Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 406
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 170
..............
Наистина не ми се навлиза в детайли.
..............

Благодаря ви, че ви имам 🤗

Аз, като че ли, не бих отказала някой друг детайл, от по-пикантните, ,.
........
За някои, нямам уточнявам, хич не ти трябва да си благодарна, ами се кръсти кат' се присетиш, че да продължаваме да отстоим на един интернет разстояние 🤣
Ти искаш да ме баннат ли 😂 Детайлът е едно от голееееемите положителни качества на МсЧ 😂

На един интернет разстояние понякога е прекалено голямо разстояние 🤗

Маре, аз не я идеализирам тази любов, даже хич. Напротив, приемам я като показател от какво имам нужда и какво да търся 😊

За телефонно обаждане става дума,да не решиш друго Joy

Добре, че уточни, че.... 😂😂😂

# 1 171
Ох, Али, хем се смея, хем плача. Да напълниш къщата си с много възможна любов ти пожелавам.
Мина нашето тържество, прекрасно беше, поревахме си.

# 1 172
Съни 🤗

# 1 173
  • на Мелмак
Наздраве девойки!
СипАх си бира!
Което ми напомня да кажа, че аз няма да рева с Али, но пък ще пийна с нея Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес май се прЕработих, боли ме дясната ръка, сухожилията, така, че утре - почивка Stuck Out Tongue Winking Eye!
Децата пицят, ние с ММ нещо похапваме, щипваме!
Лека ви!

Ааааа, Мари, какво стана с разговора, м? Hug

# 1 174
..............
Наистина не ми се навлиза в детайли.
..............

Благодаря ви, че ви имам 🤗

Аз, като че ли, не бих отказала някой друг детайл, от по-пикантните, ,.
........
За някои, нямам уточнявам, хич не ти трябва да си благодарна, ами се кръсти кат' се присетиш, че да продължаваме да отстоим на един интернет разстояние 🤣
Ти искаш да ме баннат ли 😂 Детайлът е едно от голееееемите положителни качества на МсЧ 😂

На един интернет разстояние понякога е прекалено голямо разстояние 🤗

Маре, аз не я идеализирам тази любов, даже хич. Напротив, приемам я като показател от какво имам нужда и какво да търся 😊

Aли, много трезво и зряло ми звучиш, а съм останала с други впечатления....
Етииии? Кой разговор, душа? Наздраве!

# 1 175
Али, а той на какво мнение е. Иска ли да сложи точка или ти е предложил друго.
Аз, като виден русофил, не бих отхвърлила някоя дестинация 😉

Но пък, ако трябва ще подрепям и другото решение 😆

Абе, сложна работа са връзките!
А като гледам повечето днешни младежи, си повтарям само едно "добре, че не трябва да си търся мъж" 😂

# 1 176
Маре, аз че не съм особено трезва е ясно, ма и незряла ли звуча 😂

Ети, наздраве от сега, аз съм на водка със сладолед 😁

Руми, ще подкрепяш друго решение 😋

# 1 177
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееее, Руми, недей така! Много свестни младежи има. Аз като мъжка майка и покрай това с много момчета около мен, най-отговорно казвам - има много свестни. Да не говорим пък, че днешните татковци са много нива над татковците от предишни поколения -грижата за децата вече не е само женска работа.
Обаче съществува един странен феномен - заобиколена съм от свестни момчета, които не могат да случат на момиче и свестни момичета, които не могат да случат на момче. Освен да направя агенция за сватосване. Joy

Два-три часа Мамата не ми даваше да пиша отговори, е знам защо.

# 1 178
Свееет, направи, аз ще съм ти първата клиентка 😂

# 1 179
Руми, ще подкрепяш друго решение 😋

Ми да, за какво ти е. След мъж и автобус не се тича, след 5 минути идва друг 🤗😂😘

Виж сега, аз съм виден оптимист - винаги може и по-зле 😂😂😂

Свет, май има нужда от такава агенция 🙂

# 1 180
  • Euskal Herria
Ех, каква тема нищите!
Понякога нещата се случват най-ненадейно и неочаквано. Понякога едно мислиш, друго става. Дано при Али всичко се нареди най-добре!

Имам въпрос към тези от вас, които имат хлебопекарни.  Какво да се гледа при покупка? Какво да се избягва? А може и да ме препоръчате модел, ще съм благодарна.

# 1 181
  • на Мелмак
Мари, разговора с ТМ, тези 2-3 неща Stuck Out Tongue Winking Eye

Янче, първо колко човека сте, Т. е за колко души ще правиш хляб, колко го ядете? С хлебопекарната се яде повече Grinning С две бъркалки месели по-добре, аз с една съм нямала! Моята е Мулинекс, вече са Тефал, с приставки за багети, които никога не съм ползвала! Доволна съм, но не я ползвам често, че вкъщи хляба е сведен до абсолютния минимум! Ползвам я основно за Козунаци, хляб с маслини, със сушени домати. Т. Е. Когато ни се прияде нещо по-различно!

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 21:13 от etty775

# 1 182
Янче, аз имам Мулинекс. Харесва ми.
Гледай да е с две бъркалки и да има по-голям обем.
От друга страна, единственото което правя в нея е да ми бърка тестото. После вадя, доуформям и пека на фурна 😂

# 1 183
О, Ети, обади се, каза, че е почернял, уморен и го пуснах да  ходи към хотела. След час- два се надявам на дълъг разговор.
Скрит текст:
Захвана се да вдига/строи силоз на приятел. Новите неща го привличат, а аз само го мисля.

# 1 184
  • Euskal Herria
Благодаря ви! Засега сме само двамата с мъжа ми. На него му влезе мухата да купуваме. Миналия ден разсъждаваше за домашния хляб, видове и пр.  Simple Smile  Та...
Иначе досега всичко на ръка меся, ама аз обичам.

Общи условия

Активация на акаунт