Спам тема (И кой каза??? 1,2,3,4,5...) от 01.05 до 31.05

• 36 507
  • 2 317
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Euskal Herria
Наздраве, спамъри!

Simple Smile

# 2 191
ахахаахахахах сам се хиля като репа на божинчовото аххах

# 2 192
# 2 193
  • Тра-ла-ла
Не се разпознах Bowtie

# 2 194
късат се крилата. не краката

# 2 195
  • На Марс
ДУ и хоп на тръстиката Simple Smile

# 2 196
  • Агент под прикритие
Добро утро!
Каква тръстика в 4:35? Вашите каски с фенерчета ли са ви осигурили? JoyJoyJoy

# 2 197
  • над кукувичето гнездо
ДУ и хоп на тръстиката Simple Smile
Shocked Часовника явно не познаваш, но поне от тъмницата не се ли ориентира, че си тръгнал няколко часа по-рано?

Добро утро! Тази нощ малката ме подлуди, почти не съм спала

# 2 198
ДУ! Днес е щастлив ден за мен и най-вече за ММ 😄 Детето излиза ваканция, няма да ставаме рано, няма да се друскам на рейса еври дей, няма да кръстосва задръстената София всяка сутрин за да я закара 😆 До септември.

# 2 199
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро на всички хубав и спокоен ден.
Всичко е добро - свърши ли добре!

# 2 200
# 2 201
# 2 202
  • На топло в неговото сърце.
Добро утро спамовци!

# 2 203
Мноу ми хареса и най-важното ме разсмя. Grinning Май се разпознах. Така си е - околните кат са добре, и аз съм добре.
Ай, ДУ! Будна от 5 без 10, щот се сбиха едни котки, после ... не ми се спи, па огладнях, па вода пих, изкарала съм 1 сън (ама тип кошмар) и доде време за ставане. По време на правенето на принцеси за дитето, котката реши, че ше ходи навън и след 10 мин тя се сби с 1 котарак, който понеже не искаше да се маха от градината биде залян с вода от 2-рия етаж. Дано поне малко съм го намокрила. Изобщо днес ми тръгна "горе на черешата", та попътно проклетисах 1 жена дет хем върви бавно, хем не прави път, после и 2 коли дет от бързане дан съ минат не спряха на пешех. пътека. Та имам и такава страна - кат съм ядосана съм способна на почерня живота на сички дет според мен не спазват правилата за съобразяване с околните. Казах! Мъ ни беши ич хайку. Grinning
Кат въ дочетох ... нещо ней била спокойна таз нощ. Начи обещайте утре да съ наспите, че дан въ мисла. Grinning
И ни разбрах Кики ко е казала. М тва е от недоспиването, ясно е. Joy

# 2 204
аз си легнах в пет. да нема меркурий нещо а у. поне от четири фанах столичани в повече като че ли първи сезон и се умилих

Общи условия

Активация на акаунт