка. Искам и аз така. Laughing
Мда, както и на снимката се вижда, съм особено щастлива вътре Stuck Out Tongue И ще ми трябва бая развинтено въображение за да попътувам Laughing

# 107
тия палми пред гаража ви много високи са станали, с какво ги поливате? бира от цистерна?

# 108
  • София
Еее, не бъди максималист. Сега малка, след некой ден, докат земеш буквара, с тия дъждове, ше порасне. Simple Smile

# 109
  • над кукувичето гнездо
Бубе, тука сме на фентермирал Simple Smile гроздов сок и разни дестилати, но не предпочитаме да поливаме с тях. Онзи го е написал, от дъжда е. Значи оставям бричката на дъжд и след месец - кемпер Bulb

# 110
  • Euskal Herria
Честито, Исе!

Wink

# 111
  • над кукувичето гнездо
Хора, някой от вас имал ли е взимане-даване с освобождаване на стоки от митница?

Направила съм грешка да поръчам часовник от другия край на света, но понеже съм на фиуфиу си, става голяма каша. Куриерската фирма ми предлага да свърши всичко, но аз пак трябва да ида до София, за да взема някакъв номер от митницата и освен това да извадя пълномощно...По електронен път става само срещу електронен подпис май (да не говорим, че зад линк за е-услуги, сайтът им дава грешка). Някой да знае някакви тънкости? Направо ме върнаха в преди два века. фиуфиуфиуфиуфиуфиуфиуфиуфифу

# 112
Исе, честито! Не мога да помогна с митницата, само ще ти пожелая да се оправи по-бързо кашата. Не търпи ли отлагане таз митница, в смисъл не могат ли да почакат?
Днеска щот ми се наложи да убеждавам детето да иде някъде с приятелчета от класа му, та му викам: "Не се отказва среща с живи хора." После си се смях на приказката. Имах предвид, че е все на тел, на комп - виртуално общуване. Тия дни установих, че козунак връз козунак вървяло. Joy

# 113
Исе браво !
Това със сливането на почивните дни ... идеше ми сутринта да убия няколко човека. Хората са измислили телефона за предупреждаване в случай на нужда, а не за Фейсбук !

# 114
  • Euskal Herria
Да не би напразно път, Лане?
Счупих си каната за кафето и сега се чудя дали първо да разходя кучето и след това да ходя до магазина, или първо да купувам, после да се разхождаме.
И от днес до неделя почват представленията на Цирка на ужасите. Гадното е, че ще бъдат в залата до нас и паркирането ще е абсолютен ад. То и в обикновените дни понякога мъжът ми обикаля по час, докато намери място, а сега...
И все се чудя има ли кой да гледа това:
Скрит текст:

# 115
Не Янче, ама сутринта висях кат прани гащи.

# 116
  • Euskal Herria
Наистина е неприятно така.
Обаче все повече напоследък използват фейсбук за съобщения - и за групите в детските градини, и за класовете в училище, за работа, за хоби групи... Даже много пъти страниците във фейса са по-актуализирани, отколкото примерно сайтовете (гледам някои издателства).

# 117
Янче при нас е цял ден чати във фейса и не си гледа работата. Все някой от колегите непрекъснато виси на телефона и нищо не прави и останалите го отнасят. Ама какво да се прави ...
А каква е опцията да излезеш с кучето и по време на разходката да купиш кана ?

# 118
Исе браво !
Това със сливането на почивните дни ... идеше ми сутринта да убия няколко човека. Хората са измислили телефона за предупреждаване в случай на нужда, а не за Фейсбук !
Безотговорността на хората рязко ми кара да не ги уважавам. Оттам пък се навързват и други нещица ... Лане, тия дет го отнасят не могат ли да реагират някак си? Макар че ми е пределно ясна работата. Аз например едва ли бих направила нещо много, щот не мога да вирея ку нема мир. И любоф по възможност. Wink Бъзикам се, но разбирателство е добре да има.
Янче, аз бих ги поогледала се пак. Мое пък и да ми стане интересно. Wink

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 08:36 от ina.ina

# 119
Инче, някой са такива пердета, че изобщо не им пука дали околните ги уважават. Гледат си интереса, взимат си заплатата не ги интересува дали утре ще има работа или не ( защото това не е тяхна грижа а на собственика, нищо че заемат ръководни постове ). За тях всичко е долче вита. И ако нещо не става се оправдават с подчинените си. После, защо кадрите бягали от фирмите ... Абе да не зачекваме тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт